Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşağıdaki yazı olduğu gibi yapı kredi worldcardın sitesinden alınmıştır şu kepazeliğe bakın şu masraf kalemlerine bakın bir...

yakında şubede koltuğa oturma parası şube nefesini içine çekme parasıda alır bunlar görürsünüz..

http://www.worldcard.com.tr/worldu-taniyin/worldu-kesfet/faiz-ve-kart-ucretleri.aspx#diger-ucretler

Nakit Çekim Ücreti
    Kredi kartınızla nakit çekilen veya nakit çekim hükmünde sayılan tutarlar için alınacak nakit çekim ücreti, Yapı Kredi ATM'leri, Yapı Kredi Telefon Bankacılığı ve Yapı Kredi İnternet Bankacılığı için tutarın %3,20'si + 5 TL; Yapı Kredi Şubeleri ve yurtiçi/yurtdışı diğer bankalar için tutarın %3,20'si + 7 TL olarak tahsil edilmektedir.

Kredi kartı hesabınızdan ödenen anlaşmalı kurumlara ait faturalar ve SGK prim ödemeleri için her bir 0 - 50 arası fatura/prim ödemesi için 0,75 TL; 50,01 - 100 TL arası fatura/prim ödemesi için 1,50 TL; 100,01 TL ve üzeri fatura/prim ödemesi için ise fatura/prim tutarının %2'si kadar işlem ücreti alınacaktır.
    İşlem Ücreti
    Ödeme noktası olan World Üye İşyerleri'nden, PTT online şube ve merkezlerinden yapılan her bir ödeme için 2,50 TL ödeme işlem ücreti yansıtılacaktır.
    Gecikme Bildirim Ücreti
    Gecikmiş Yapı Kredi kredi kartı borcu ile ilgili borç tutarını ve son ödeme tarihini bildirmek amacıyla bankamız tarafından yapılan her türlü bildirim başına 6 TL ücret alınacaktır.
    Kart Gönderim Ücreti
    Kartın verildiği ilk yıl Worldcard için 5 TL, World Gold için 5 TL, World Platinum için 5 TL, adios için 5 TL, adios Premium için 5 TL, Play için 5 TL, taksitçi için 5 TL, Fenerbahçe Worldcard için 5 TL, Fenerbahçe World Gold için 5 TL, Fenerbahçe World Platinum için 5 TL, Opet Worldcard için 5 TL, Crystal için 25 TL'dir.
    Kredi Kartı Hesap Özeti Bilgi Fişi Ücreti
    Yapı Kredi kredi kartları ile Yapı Kredi ATM'lerinden yapılan Kredi Kartı Hesap Özeti Basım (bilgi fişine) işlemleri için, işlemi takip eden ilk hesap özetinize 0,50 TL ücret yansıtılır.
    Kredi Kartı Hesap Bildirim Cetveli Basım Ücreti
    Yapı Kredi kredi kartları ile Yapı Kredi ATM'lerinden yapılan Kredi Kartı Hesap Özeti Detaylı Döküm işlemleri için, işlemi takip eden ilk hesap özetinize 1 TL ücret yansıtılır.
    Kredi Kartı Limit / Bakiye İnceleme Fiş Ücreti
    Yapı Kredi kredi kartları ile Yapı Kredi ATM'lerinden yapılan Kredi Kartı Limit/Bakiye Bilgileri Basım (bilgi fişine) işlemleri için, işlemi takip eden ilk hesap özetinize 0,50 TL ücret yansıtılır.
    Geçmiş Dönem Hesap Özeti Ücreti
    Banka şubelerinden geçmiş dönemlere ait hesap özetlerinin basılı, faks veya e-posta olarak talep edilmesi durumunda 1,50 TL Geçmiş Dönem Hesap Özeti Ücreti alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 4 Haziran 2013; 0:00:11 >

• Garanti Bonus 68 lira kesmiş bu ay.

aradım az önce, 20 lira bonus verebiliriz dedi. hepsini veririz demiştiniz kartı alırken dedim. sistem bu kadar veriyor dedi.

ben de thh başvurusu yaparım ama yapmadan verirseniz iyi olur dedim.

arayıp kartı kapatın iade etmiyorsanız desem mi ?
    yoksa doğrudan thh yoluna mı gitsem ?
  • Arkadaşlar taşıt kredisi dosya masrafı için thh ne başvuruda bulunacağım. 30tl civarı da sigorta masrafı var. Bunun içinde başvuru yapayım mı acaba? Sonuç lehime çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreone

bana da finansbank ben başvurmadığım halde kendi kendine yolladığı card finansa 49 lira kesmiş.(babam almış evde)

işin ilginç yanı bu kart 3 senedir duruyor bende. ama ilk defa yıllık ücret kesiyor. ben bu kartı 1 kere bile kullanmadım. kartı da sadece sanal kart için tutuyordum.

ilk geldiğinde ben iptal edin demiştim. onlarda kullanmazsanız yıllık ücret yansımaz demişlerdi. gerçekten de 3 sene yansımadı şimdi yok öyle birşey kullansanız da kullanmasanız da yansır diyorlar. tutturmuşlar bir de yasal diye. başvuruda bulundum aidatı iptal edin diye kabul olmadı. en kısa hangi yoldan iptal ederim bu ücreti?

Daha önce buralarda yazılmıştı. İlk sene aidat yansıtmıyor bankalar diye. Sonra ki yıllarda ilk harcama da yansıtıyorlar aidatı. Ama kullanılmayan karta yansıttıklarını ilk defa duydum. Gerçi Finansbank dan çok şikayet var kartlar konusunda benim duyduğum. O yüzden şaşırmadım buna.

• Ziraat Maximum kredi kartım 15 TL tutarında "Kart Üyelik Aidatı" altında ücret yansıtmış ekstreme. Meblağ küçük ama Ziraat Maximum kartı olup itiraz edip Aidat Ücretini geri alan veya geri almak konusunda bilgisi olan arkadaş var mı?
  • finansbank go card var bende de yılda 25 tl aidatı var hiç sesimi çıkarmam. Alsınlar, bence kredi kartı aidatı kadar doğal birşey yok. Bankanın ürünü olan kartı ücretsiz kullanmak mantıken saçma. Sonuçta o limit bankanın bana vermiş olduğu kredi bir yerde, benim gerçekte öyle bir param yok
  • yapı kredi banada zorla worldcard gönderdi bugün geldi kart..yalnız şimdi ykb sitesinde kart aidatı ilk yılda dahil 60 tl alınır yazıyor dahası 5 lirada kart gönderim ücreti alınır yazıyor ne yapayım şimdi arayıp iptal ettiriyimmi kartı, lakin hiç kullanmadan aidat alırlarsa hakem heyetine gitsek alabilirmiyiz parayı geri..sonuçta eski kart sözleşmeliler kart aidatını geri alıyor ama hiç yeni kart alıpta aidat iadesi alan varmı thh den?

arkadaş bıktık usandık bu bankalardan ya....
  • Arkadaşlar,kart aidati kesintisini internet bankacılıgından gorebılıyorum onun cıktısını alsam hesap ozetınden oyle hakem heyetıne başvursam belge olarak kabul edilir mi sizce?
  • Bank Asya da 1 temmuzdan itibaren kart ücreti almaya başlayacakmış...Onunlada ayrılık vakti geldi...Sonuçta hiçbiri babamın bankası değil...Kapatırım, ücretsiz oaln bir bankaya geçerim olur biter...Yok ara, iade iste, olmadı thh ye git bekle vs vs vs...Çok yaptım, çok uğraştım ama bir süre sonra sıkıyor bu işler...Ha yine uğraşırım ama ücretsiz stressiz kullanım varken ne diye kendimi darlıyım...Az önce kendilerinin yolladığı ve kullanmadığım bir Bank Asya kk kartımı iptal ettirdim...MH yetkilisi bayanada yıllık kart ücret için iptal ettiriyorum, eğer şu an kullanmakta olduğum diğer kartlarada yansırsa ararım, iade edilmesse iptal ederim diyede söyledim...Ne demiş atalarımız "Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış"...

http://www.bankasya.com.tr/bireysel-kar-payi-orani-ve-ucretler.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: RuhsaR.55

Ziraat Maximum kredi kartım 15 TL tutarında "Kart Üyelik Aidatı" altında ücret yansıtmış ekstreme. Meblağ küçük ama Ziraat Maximum kartı olup itiraz edip Aidat Ücretini geri alan veya geri almak konusunda bilgisi olan arkadaş var mı?

Yardım edecek arkadaş aranıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bank Asya da 1 temmuzdan itibaren kart ücreti almaya başlayacakmış...Onunlada ayrılık vakti geldi...Sonuçta hiçbiri babamın bankası değil...Kapatırım, ücretsiz oaln bir bankaya geçerim olur biter...Yok ara, iade iste, olmadı thh ye git bekle vs vs vs...Çok yaptım, çok uğraştım ama bir süre sonra sıkıyor bu işler...Ha yine uğraşırım ama ücretsiz stressiz kullanım varken ne diye kendimi darlıyım...Az önce kendilerinin yolladığı ve kullanmadığım bir Bank Asya kk kartımı iptal ettirdim...MH yetkilisi bayanada yıllık kart ücret için iptal ettiriyorum, eğer şu an kullanmakta olduğum diğer kartlarada yansırsa ararım, iade edilmesse iptal ederim diyede söyledim...Ne demiş atalarımız "Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış"...

Bilgi için teşekkürler. Doğru dürüst kampanyası yok zaten. Kırk yılda bir kampanya yapar diye aldık.
    Onuda babalar günü kampanyasında gördük. O yüzden bende kapattıracağım.

• quote:

Bank Asya da 1 temmuzdan itibaren kart ücreti almaya başlayacakmış...Onunlada ayrılık vakti geldi...Sonuçta hiçbiri babamın bankası değil...Kapatırım, ücretsiz oaln bir bankaya geçerim olur biter...Yok ara, iade iste, olmadı thh ye git bekle vs vs vs...Çok yaptım, çok uğraştım ama bir süre sonra sıkıyor bu işler...Ha yine uğraşırım ama ücretsiz stressiz kullanım varken ne diye kendimi darlıyım...Az önce kendilerinin yolladığı ve kullanmadığım bir Bank Asya kk kartımı iptal ettirdim...MH yetkilisi bayanada yıllık kart ücret için iptal ettiriyorum, eğer şu an kullanmakta olduğum diğer kartlarada yansırsa ararım, iade edilmesse iptal ederim diyede söyledim...Ne demiş atalarımız "Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış"...

Bankasya neden boyle birsey yapma ihtiyaci duydu acaba. zaten basili ekstre ucreti falan aliyordu.
    Durduk yere macera mi ariyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://www.ingbank.com.tr/sizinicin-bonus-pegasuskart.asp

http://www.ingbank.com.tr/sizinicin-gunlukpaket.asp

• şaşırmış iyice desenize bank asya..doğru düzgün ne bir kampanyası var ne bir işe yaradığı öyle durur birde 30 lira ödeyecez oldu...kapatırız bizde..

yalnız arkadaşlar birini kapatsak diğeri yakalıyor yapı kredi zorla worldcard basıp göndermiş..şimdi bunu netsek 60 liraymış kart aidatı..5 lirada kart gönderme ücreti varmış..

acaba iptal etmesekte thh ye gitsek kesin alabilirmiyiz yeni kart sözleşmelerinde bizim aleyhimize olan bir durum var mı acaba bilen varmı..thh dende dönmeyelim sonra..

şu iş bankası 20 sefer uğraşmama rağmen üniversiteli kartın 1000 lik limitini artırmadığı için oluyor bunlar

yahu fusem ing bonus linki veriyon da çoğu bonus kampanyasının dışında kalıyor ing bonus..o şekilde olduktan sonra neye kart ücreti almasa?

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

aidatsız kartlar:

1)bonus - flexi
    2)axess - free
    3)cardfinans - fix
    4)advantage - concept
    5)halkbank - paraf
    6)bankasya - asyacard
    7)ing - pegasus kart

yakında zorunlu olarak worldcard ve maximum da kart aidatsız kredi kartı çıkartacak.

http://www.asyacard.com.tr/asyacard/ucretler.jsp

1 Temmuz 2013 tarihi itibariyle; Bankamız kredi kartlarından yıllık kart ücretleri alınacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

aidatsız kartlar:

1)bonus - flexi
    2)axess - free
    3)cardfinans - fix
    4)advantage - concept
    5)halkbank - paraf
    6)bankasya - asyacard
    7)ing - pegasus kart

yakında zorunlu olarak worldcard ve maximum da kart aidatsız kredi kartı çıkartacak.

http://www.asyacard.com.tr/asyacard/ucretler.jsp

1 Temmuz 2013 tarihi itibariyle; Bankamız kredi kartlarından yıllık kart ücretleri alınacaktır.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23436062.asp

var olanları ücretli yaptı ki, ücretsiz kart çıkarsın

• akbank 75 tl kesmiş oha yaa!!!
  • Ben bir asıl iki ek ASYACARD'ı bugün iptal ediyorum, gerisini BANKASYA düşünsün...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Ben bir asıl iki ek ASYACARD'ı bugün iptal ediyorum, gerisini BANKASYA düşünsün...

iyi yapmışsın. asyakartın 30 liralık bir avantaj sunduğunu düşünmüyorum.

• axess 85 tl kesmiş. az kaldı axess ve bonusu arayıp kartları kapatacağım. ödemelerim düzgün ve fazla olduğu için muhtemelen kapatmamaya çalışacaklar.işte o zaman o aldıkları kart paralarını burunlarından fitil fitil getireceğim.
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.