Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün akbanka gittim, kart 2006 dan beri kullanılıyor ama son iki yılı harici diğerlerini mail adresine göndermiyorlar.

Ay başına 1 sayfa sayfa başına 2 tl istiyorlar yani yıllık ekstre 24 liraya geliyor 5 yıllık 120 liraya geliyor...

Son iki yılın olanı mail adresime aldım 55x4=220 tl almışlar, bu ücret için tüketici heyetine dilekçe vereceğim eğer bu 220 lirayı alırsam

diğer ücretleri alabilmek için mecburen 7 yıllık olan ücreti yani 168 tlyi verip diğerlerinin da parasını almaya çalıcağım.

Kartı daha kapatmadım zaten haziranda kesmişler 55 lirayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nantenami

quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

finansbank go card var bende de yılda 25 tl aidatı var hiç sesimi çıkarmam. Alsınlar, bence kredi kartı aidatı kadar doğal birşey yok. Bankanın ürünü olan kartı ücretsiz kullanmak mantıken saçma. Sonuçta o limit bankanın bana vermiş olduğu kredi bir yerde, benim gerçekte öyle bir param yok

paran bol desene ne demek alınsın zaten pos sahiplerinden her işlem için komisyon kesiyor
    birde benden bankanın üretmiş olduğu parayı kolay satmaya yarayan bi aracı kullanıyorum diye bide üste para vermek akıllı işi değil kraldan çok bankacı olmayalım

Kardeş postan banka her türlü %7 -15 kazaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Yillardir Garanti bankasi ile calisiyoruz. Mevcut iki adet kredi akrtimiz var fakat iptal edilenlerle falan toplam 6-7 kart degistirmisizdir.

Garanti'yi aradim bu zamana kadar HESAP EKSTRELERIMI istiyorum dedim, kendim tek tek tespitini yapayim diye. Kredi kartimin ciktigindan beri tum aylik gelen ekstri istedim.

3 adet kartımız için aşagıdaki mail gelmiş ayrı ayrı

3 Adet Kart için Toplam 898.49 TL alınmış bu zamana kadar.

Bir sonraki izlememiz gereken adım nedir?

• Artık yeter ya GARANTİ sinirlerimİ bozdu beyler adım adım neler yapmam gerekiyor birisi yazarsa sevinirim çok mesaj var okudum ama tam bulamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 7 Temmuz 2013; 13:02:15 >
  • Turkish Bank kredi kartı aidatını kaldırmış arkadaşlar

http://www.turkishbank.com/tr/haber/80/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben geçmiş yıllarda Üsküdar THH'ye başvurarak, Garanti Bankası'ndan hem hesap işletim ücretlerini hem de kart aidatlarını geri almıştım ama bu yılın başınca 2012 yılı kesintilerinin iadesi için yine Üsküdar THH'ye dilekçe vermek istediğimde, çok net şekilde "eğer kredi masrafı ile ilgili değilse artık biz kabul edemiyoruz; doğrudan Tüketici Mahkemesi'ne başvurmanız gerekir" dediler.

Hani Kadıköy THH olsa, onlar daha önce de yardımcı olmamışlardı ama, daha önce iade almamı sağlayan Üsküdar THH bu yönde bilgi verince doğru olma ihtimali daha yüksek gözüktü.

Son durumda, (2013 yılı içinde, son aylarda) İstanbul'da herhangi bir THH'ye hesap işletim ücreti ve/veya kart aidatı için dilekçe veren ve olumlu karar aldırıp, bankadan da iade alan oldu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Arkadaşlar ben geçmiş yıllarda Üsküdar THH'ye başvurarak, Garanti Bankası'ndan hem hesap işletim ücretlerini hem de kart aidatlarını geri almıştım ama bu yılın başınca 2012 yılı kesintilerinin iadesi için yine Üsküdar THH'ye dilekçe vermek istediğimde, çok net şekilde "eğer kredi masrafı ile ilgili değilse artık biz kabul edemiyoruz; doğrudan Tüketici Mahkemesi'ne başvurmanız gerekir" dediler.

Hani Kadıköy THH olsa, onlar daha önce de yardımcı olmamışlardı ama, daha önce iade almamı sağlayan Üsküdar THH bu yönde bilgi verince doğru olma ihtimali daha yüksek gözüktü.

Son durumda, (2013 yılı içinde, son aylarda) İstanbul'da herhangi bir THH'ye hesap işletim ücreti ve/veya kart aidatı için dilekçe veren ve olumlu karar aldırıp, bankadan da iade alan oldu mu acaba ?

Tüketici mahkemesi belli limitin üzerinde olduğu zaman çözüyor yanılmıyorsam 1191 TL bu tutara kadarını hakem heyeti çözümlüyor.İnternete tüketici hakem heyeti karar tutarı yazdığınızda karşınıza birçok bilgi çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Artık yeter ya GARANTİ sinirlerimİ bozdu beyler adım adım neler yapmam gerekiyor birisi yazarsa sevinirim çok mesaj var okudum ama tam bulamadım :(

Banka müşteri hizmetlerini aradığınız da iade işlemi gerçkeleşmiyor mu?Benden de ücret kesilmişti aradım iade etmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Arkadaşlar ben geçmiş yıllarda Üsküdar THH'ye başvurarak, Garanti Bankası'ndan hem hesap işletim ücretlerini hem de kart aidatlarını geri almıştım ama bu yılın başınca 2012 yılı kesintilerinin iadesi için yine Üsküdar THH'ye dilekçe vermek istediğimde, çok net şekilde "eğer kredi masrafı ile ilgili değilse artık biz kabul edemiyoruz; doğrudan Tüketici Mahkemesi'ne başvurmanız gerekir" dediler.

Tüketici mahkemesi belli limitin üzerinde olduğu zaman çözüyor yanılmıyorsam 1191 TL bu tutara kadarını hakem heyeti çözümlüyor.İnternete tüketici hakem heyeti karar tutarı yazdığınızda karşınıza birçok bilgi çıkacaktır.

Cevap için teşekkürler ama Üsküdar THH'nin bu sefer başvuruyu kabul etmemesinin sebebi bu limit olamaz. Çünkü daha önce de son 1 yıl için başvuru kabul ediyorlardı ve 1 yılda kesilebilecek hesap işletim ve kart aidat ücreti bu limitin üzerinde olamaz.

THH görevlisi, kendinden emin ve net şekilde "artık biz kabul etmiyoruz; doğrudan Tüketici Mahkemesi'ne gitmeniz gerekiyor" demişti.

• garanti bankası banada bugün yansıtmış üyelik ücreti 59 tl.Sabah aradım nazik bir dille iadesini istiyorum dedim telefondaki hanımefendi kart operasyonu bölümüne aktardı.Aynılarını onada söyledim,direk ikiletmedi iade etti.Garanti bankasıyla 5 senedir çalışıyorum ilk kez bu kadar çabuk kart aidatı iadesi aldım.Normalde ya 20 tl-40 tl puan verirdi yada vermezdi
  • başvuru yapalı 7 ay oldu hala ses seda yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Merhaba,

Yillardir Garanti bankasi ile calisiyoruz. Mevcut iki adet kredi akrtimiz var fakat iptal edilenlerle falan toplam 6-7 kart degistirmisizdir.

Garanti'yi aradim bu zamana kadar HESAP EKSTRELERIMI istiyorum dedim, kendim tek tek tespitini yapayim diye. Kredi kartimin ciktigindan beri tum aylik gelen ekstri istedim.

garanti bir tane kararı örnek gösrerip size açıkca aba altından sopa gösteriyor yani giderseniz buyrun gidin diyor mahkemeye

şu ülkede müşteriye gösterdikleri tutum ve davranışı, AB de yapsalar o an çökerler tepelerine..

ama gel gör ki milletimiz buna rağmen vazgeçmiyor bu bankalarla çalışmaktan..

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Merhaba,

garanti bir tane kararı örnek gösrerip size açıkca aba altından sopa gösteriyor yani giderseniz buyrun gidin diyor mahkemeye

şu ülkede müşteriye gösterdikleri tutum ve davranışı, AB de yapsalar o an çökerler tepelerine..

ama gel gör ki milletimiz buna rağmen vazgeçmiyor bu bankalarla çalışmaktan..

E bizdede iade edildigine dair mahkeme kararları var.

Bu gelen redden sonra hangi prosedurler nereye basvurmamiz gerekiyor?

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler ama Üsküdar THH'nin bu sefer başvuruyu kabul etmemesinin sebebi bu limit olamaz. Çünkü daha önce de son 1 yıl için başvuru kabul ediyorlardı ve 1 yılda kesilebilecek hesap işletim ve kart aidat ücreti bu limitin üzerinde olamaz.

THH görevlisi, kendinden emin ve net şekilde "artık biz kabul etmiyoruz; doğrudan Tüketici Mahkemesi'ne gitmeniz gerekiyor" demişti.

Kabul etmediklerini belirten yazı vermelerini isteyin.

• Yapı kredi de benden bugün kesmiş 65 TL, 65 tl nedir arkadaş, ben yıl boyunca bu kadar puan kazanmıyorum bunlardan, birde kart öğrenci kartı olacak Allah'tan korkun ya. Yarın yardırıcam müşteri hizmetlerine vallahi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathburn

garanti bankası banada bugün yansıtmış üyelik ücreti 59 tl.Sabah aradım nazik bir dille iadesini istiyorum dedim telefondaki hanımefendi kart operasyonu bölümüne aktardı.Aynılarını onada söyledim,direk ikiletmedi iade etti.Garanti bankasıyla 5 senedir çalışıyorum ilk kez bu kadar çabuk kart aidatı iadesi aldım.Normalde ya 20 tl-40 tl puan verirdi yada vermezdi

Ben de aradim bana 20 tl bonus verdi napayim tekrar mi arayim :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Yapı kredi de benden bugün kesmiş 65 TL, 65 tl nedir arkadaş, ben yıl boyunca bu kadar puan kazanmıyorum bunlardan, birde kart öğrenci kartı olacak Allah'tan korkun ya. Yarın yardırıcam müşteri hizmetlerine vallahi.

Yapı kredinin öğrenci kartı bende de var play kart ama 20tl almışlardı sizin kartın çeşidi ne acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kabul etmediklerini belirten yazı vermelerini isteyin.

Bir ustte kendi mesajimda yazdigim bilgiler dogrultusunda benim nereye nasil basvurmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Orijinalden alıntı: Deathburn

garanti bankası banada bugün yansıtmış üyelik ücreti 59 tl.Sabah aradım nazik bir dille iadesini istiyorum dedim telefondaki hanımefendi kart operasyonu bölümüne aktardı.Aynılarını onada söyledim,direk ikiletmedi iade etti.Garanti bankasıyla 5 senedir çalışıyorum ilk kez bu kadar çabuk kart aidatı iadesi aldım.Normalde ya 20 tl-40 tl puan verirdi yada vermezdi

Ben de aradim bana 20 tl bonus verdi napayim tekrar mi arayim :(

Tam tutarı vermezse ben olsam iptal ederdim.Ben aradığımda kart ücreti iadesi dedim tamam efendim dedi siz düzenli ödeme yapan müştermizsiniz dedi kart ücreti iadesi olarak ekstereye hemen yansıtmışlardı.Eğer iptal etmeseniz kartı kapattırıp kırıp atacaktım dedim gerek kalmadı efendim iade ettim dedi.Kart ücretini iade etmediği zaman anında kapatırım.

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.