Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BANKO

http://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/kartlar/kredi-kartlar/Sayfalar/Bank-O-Kart.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizbank TS bonus kredi kartımdan kesilen 55.00 tl kart üçreti için dilekçemi bugün tüketici hakem heyetine verdim arkadaşlar,
    çok konuşan ve hertürlü zorlugu çıkaran beyaz saçlı memur amcanın da ta sülalesine selam söylemekle beraber inatla dilekçemi verdim.
    Bana agustosun ilk haftasında gel sonuç için dedi memur amca bakalım ne olacak??
    Ayrıca bu yazı bir tarihtir benim için..Saygılar
  • Taraftar kartlarının parası takıma destek olarak gitmiyor mu ?

• Dilekçenin yanında banka extresi gibi ek bir belge verdiniz mi?

• Evet kesinti yapılan ayın ekstresını verıyorsun @mert969
  • şu iş bankası işte üniversiteli kartın adiatını geri alan varmı acaba?

20 lira kesmişler bu ay..arkadaş birini kapatıyoz biri başlıyor bank asyayı kapatana kadar deli ettiler
    şimdi de bunlarla uğraş...

bunlar banka değil kan emici vampirler kes kes doymuyorlar arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

şu iş bankası işte üniversiteli kartın adiatını geri alan varmı acaba?

20 lira kesmişler bu ay..arkadaş birini kapatıyoz biri başlıyor bank asyayı kapatana kadar deli ettiler

Enpara ve kuveyt ikilisi kalsın, diğerlerine resti çek.
    Kredi kartında da aidatı olmayan seçenekler artıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Enpara ve kuveyt ikilisi kalsın, diğerlerine resti çek.
    Kredi kartında da aidatı olmayan seçenekler artıyor.

kuveyt duruyor da kartı yok şte olanıda yaramıyor..,

enparaya hiç bulaşmadım nedense finansa karşı acayip antipatim var

• bonus 68 lira kesmiş, aradım iptalini istedim. sadece 20 lirasını bonus olarak geri öderiz dediler. kartı kapatın o zaman dedim. sizi arayacak arkadaşlar dediler. üç gün üst üste sabahın köründe aramışlar ama tel kapalı diye ulaşamayınca kartı iptal etmişler.

ben de o arada thh e başvurdum ve kartı geri açtırdım. iptal ettiğim için yeni kart göndermişler (ilki gibi iki ayda gelir o da artık. bizim burda kuryenet salak - kargolar salak : yurtici hiç eve uğramadan evde bulamadık/imza atmayı reddetti müşteri deyip kargomuzu geri iade etmiş)

thh süreç 90 gün sürer dedi de para iadesi kesin mi acaba ?
  • quote:

Ben aldım kapatıcam diye çok kararlı davrandım sonra aidatı iade ettiler.
  • Yaklaşık 7-8 aydır kullanmadığım, kesinti olmasın diye de hesaptaki parayı 5 liranın altında tuttuğum Akbank öğrenci hesabımdan HİÜ kesilmiş.

5 lira kesinti olmasın diye hesapta 1,86 lira bırakmıştım, nasıl olsa tahsil edemezler bende bir ara kullanırım diye. Ama bugün hesabımı kontrol ettiğimde 1,86 lira paramı 5 liralık hesap işletim ücretini tahsil etmek için banka kesinti yaprak almış.

Daha önceki senelerde de (toplamda) 15 liramı aldılar sanırım.

Tek kuruş para yatırmayı düşünmüyorum, eski alamadıkları ücretleri de keser bunlar.. Bu hesap öldü benim için. Kapatmayıp arada cep şubesine gir chip para kazan hediyelerini bekleyeceğim. Benzer şekilde hediye gelen 5 lira chip paraya dokunmamışlar, aylardır duruyor o chip para..
  • Bu ay money karta 59tl ücret yansıtmışlar...Ödeme günü gelmeden iki sefer aradım ve itiraz ettim...Ama hiçbirşey yapamayız dediler....Bende kartı kapatalım dedim...3 gün önce ekstrenin son günüydü ve ödedim 59tlyi...Az önce aradılar garantiden...Anlatıyor da anlatıyor...İki sefer 100tl üzerine %25 indirim + 50tl money teklif etti...Yok dedim, ben ödememi yapmışım, kartımı kapattırmışım bir daha uğraşamam sizinle...Ondan sonra ödediğiniz ücretide geri verelim dedi yetkili...Kabul etmedim, bir sene sonra aynı şeyleri tekrar yaşıyacağımı biliyorum dedim...Ödediğim 59tl başımın gözümün sadakası olsun...En azından kafam rahat...Çocuk oyuncağı sanki, parayı ödeyip kapatana kadar burunlarından kıl aldırmıyorlar sonra yana yıkıla arıyorlar...

• bugün iki kredi kartından para kesilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bu ay money karta 59tl ücret yansıtmışlar...Ödeme günü gelmeden iki sefer aradım ve itiraz ettim...Ama hiçbirşey yapamayız dediler....Bende kartı kapatalım dedim...3 gün önce ekstrenin son günüydü ve ödedim 59tlyi...Az önce aradılar garantiden...Anlatıyor da anlatıyor...İki sefer 100tl üzerine %25 indirim + 50tl money teklif etti...Yok dedim, ben ödememi yapmışım, kartımı kapattırmışım bir daha uğraşamam sizinle...Ondan sonra ödediğiniz ücretide geri verelim dedi yetkili...Kabul etmedim, bir sene sonra aynı şeyleri tekrar yaşıyacağımı biliyorum dedim...Ödediğim 59tl başımın gözümün sadakası olsun...En azından kafam rahat...Çocuk oyuncağı sanki, parayı ödeyip kapatana kadar burunlarından kıl aldırmıyorlar sonra yana yıkıla arıyorlar...

hocam bu vampirlere giden para sadaka yerine de geçmez sanırım bunlar kam emici...frankeştayn bile mesleği bırakır bunların yanında...

fusem@

şu maxiumum karttan otomatik ödenen avea faturalarında komisyon alıyormu iş bankası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Haziran 2013; 16:00:20 >

• güzel konu bizde konumuza bu konun linkini ekledik birlikten güç doğar :)

http://forum.donanimhaber.com/m_44946344/tm.htm
  • iş bankası bana mart ayında 20 tl yansıtmıştı müşteri hizmetlerini aradım ve kartıma iade edin dedim 10 sn içinde iadenizi gerçekleştirdim dedi.

temassız özellikli iş bankası kredi kartıma ise bir sonraki ay 25 tl yansıtıldı onun içinde iade edin diye aradım bu sefer yok bunu edemeyiz dediler, bende bunun üzerine sikayetvar.com sitesine şikayet yazdım ve bir gün sonra beni aradılar eğer 3 ay içinde toplam 750 tl harcama taahüdü verirseniz hemen iade edeyim dedi bende kabul ettim onu da o şekilde geri aldım arkadaşlar bilginize.
  • iş bankasından tarafıma gelen cevap...açıkca diyorlar ki gidip şikayet edebilirsiniz

Sayın............

İş'te Üniversiteli kredi kartınız, taksitli alışveriş yapma ve MaxiPuan kazanma avantajlarının yanı sıra sizlere birbirinden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Kredi kartınız ile ilave taksit, indirim ve ekstra puan kampanyalarından faydalanabilir, kartınızı yurtiçinde ve yurtdışında dilediğiniz ülkede alışveriş işlemlerinde kullanabilirsiniz.

Kredi kartları için verilen hizmetlerin eksiksiz olarak sürdürülebilmesi için deneyimli ve büyük bir personel kadrosuna, yüksek maliyetli teknolojik altyapıya ve oldukça kapsamlı bir operasyona ihtiyaç duyulmaktadır. Bankamızın komisyon ve ücretleri bu maliyetler göz önüne alınarak belirlenmektedir. Bankamız uygulaması kapsamında kredi kartlarından alınan aidat söz konusu maliyetin asgari düzeyde tutulmuş bir bölümünden oluşmaktadır. İş'te Üniversiteli kredi kartlarından alınan aidat ise Bankamızın diğer kredi kartlarından alınan aidatlara göre daha düşüktür.

İş Bankası olarak her zaman en kaliteli hizmeti ve en kazançlı alışveriş fırsatını sunmaya çalışmaktayız. Kredi kartı üyelik aidatlarını siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için sunduğumuz bu ayrıcalıklı hizmetlerin bedeli olarak görmenizi rica ederiz.

Türkiye Bankalar Birliği'nin "Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetinin Oluşumu, Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Tebliği" kapsamındaki duyurudur:

"Talebinizin devam etmesi durumunda, bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 27 Haziran 2013; 18:10:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Bu ay money karta 59tl ücret yansıtmışlar...Ödeme günü gelmeden iki sefer aradım ve itiraz ettim...Ama hiçbirşey yapamayız dediler....Bende kartı kapatalım dedim...3 gün önce ekstrenin son günüydü ve ödedim 59tlyi...Az önce aradılar garantiden...Anlatıyor da anlatıyor...İki sefer 100tl üzerine %25 indirim + 50tl money teklif etti...Yok dedim, ben ödememi yapmışım, kartımı kapattırmışım bir daha uğraşamam sizinle...Ondan sonra ödediğiniz ücretide geri verelim dedi yetkili...Kabul etmedim, bir sene sonra aynı şeyleri tekrar yaşıyacağımı biliyorum dedim...Ödediğim 59tl başımın gözümün sadakası olsun...En azından kafam rahat...Çocuk oyuncağı sanki, parayı ödeyip kapatana kadar burunlarından kıl aldırmıyorlar sonra yana yıkıla arıyorlar...

hocam bu vampirlere giden para sadaka yerine de geçmez sanırım bunlar kam emici...frankeştayn bile mesleği bırakır bunların yanında...

fusem@

şu maxiumum karttan otomatik ödenen avea faturalarında komisyon alıyormu iş bankası?

Gsm faturalarından komisyon alınmıyor.

• Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak,

Bu kredi kartı aidatları için THH ne başvurmuştum. Kararlar lehime çıktı. axess iadesini yaptı, Finansbank tehdit etti ve kartı kapattı.

Şimdi sormak istediğim soru kart kapandı fakat benim kredi kartına taksitli epey borcum vardı, (Ödemelerim devamlı düzgündü) şimdi finansbank ilk ekstrede hepsini isteyecek mi yoksa taksitler devam mı edecek bilgisi olan varsa sevinirim.

İyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberh

Arkadaşlar sizlere bir sorum olacak,

Bu kredi kartı aidatları için THH ne başvurmuştum. Kararlar lehime çıktı. axess iadesini yaptı, Finansbank tehdit etti ve kartı kapattı.

Şimdi sormak istediğim soru kart kapandı fakat benim kredi kartına taksitli epey borcum vardı, (Ödemelerim devamlı düzgündü) şimdi finansbank ilk ekstrede hepsini isteyecek mi yoksa taksitler devam mı edecek bilgisi olan varsa sevinirim.

İyi geceler

Büyük bir ihtimalle taksitlerinizi ödemeniz gerektiği zaman ödersiniz tek seferde isteme hakkına sahip olduklarını sanmıyorum. Ne gibi bir tehditte bulundular bununla ilgili de bir dava açıp yüklü miktarda tazminat alabilirsiniz. Bir de axess den iade almak için nasıl bir yol izlediniz detaylı yazarsanız bizde faydalanırız

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.