Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: classixc

quote:

Orijinalden alıntı: atillahan34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: folikür

quote:

bugün itibarı ile ykb den 4 yıllık kredi kartı aidat ücretini de geri aldım. daha önce 50 tl hesap işleti ücreti almıştım bugün de 200 tl kart aidatı aldım. ödeme ekranlarını paylaşıyorum.
    kart aidatının iade kararı bana 11 şubatta geldi 26 şubata kadar bekleyecektim ödemezlerse arayacaktım bugün ödeme gelmiş ama 28 ocak tarihli gelmiş neden geri tarihli ödediler bilemiyorum çok ta umursamıyorum neticede ykb den 250 tl mi geri aldım :)

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li]

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li]

Hocam süreci kısaca anlatır mısınız, ben de 4 yıllık yapı kredi kullanıcısıyım, ne yapmam gerekiyor.
    Bir de benim ikamet kocaelide gözüküyor ama ben ankaradayım. İlla ki kocaeli kaymakamlığına mı gitmem gerekir?

ilgisiz bir arkadaş. ben 3-4 kere PM attım doğru düzgün cevap verme gereksiniminde bulunmadı.

sevgili classixc
    ben kredi kartı aidatlarımı geri almaya karar verdiğimde internette çok detaylı bir araştırma yaptım. incelediğim sitelerin forumların arasında burası da vardı. o dönemde aşağı yukarı 70 sayfa falandı bu topic ve ben üşenmedim 70 sayfanın tamamını okudum. yazılan çizilen herşeye vakıf oldum ve thh ye başvurumu yaptım. sen geliyorsun foruma incelemeden bilgi sahibi olmadan bana pm atıyorsun nasıl bir yol izledin diye. ben de sana cevap veriyorum thh ye dilekçe verdim bekledim ve sonuçlandı tarzında bir cevap. bunun üzerine tekrar pm atıyorsun bana ne yaptın nasıl yaptın vs.vs. şimdi sen 2 sayfa yazıyı okumaya üşeniyorsun diye ben mi ilgisiz oluyorum? başvurunun ne şekilde yapıldığı hangi belgelerin verilmesi gerektiği nasıl bir yol izlendiği ne kadar sürede sonuçlandığı bu topicte defalarca yazıldı çizildi. biraz zahmet edip okuyun lütfen.

92 sayfanın tamamına yakın kısmını okudum.

İnternette 10 dan fazla sayfaya tek tek baktım. 3-4 farklı metod var.

A bankası B bankası C bankası süreçleri farklı şekilde yürüyor.

Akbank için hiçbir şeye gerek yok telefon ile irtibat kurun 5 dk sonra iade ediyorlar.

Siz YKB bankasından iade almış biri olarak süreci detaylandırabilirsiniz diye düşünerek sizin ile irtibat kurdum.

Aslında yazacak çok şey var ancak anlayacak varmı önemli olan nokta burası. . .

imzadaki aracımı alana kadar farklı konularda farklı bilgi sahibi 10 dan fazla arkadaş yardımcı oldu bende şuanda alacak arkadaşlara yardımcı oluyorum ve olacağım.

Bilgi paylaşıldıkça büyür.

Saygılarımla.

ben 70 sayfa okuyup ne yapmam gerektiğini anlayıp kimseye bişey sormadan danışmadan gittim dilekçemi verdi. sen 92 sayfa okuyup hala bana nasıl bir yol izlediğimi soruyorsan benim söylediğimden de bişey anlamazsın çünkü burda defalarca yazılıp çizilenden farkli birşey söylemem imkansız :)

ama yine de söyleyim. bankayı aradım kestiğiniz yıllık ücreti geri verin dedim olmaz dediler o zaman 2008 yılından itibaren (ki kredi kartını 2008 de aldım) yıllık aidat kesilen ekstrelerimi mail adresime gönderin dedim. birkaç gün sonra geldi mail. çıktısını aldım dilekçe yazdım thh ye götürdüm verdim gerisini onlar hallediyorlar. 3 ay sonra sonuçlandı. hepsi bu kadar.

ayrıca senin dediğin gibi 3-4 farklı method yok tek bir yol var bankayı arıyorsun verirlere ne ala vermezlerse thh ye dilekçe bundan başka yol yok...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün itibarı ile ykb den 4 yıllık kredi kartı aidat ücretini de geri aldım. daha önce 50 tl hesap işleti ücreti almıştım bugün de 200 tl kart aidatı aldım. ödeme ekranlarını paylaşıyorum.
    kart aidatının iade kararı bana 11 şubatta geldi 26 şubata kadar bekleyecektim ödemezlerse arayacaktım bugün ödeme gelmiş ama 28 ocak tarihli gelmiş neden geri tarihli ödediler bilemiyorum çok ta umursamıyorum neticede ykb den 250 tl mi geri aldım :)

Hocam süreci kısaca anlatır mısınız, ben de 4 yıllık yapı kredi kullanıcısıyım, ne yapmam gerekiyor.
    Bir de benim ikamet kocaelide gözüküyor ama ben ankaradayım. İlla ki kocaeli kaymakamlığına mı gitmem gerekir?

ilgisiz bir arkadaş. ben 3-4 kere PM attım doğru düzgün cevap verme gereksiniminde bulunmadı.

sevgili classixc
    ben kredi kartı aidatlarımı geri almaya karar verdiğimde internette çok detaylı bir araştırma yaptım. incelediğim sitelerin forumların arasında burası da vardı. o dönemde aşağı yukarı 70 sayfa falandı bu topic ve ben üşenmedim 70 sayfanın tamamını okudum. yazılan çizilen herşeye vakıf oldum ve thh ye başvurumu yaptım. sen geliyorsun foruma incelemeden bilgi sahibi olmadan bana pm atıyorsun nasıl bir yol izledin diye. ben de sana cevap veriyorum thh ye dilekçe verdim bekledim ve sonuçlandı tarzında bir cevap. bunun üzerine tekrar pm atıyorsun bana ne yaptın nasıl yaptın vs.vs. şimdi sen 2 sayfa yazıyı okumaya üşeniyorsun diye ben mi ilgisiz oluyorum? başvurunun ne şekilde yapıldığı hangi belgelerin verilmesi gerektiği nasıl bir yol izlendiği ne kadar sürede sonuçlandığı bu topicte defalarca yazıldı çizildi. biraz zahmet edip okuyun lütfen.

Akbank için hiçbir şeye gerek yok telefon ile irtibat kurun 5 dk sonra iade ediyorlar.

Siz YKB bankasından iade almış biri olarak süreci detaylandırabilirsiniz diye düşünerek sizin ile irtibat kurdum.

imzadaki aracımı alana kadar farklı konularda farklı bilgi sahibi 10 dan fazla arkadaş yardımcı oldu bende şuanda alacak arkadaşlara yardımcı oluyorum ve olacağım.

Saygılarımla.

ben 70 sayfa okuyup ne yapmam gerektiğini anlayıp kimseye bişey sormadan danışmadan gittim dilekçemi verdi. sen 92 sayfa okuyup hala bana nasıl bir yol izlediğimi soruyorsan benim söylediğimden de bişey anlamazsın çünkü burda defalarca yazılıp çizilenden farkli birşey söylemem imkansız :)

ama yine de söyleyim. bankayı aradım kestiğiniz yıllık ücreti geri verin dedim olmaz dediler o zaman 2008 yılından itibaren (ki kredi kartını 2008 de aldım) yıllık aidat kesilen ekstrelerimi mail adresime gönderin dedim. birkaç gün sonra geldi mail. çıktısını aldım dilekçe yazdım thh ye götürdüm verdim gerisini onlar hallediyorlar. 3 ay sonra sonuçlandı. hepsi bu kadar.

ayrıca senin dediğin gibi 3-4 farklı method yok tek bir yol var bankayı arıyorsun verirlere ne ala vermezlerse thh ye dilekçe bundan başka yol yok...

Okuduğumu anlama konusunda Mesleğim Fizik Mühendisi !

Bu size yeterli olur.

Farklı metodlar var. Demek ki siz yeterince araştırmamışsınız. Bazen çok bilmekte iyi olmuyor demek ki sizden öğreneceğimiz ders buymuş...

• arkadaşlar bende internet bankacılıgından kesilen ücretleri toplayıp şubeye gidicem ancak bir nokta vr
    benim yapı kredide 2 hesabım var
    birinden hesap işeltim ücreti kesmeye başlamışlar.
    bunu iade ediyorlarmı net bilgi bulamadım.!
  • garanti bankası için mh yetkilisine kart aidatının iadesini istiyorum deyin muhtemelen kabul etmeyecek 10 tl bonus verelim diyecek sizde kartımı kapatın deyin mh yetkilisi tamam diyecek ardan bir kaç saniye geçince mh yetkilisi 59 tl kart aidatını iade ediyorum kabul ediyormusunuz diyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axess dün 95 tl kart ücreti kesmis,arayıp iptalini istiyorum dedim.
    Yetkili ,İptal ediyorum dedi,biraz önce dönemi içi işlemlere baktım,iptal edilmiş.
    Akbank pek zorluk çıkarmıyor herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sevgili classixc

Saygılarımla.

Okuduğumu anlama konusunda Mesleğim Fizik Mühendisi !

Bu size yeterli olur.

Farklı metodlar var. Demek ki siz yeterince araştırmamışsınız. Bazen çok bilmekte iyi olmuyor demek ki sizden öğreneceğimiz ders buymuş...

fizik mühendisi olman bişey ifade etmiyor ben sana kimya mühendisi olduğumu söylüyormuyum? hayır. neden çünkü hiç bir önemi yok. ne demiş Fuzuli "Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır, Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa eş...lik, baki kalır..."

ben araştırmamı yapıp gerekli başvurularda bulunup paramı geri aldım mı? aldım. amaç-sonuç ilişkisini yerine getirdim mi? getirdim. bundan sonrası teferruattır. sen benden çok araştırmışsın farklı methodlar öğrenmişsin ama hala faaliyet gösterememişsin. fizik mühendisi olmandan kaynaklanıyor olsa gerek. sen teoriyle uğraşırken ben pratikte sorunu çözeli çok oldu.
    bu noktada da rahmetli Barış Manço dan bi kuble geldi aklıma bunu da yazıp kendi cephemde konuyu kapatmış olucam. sana da araştırma hayatında başarılar dilerim.

"kitabına uyduran kervanı yükleyip yüksek dağlardan aşırır,
    beceriksiz kişi sağa sola bakınır da düz ovada yolunu şaşırır."

senden öğreneceğimiz de buymuş demekki...

• REKABETİ İHLAL EDEN BANKALAR CEZAYI YEMİŞ!

Rekabet Kurulu; Akbank'a 172 milyon 165 bin 155 lira, Türkiye Garanti Bankası ve Garanti Ödeme Sistemleri ile Garanti Konut Finansmanı Danışmanlık'a 213 milyon 384 bin 545,76, Yapı Kredi Bankası 149 milyon 961 bin 870, Türkiye İş Bankası'na 146 milyon 656 bin 400, Finansbank'a 54 milyon 21 bin 410, Halkbankası'na 89 milyon 691 bin 370, Vakıflar Bankası TAO'ya 82 milyon 172 bin 910, Ziraat Bankası'na 148 milyon 231 bin 490, Denizbank'a 23 milyon 55 bin 396, HSBC Bank'a 14 milyon 875 bin 404, ING Bank'a 12 milyon 72 bin 792, Türk Ekonomi Bankası'na 10 milyon 668 bin 726 lira idari para cezası verilmesini kararlaştırdı.

• Rekabet Kurulu’nun açtığı ‘rekabeti ihlal’ soruşturmasından bir ceza çıkmasını beklemediğini söyleyen Yapı Kredi Genel Müdürü Faik Açıkalın, “Çıkacak her türlü karara saygılıyız” dedi. Açıkalın, bankaların aldığı masraflarla ilgili olarak da, "Siz benim babamın oğlu olmadığınıza göre masrafımı alacağım” diye konuştu.

YAPI Kredi Genel Müdürü Faik Açıkalın, Rekabet Kurumu’nun 12 bankanın rekabeti ihlal ettikleri gerekçesiyle açtığı soruşturmaya ilişkin, “Ben buradan bir ceza çıkmasını ummuyorum ve beklemiyorum” dedi. Türkiye’de bankalar arasındaki rekabetin uluslararası standartta olduğunu vurgulayan Açıkalın, “Bankalar rekabetin kurallarına örnek bir uyum gösteriyor. Savunma sırasında da belirttiğim gibi, alınacak kararlar sadece hukuka değil adalet ve vicdana göre de değerlendirilmeli. Biz çıkacak her türlü karara saygılıyız. Bankalar rekabetin kurallarından muaf olsun gibi bir yaklaşımımız kesinlikle yok” diye konuştu.

TEK KANATLI YUMUŞAK İNİŞ

Açıkalın, 2012 yılı sonuçlarını, 2013 hedeflerini paylaştığı toplantıda, Türk ekonomisinin ve bankacılık sektörünün geçen yılı iyi geçirdiğini ve bu yılın geçen yıla göre bankacılık açısından daha belirsizliklerin az olduğu bir yıl oluduğunu kaydetti. Açıkalın, Türkiye’nin 2012’de yumuşak inişi başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğini belirterek, “Ancak bu tek kanatlı bir iniş oldu. Büyüme daha çok ihracattan gelirken, iç tüketimde negatif çıktı” dedi. Açıkalın, Merkez Bankası’nın belirlediği hedefe uygun olarak bu yıl kredilerde yüzde 15 büyüme ve yüzde 10-15 de kâr artışı öngördüklerini söyledi.

PART-TİME BANKACILIK

Müşteri odaklı hareket ettiklerini belirten Açıkalın, Yapı Kredi’nin bu yıl 40-50 şube açmayı planladığını ve bu şubelerin ihtiyacına uygun olarak da yeni istihdam yaratacaklarını söyledi. Çalışan sayısının ise daha kontrollü artacağını dile getiren Faik Açıkalın, şöyle konuştu: “Eleman çıkarmak arkadaşları yeni şubelere yönlendiriyoruz. Yeni dönemde bankalar full-time (tam zamanlı ) eleman yerine bazı hizmetler için part-time (yarı zamanlı) eleman almayı tercih edecek. Örneğin çağrı merkezi hizmetleri sizin adınıza bu alanda deneyimli başka kuruluşlara outsource (dışardan hizmet
    almama) edilebilecek.”

Tüketici babamın oğlu değil, masraf alacağım

BANKALARIN verdikleri hizmetlerin gereği ücret ve komisyon almaya devam edeceğinin altını çizen Faik Açıkalın, “Siz benim babamın oğlu olmadığınıza göre masrafımı alacağım” dedi.

Açıkalın, “Devlet yıllarca, bankacılığı yüksek faize alıştırmıştı. Son 10 yıldır durum değişti. Dolayısıyla bankalar bazı hizmetlerinden ücret ve komisyon almaya başladılar. Devlet belirli bir zaman sonra tüm maliyetleri hizmetlere yansıtacaksınız derse bu durumda birçok bankacılık işlemi ücretli hale gelebilir. Avrupa’nın birçok ülkesinde bankada sadece hesap tutmanın bile bir ücreti var. Ücret ve komisyonlarda en önemli konu açıklık, şeffaflık ve kabul edilebilirliktir" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22754748.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 8 Mart 2013; 19:10:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

REKABETİ İHLAL EDEN BANKALAR CEZAYI YEMİŞ!

Rekabet Kurulu; Akbank'a 172 milyon 165 bin 155 lira, Türkiye Garanti Bankası ve Garanti Ödeme Sistemleri ile Garanti Konut Finansmanı Danışmanlık'a 213 milyon 384 bin 545,76, Yapı Kredi Bankası 149 milyon 961 bin 870, Türkiye İş Bankası'na 146 milyon 656 bin 400, Finansbank'a 54 milyon 21 bin 410, Halkbankası'na 89 milyon 691 bin 370, Vakıflar Bankası TAO'ya 82 milyon 172 bin 910, Ziraat Bankası'na 148 milyon 231 bin 490, Denizbank'a 23 milyon 55 bin 396, HSBC Bank'a 14 milyon 875 bin 404, ING Bank'a 12 milyon 72 bin 792, Türk Ekonomi Bankası'na 10 milyon 668 bin 726 lira idari para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Sevindiğim bir haber, hep tüketiciden alınacak değil ya, biraz da bankalardan Har(a)ç kesilsin.

• banka hesap işkletim ücretleri için --- yapı kredi

yapı kredi için kısaca şunu anlatabililirim...!!!

internet bankacılığından 2 hesabımın ay ay kesinti olup olmadığını kontrol ettim 6 aylık dönemlerde 34 tl ile 50 tl arasında toplamda 260 tl kesildiğini(3 yıl )fark ettim, tek tek dekontlarını çıkarttım. ve şube telefonunu bulup bireysel bankacılıgı aradım.!

tc kimlik numaramı sordu bende soyledım hesap işletim ücreti alıyoruz dedi. bu benim aynı zamanda maaş hesabım dedim ozaman kesilmemesi lazım dedi. ben 1.5 yıl maaş hesabı olarak kullandım deyince evet gözüküyor dedi. e ozaman neden kesildi dedim? kem küm. sonra sizin tüm hesaplarınız aslında manisa şubeye baglı dedi( 2 hesapta istanbul şubelerinde) gerçek çıktı manisa şubeyi aradım bireysel ile konuştum bana dilekçe yazıp ımzalayıp taratıp gönderin yada faks çekin dedi. ok hazırlayıp gönderiyorum dedim.

Yapı Kredi Bankası Manisa şube Müdürlüğü'ne,

Konu :Hesap işletim ücreti / Maaş hesabı

8031xxxx nolu hesabımdan, 05/07/2010 tarihinde kesilmeye başlayan ve en son 10/12/2012 tarihinde altı aylık dönemler için hesap işletim ücreti adı altında 3 farklı firmada maaş hesabı olarak kullandığım ve kullanmakta olduğum Maaş hesabımdan toplamda 259 TL. tutarlı hesap işletim ücreti talepleriniz, hem maaş hesabım olduğu için hem de 4077 sayılı yasaya göre haksız olup Hesap işletim ücretlerine itiraz ediyorum.

Talep edilen 259 TL hesap işletim ücretinin hesabıma mahsubunu diler aksi takdirde hukuki yollara başvuracağıma bildiririm.

EKLER:
    Ek 1 - 05.07.2010 Tarihli dekont - ocak – haziran hesap işletim ücreti: 36 TL
    Ek 2 - 30.06.2010 Tarihli dekont - temmuz – aralık hesap işletim ücreti: 32 TL
    Ek 3 - 08.12.2011 Tarihli dekont - ocak – haziran hesap işletim ücreti: 43 TL
    Ek 4 - 08.12.2011 Tarihli dekont - temmuz – aralık hesap işletim ücreti: 48 TL
    Ek 5 - 12.07.2012 Tarihli dekont - ocak – haziran hesap işletim ücreti: 50 TL
    Ek 6 - 10.12.2012 Tarihli dekont - temmuz – aralık hesap işletim ücreti:50 TL
    Ek 7 - 06-12-2012 Tarihli TSHH kararı

Bilgin xxxxxxxxxer
    T.C.48418xxxxxxx
    TEL:0505xxxxxxx

şeklinde dilekçemi yazıp ekleri koydum ve en son ekede gerekçeli karar ekledim ve bankaya mail ile gönderdim. maili gönderdikten sonra teslim alıp almadıklarının onayını aldım.

olumsuz dönüş yapılırsa
    Kaymakamlıkta THH başvurarak aynı belgeleri ve mail çıktısını eklıyecegım ve faizi ile geri alacagım. faizi ile ödemek istemez ise hemen işleme koyarlar.! inanın bu işlmerden korkuyorlar.

gerisi hayırlısı

ayrıntıları yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wayofway

Kredi kartları son kullanım tarihinden sonra yenilendiğinde numaraları değişiyor. Bu kartlar bir birinin devamı şeklinde ve tüm hediye, harcama, ekstre, limit bilgileri aynen devam ediyor.

Son 10 yılın kart ücretleri için dilekçe yazarken, değişen bu numaraları aşağıdaki gibi belirtmek gerekiyormu?

quote:

**** 0123 nolu karttan;
    2004, 2005 yılları için 50 TL

**** 4567 nolu karttan;
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010 yılları için 50 TL

**** 8910 nolu karttan;
    2011, 2012 yılları için 50 TL

Yoksa, en son aktif olan kart numarası ile tüm kart ücretleri mi belirtiliyor?
    quote:

**** 8910 nolu karttan;
    2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 yılları için 150 TL

Sorumu tekrarlıyorum.
    Bu şekilde bir ayrıntıya gerek var mıdır?

• quote:

Resimdekinin aynısı bu ay banada yatmış tam 317 TL.

Buraya dikkat benim herhangi bir iade talebim olmamasına rağmen.

Müşteri hizmetlerini aradım hemen hesabıma yatan bu ücret nedir diye, dediki siz tüketici hakem heyetine başvurmuşsunuz.
    Halbuki ben tüketici hakem heyetinin yerini bile bilmem, ayrıca bu zamana kadar benden kesilen hesap işletim ücretleri toplamı 50TL yi geçmemiştir. çünkü play öğrenci kartım vardı.
    Başına böyle bir durum gelen varmı? Bunun iptali için tekrar aramayı düşünüyorum.
    Yada bankanın bana bu ikramını harcamalımıyım bilemedim:)

• bankalar ceza yedi, belki o yüzden bu zamana kadar kestikleri paraları iade ediyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

garanti bankası için mh yetkilisine kart aidatının iadesini istiyorum deyin muhtemelen kabul etmeyecek 10 tl bonus verelim diyecek sizde kartımı kapatın deyin mh yetkilisi tamam diyecek ardan bir kaç saniye geçince mh yetkilisi 59 tl kart aidatını iade ediyorum kabul ediyormusunuz diyecek

ben bugün aradım garantiyi 68 tl kart ücreti kesmişler.kesinlikle iade yok dedi ama size 20 tl bonus verim dedi.bende olur dedim.gerçi kartı kapat desim 5 bine yakın borcum var nasıl ödeyeyim hemen onu...

açıkçası yıl içerisinde kampanyalardan kesilen aidatı fazlasıyla çıkartıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpergndz

quote:

garanti bankası için mh yetkilisine kart aidatının iadesini istiyorum deyin muhtemelen kabul etmeyecek 10 tl bonus verelim diyecek sizde kartımı kapatın deyin mh yetkilisi tamam diyecek ardan bir kaç saniye geçince mh yetkilisi 59 tl kart aidatını iade ediyorum kabul ediyormusunuz diyecek

ben bugün aradım garantiyi 68 tl kart ücreti kesmişler.kesinlikle iade yok dedi ama size 20 tl bonus verim dedi.bende olur dedim.gerçi kartı kapat desim 5 bine yakın borcum var nasıl ödeyeyim hemen onu...

açıkçası yıl içerisinde kampanyalardan kesilen aidatı fazlasıyla çıkartıyorum...

Kartı kapatınca tüm bakiyeyi ödemek gerekmiyor. Borçlar vadesi geldiği zaman ödeniyor. Kabul etmeyip kapatın deseydiniz daha iyi bir teklif alırdınız.

• saolun @cancantürk bey ben kart kapatılınca tüm borçlarında ödeneceğini düşünüyordum.bunu söylediğiniz ii oldu.
  • kartfinans dediğini yaptı kart kapandı taksitler aynı vadesinde devam ediyor
    bonus 135tl iadeden kalan 35i hala ödemedi
    akbanktan kapanmış kartımın iadesini almaya hala gidemedim
    world için karar henüz çıkmadı
    parafcard alacağım en kısa zamanda
  • quote:

Bana da 68 TL aidat yansımış. Money Visa kullanıyordum. Aradım, 35 TL money yükleyelim dedi. Ben de hayır, kapatalım dedim. Tamam o zaman dedi, kapatma onayı verdi. 7 gün içinde kartı kullanmazsanız kapanır dedi.

• quote:

quote:

Bana da 68 TL aidat yansımış. Money Visa kullanıyordum. Aradım, 35 TL money yükleyelim dedi. Ben de hayır, kapatalım dedim. Tamam o zaman dedi, kapatma onayı verdi. 7 gün içinde kartı kullanmazsanız kapanır dedi.

Bir kaç gün sonra 50 money ve 4x100 TL harcamaya %25 indirim teklif edecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

quote:

Bir kaç gün sonra 50 money ve 4x100 TL harcamaya %25 indirim teklif edecekler.

Söyledim böyle böyle 50 TL money + %25 indirim veriyormuşsunuz diye. Şimdiki kampanyamız 35 TL money dedi. Eğer 50 TL verseydi kabul edecektim. İnşallah teklif ederler, çünkü Bonus kart lazım oluyor bazen.

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.