Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yesil-111

hsbc advantage aidat alınıp da telefonla geri alabilen oldu mu bu aralar. Benden de eylülde alınacak. Kartı kapattırsam mı acaba?

Yok hocam ben de alamadım maalesef. Hatta kapat öyleyse kartı dedim, müşteri temsilcisi de bütün taksitleri tek bir seferde ödersin öyleyse dedi. Hal böyle olunca kapattıramadım. Ramazandan sonra ben de THH'ne gitmeyi düşünüyorum. Zaten HSBC Advantage'ın çok bir fırsatı olmuyor, puan da çok vermiyor, çok bir anlamı yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chilekesh1903

@TUVNERA , aynı yazıyı aynı banka aleyhine THH bende çıkarttırdım fakat işlem hacminiz yüklü değilse , YKB kararın bir geçerliliği olmadığını söylüyor..

O cevap gelsin de Hukuk Danışmanıma havale ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2555

quote:

hsbc advantage aidat alınıp da telefonla geri alabilen oldu mu bu aralar. Benden de eylülde alınacak. Kartı kapattırsam mı acaba?

Yok hocam ben de alamadım maalesef. Hatta kapat öyleyse kartı dedim, müşteri temsilcisi de bütün taksitleri tek bir seferde ödersin öyleyse dedi. Hal böyle olunca kapattıramadım. Ramazandan sonra ben de THH'ne gitmeyi düşünüyorum. Zaten HSBC Advantage'ın çok bir fırsatı olmuyor, puan da çok vermiyor, çok bir anlamı yok bence.

Zokayı yutmuşsunuz.
    Ben CitiAxess kartımı kapattığımda kalan taksitleri aynı şekilde ödemeye devam etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Zokayı yutmuşsunuz.
    Ben CitiAxess kartımı kapattığımda kalan taksitleri aynı şekilde ödemeye devam etmiştim.

Ben de Yapı Kredi kartımı kapattığımda taksitlerini aynı şekilde ödemiştim ama HSBC böyle dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: nantenami

quote:

Orijinalden alıntı: stsimon

finansbank go card var bende de yılda 25 tl aidatı var hiç sesimi çıkarmam. Alsınlar, bence kredi kartı aidatı kadar doğal birşey yok. Bankanın ürünü olan kartı ücretsiz kullanmak mantıken saçma. Sonuçta o limit bankanın bana vermiş olduğu kredi bir yerde, benim gerçekte öyle bir param yok

paran bol desene ne demek alınsın zaten pos sahiplerinden her işlem için komisyon kesiyor
    birde benden bankanın üretmiş olduğu parayı kolay satmaya yarayan bi aracı kullanıyorum diye bide üste para vermek akıllı işi değil kraldan çok bankacı olmayalım

pos cihazlarındaki komisyon işletme sahibini bağlar. tüketiciye kart aidatı haricinde yansıyan tek kuruş yok, bilgine.

sonuçta banka ilgili limiti,krediyi sunmuş. bence çok normal.

• Paraf ve maximum kart ucreti aliyor mu. World card 65tl'ye cikardi kart ucretini. Puan %0.5,kampanyalar ise yaramaz.

Bu iki kartta kart ucreti var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Paraf ve maximum kart ucreti aliyor mu. World card 65tl'ye cikardi kart ucretini. Puan %0.5,kampanyalar ise yaramaz.

Bu iki kartta kart ucreti var mi?

parafta aidat yok.
    http://www.parafcard.com.tr/BilmemGerekenler/Index/35

maximum 40 tl.
    http://www.isbank.com.tr/TuketiciVerileri.aspx

• quote:

quote:

Hocam bu durumu bankacılık denetlemeye bilgi edinme veya telefon ile sormayı denediniz mi tasitlerin hepisini günü gelmeden yatırma diye bir olayı ilk defa duyuyorum bunun muhetemelen sizi caydırma için söylenmiş olabileceğini düşünüyorum.Bence bu konuyu araştırın zaten avantaj kartın hiçbir avantajı yok boşuna aidat ödemeyin ben de şu anda aidat alınmayan banka kartı olan parafı kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

quote:

Hocam bu durumu bankacılık denetlemeye bilgi edinme veya telefon ile sormayı denediniz mi tasitlerin hepisini günü gelmeden yatırma diye bir olayı ilk defa duyuyorum bunun muhetemelen sizi caydırma için söylenmiş olabileceğini düşünüyorum.Bence bu konuyu araştırın zaten avantaj kartın hiçbir avantajı yok boşuna aidat ödemeyin ben de şu anda aidat alınmayan banka kartı olan parafı kullanıyorum.

Sormadım ama benim için çok da önemli değil, çünkü Thh'nin kararı çıktıktan sonra kapatmayı düşünüyorum. Thh'nin kararı olumlu sonuçlanırsa 2007 den beri kesilen toplam 210 tl yıllık kart ücretini + bakiye olarak görürüm ve taksit ödemek zorunda kalmam inşallah. Şimdi baktım HSBC 2007den beri bana verdiği toplam puan 85 tl. Paraf ve parafly'ın bana toplam avantajı 350 tl. 9 aydir bonusu kullanıyorum o bile 225 tl bonus vermiş. HSBC kullanmak bana göre saçmalık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sormadım ama benim için çok da önemli değil, çünkü Thh'nin kararı çıktıktan sonra kapatmayı düşünüyorum. Thh'nin kararı olumlu sonuçlanırsa 2007 den beri kesilen toplam 210 tl yıllık kart ücretini + bakiye olarak görürüm ve taksit ödemek zorunda kalmam inşallah. Şimdi baktım HSBC 2007den beri bana verdiği toplam puan 85 tl. Paraf ve parafly'ın bana toplam avantajı 350 tl. 9 aydir bonusu kullanıyorum o bile 225 tl bonus vermiş. HSBC kullanmak bana göre saçmalık

Bende de bonus var şu anda kullanmayı bıratım ramazan kampanyasından 50 TL yi kullandıktan sonra kapatacağım o kadar kart kullanım ücretini haketmiyor hiçbiri bence.En güzel tepkiyi kullanıcı olarak bizler iptal ettirerek verebiliriz.Parafın geçmişe dönük kullanılan paraf puanını nasıl görebiliyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende de bonus var şu anda kullanmayı bıratım ramazan kampanyasından 50 TL yi kullandıktan sonra kapatacağım o kadar kart kullanım ücretini haketmiyor hiçbiri bence.En güzel tepkiyi kullanıcı olarak bizler iptal ettirerek verebiliriz.Parafın geçmişe dönük kullanılan paraf puanını nasıl görebiliyorsunuz?

Aynen hocam, dediklerinize katılıyorum. Bilmiyorum ancak internet şubesinden görebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

• Tuketici hakem heyeti benim lehimde karar verdi ve kararı bana posta yoluyla gönderdi şimdi ne yapmam lazım banka hesabını da kapatmıştım kıZıp.

• Tuketici hakem heyetinin karai le birlikte yapi krediye bi dilekce faksladim yapi kredi hesabimi kapatmistim baska banka hesabimi verdi. O hezab eft yapmislar

• Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    bugün bende hesapları kontrol ederken birbaktım bankasya şerefsizleri hiç kullanmadığım dıt karta 30 tl aidat yazmış.ikinci bir kartım daha vardı onda bir şey yok.aradım müşteri hizmetlerini bu kartları siz bana aidat ücreti almıyoruz diye zorla verdiniz dedim ben size müracat etmedimki dedim.üstelik kartı en az bir senedir kullanmıyorum dedim.yok efendim o anakartmış ondan ücret varmışta onu kapatırsanız öbüründen keserlermiş.dedim ikisinide kullanıma kapatın.kullandığım kartında 60 tl borcu var onu yatırıp ikisinide kapatıcam pazartesi günü.bana 30 tlyi öderseniz kapatabilirsiniz dediler bende nah öderim dedim bakalım ne olacak pazartesi günü.bize gene tükeder yolu gözüktü yine daha önce işbankası şerefsizlerin hesap işletim ücretini geri almıştım.bakalım bu ****lerlede ne olacak.şerefsisler önce aidat yok diye reklam yapıyorlar sonrada aidat istiyorlar.akşam akşam iyice gerildim.yılbaşındada yapı krediyi 12, ayda uyardım dedimki bakın 1, ayda aidat ücreti yansıtmayacaksanız kullanıcam yoksa kapatıyorum.yok olmaz bilmem kaç ayda şu kadar harcarsınız filan halbuki ben onların dediğinin iki katı harcıyorum.yok dedim kapattım borcunu kartıda aradım kapattırdım.sonra aradılar tamam efendim şartımız yok özür dileriz bilmem ne kuzu kuzu yola geldiler.ama bu bankasya şerefsizlerine hazırlıksız yakalandım.şunu bir düzelteyim bankasyaynın önünden geçmem yalancı şerefsizler.

• Arkadaşlar garanti Bonus Kredi kartım ve eskiden maaşın yattığı garanti Banka kartım mevcuttu. Kredi kartına yıllık ücret geldi iki ay önce, telefon açtım kapatın dedim, eğer 12 ay boyunca kapatmaz isen onu geri yatıracaz dediler. Ben de kapatmadim, kesilen 50 tl yi kredi kartına geri yüklediler.
    Banka kartını uzun süredir kullanmıyordum, arkadaşım ona havale yapınca şak diye 50 tl hesap işletim ücreti kesildi.yine aradım, ne yaptıysam geri yatırmadilar.
    Muhtemelen kredi kartının ücreti de son ekstre de gelecek.
    Arkadaslar bunları geri almak istiyorum. Kesinti olan ekstrelerin çıktısı ile tüketici hakem Heyeti ne mi başvurmam gerekiyo. Nasıl yapacağım. Tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir misiniz. Şerefsizlere para kaptırmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

Arkadaşlar garanti Bonus Kredi kartım ve eskiden maaşın yattığı garanti Banka kartım mevcuttu. Kredi kartına yıllık ücret geldi iki ay önce, telefon açtım kapatın dedim, eğer 12 ay boyunca kapatmaz isen onu geri yatıracaz dediler. Ben de kapatmadim, kesilen 50 tl yi kredi kartına geri yüklediler.
    Banka kartını uzun süredir kullanmıyordum, arkadaşım ona havale yapınca şak diye 50 tl hesap işletim ücreti kesildi.yine aradım, ne yaptıysam geri yatırmadilar.
    Muhtemelen kredi kartının ücreti de son ekstre de gelecek.
    Arkadaslar bunları geri almak istiyorum. Kesinti olan ekstrelerin çıktısı ile tüketici hakem Heyeti ne mi başvurmam gerekiyo. Nasıl yapacağım. Tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir misiniz. Şerefsizlere para kaptırmak istemiyorum

Aynen hocam dediğiniz gibi Kesinti olan ekstrelerin çıktısı ile tüketici hakem Heyeti ne başvurmanız gerekiyor.

• kullanmadığım bankasya kredi kartıma aidat parası yansıtmışlardı dün gidip 2 kartımıda kapattırdım.bugün mesaj yollamışlar 30 tl borcu var diye.bunun içinde thh ye gitmelimiyim.kapatılan kartı aidat ücretini ödemek zorundamıyız
  • öğrenci belgesiyle bankaya gittiğimizde kart aidatını geri iade etmeleri gerekiyodu en son hala devam ediyomu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubey

Tuketici hakem heyeti benim lehimde karar verdi ve kararı bana posta yoluyla gönderdi şimdi ne yapmam lazım banka hesabını da kapatmıştım kıZıp.

acaba hangi banka bu parayı iade eden.birde kredi kartı eski olanlarda (8-10 yıllık olanlar) kazanma ihtimali çok yüksekmiş.sizin kartınızda böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

benimde ykb kullanılmayan hesabım vardı, bakiyeside 0 tl idi arada atm'den kontrol ediyordum, birgün baktım ki hesabıma esnek hesap açmışlar 1000 tl.cik, hemen ykb gittim esnek hesabı iptal ettirdim aradan 3 ay sonra tekrar 1000 tl esnek hesap açmışlar onuda iptal ettirdim baktım olacak gibi değil geçen aylarda dilekçe verip hesabı tamamen kapattırdım. sizler esnek hesap nedir diye soracak olursanız hesabınızda para olmazsa banka o parayı kullanıyor üstüne birde faiz işletiyor, kısacası 1000 tl esnek hesap olduğu için 6 ayda bir yani senede 2 kez hesap işletim ücreti kesecek üstüne birde faiz işletecek sana sormadan, arkadaşlar siz siz olun işlemeyen vadesiz hesaplarınız kontrol edin sonradan başınız ağrımasın.......

hocam banada esnek hesap tanımlamışlar gidip hesabı iptal ettirsem sadece kredi kartı kalsa olurmu?

Arkadaşlar arasından bile varsa da olur

• 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.