Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
185
Favori
563.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aldığınız ekstreler için para ödüyormusunuz bankalara ?

Kapattırmış olduğumuz kartların aidatlarını geri alabiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 17 Ekim 2014; 15:20:06 >
  • TEB'in verdiği cevaba bakın!!! Kart aidatı geri ödeniyor mu ödenmiyor mu artık? Bidiğim kadarıyla 4077 sayılı kanun var bununla ilgili. BİMER'e de yazdım konuyu sonuç ne olacak bakalım.

Bizimle iletişim kurduğunuz için Türk Ekonomi Bankası olarak teşekkür ederiz.

Kredi kartı aidat ücretinizin iptali ile ilgili başvurunuz değerlendirilmiştir.

Türk Ekonomi Bankası olarak siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti ve en kazançlı fırsatları sunarak farklı ürün ve hizmetler geliştiriyoruz.
    TEB Bonus kartınız; bonus kazandırır, bedava alışveriş imkanı sunar, taksit yapar, daha fazla bonus kazanma imkanı sunar, nakite taksit yapar, banka kartı fonksiyonuna sahiptir. TEB Bonus kredi kartına kazandırdığımız tüm bu özelliklerin nedeni, sizlere daha ayrıcalıklı bir hizmet sunabilmektedir. TEB Bonus kartınızın diğer özellikleri hakkındawww.tebbonus.com adresinden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Cümleye bak hizaya gel.
    Kredi kartı aidatını, TEB Bonus kredi kartınız ile sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına yaptığımız sistemin üyelik bedeli olarak değerlendirmenizi rica ediyoruz.

Türk Ekonomi Bankasını tercih ettiğiniz ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Talebinizin devam etmesi durumunda, bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için Bankamız ürün ve hizmetleriyle ilgili her türlü mesajınızı bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz.

Çalışmalarınızda başarılar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

Türk Ekonomi Bankası A.Ş.

edit : bahsettikleri üyelik ücreti 75 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetYOL -- 4 Kasım 2014; 17:48:06 >

• Garanti bankasi bonus için iade alan varmı yakınlarda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dilekşe örneği vardı önce onu yazmıyormuyuz. Benim kartım universite teb 500 tl limiti var geçen ay 6,90tl yıllık kart ücreti kesilmiş geri alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemvelioglu

Bir dilekşe örneği vardı önce onu yazmıyormuyuz. Benim kartım universite teb 500 tl limiti var geçen ay 6,90tl yıllık kart ücreti kesilmiş geri alabilir miyim?

Müşteri hizmetlerini aradin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Bir dilekşe örneği vardı önce onu yazmıyormuyuz. Benim kartım universite teb 500 tl limiti var geçen ay 6,90tl yıllık kart ücreti kesilmiş geri alabilir miyim?

Bugün haftasonu şikayet mesajı attım
  • quote:

quote:

quote:

haftasonu da çağrı merkezi açık, önce oradan iade iste.
    vermezlerse dilekçe işlerine girişirsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

haftasonu da çağrı merkezi açık, önce oradan iade iste.
    vermezlerse dilekçe işlerine girişirsin.

arıyorum müşteri hizmetleri bağlanmıyor tekrar denicem, birde bu bimer den dilekçe varmıs ama kesin sonuc veriyormu bilmiyorum

• Beyler yardimci olur musunu bu aidat ile kart ucreti ayni sey mi oluyor acaba? Ykb 75₺ gibi bi miktar istiyor kart ucreti diye yillik bunlarin da iadesi var mi

• coaxem kullanıcısına yanıt
    banada yeni takti saolsun garanti karti kapattirma talimati verdim geri almaya caliscam siz nqptiniz?

• infest06 kullanıcısına yanıt
    Bende geri almaya calisiyorum ama malesef sonuc cikmadi daha

• hocam sonuc alirsaniz buraya da yazarsaniz sevinirim
  • 2 ekim 2014 tarihinden itibaren alınan aidatlar vs. geri alınamayacak maalesef.Hakem heyetindeki memurlar söyledi hatta dilekçe doldurmana izin vermiyorlar yasalaştı diye

ama 2006-2014 2 ekim arası alabiliyormuşsun
  • garanti bankası kredi kartımından şubat ayında kesilen kart ücreti için mart ayında hakem heyetine başvurmuştum.dilekçe sonucu bu ayın ortasında elime ulaştı,haklı bulunmuşum karar oolarak paranın geri iadesi çıkmış.gelen kağıtla garanti şubesine gidip başvurdum,kağıdı taratıp kayıt gibi bir şey açtılar,telefon numaramı falanda aldılar,sonuç cep telefonunuza mesaj olarak gelecek,o zaman gelip parayı alabileceksiniz dedileri fakat 2 hafta geçmesine rağmen hala mesaj gelmedi.garanti baknasında benzer bir durum yaşayan var mı?bu kadar geç cevap gelmesi normal mi?
  • arkadaşlar bir sorum olucak kullandığım bankamatik kartım için kesilen işlem ücretlerini tüketici hakem heyeti aracılığı ile almıştım yıllar önce sonradan yine birikti alıyorlar çünkü sürekli aidat yada işlem ücreti.
    şimdi ben tekrar tüketici hakem heyeti aracılığı ile dava açmak istiyorum ama hangi tarihden hangi tarihe kadarki ücretleri geri aldım bilmiyorum bankada bilmiyormuş. nasıl yapmam lazım? bu güne kadar olan tüm kesintileri yazıp davamı açmam lazım banka sonradan araştırıp düşermi nasıl çözeriz bunu bir yol gösterirmisiniz karışıklık çıkmasın istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

garanti bankası kredi kartımından şubat ayında kesilen kart ücreti için mart ayında hakem heyetine başvurmuştum.dilekçe sonucu bu ayın ortasında elime ulaştı,haklı bulunmuşum karar oolarak paranın geri iadesi çıkmış.gelen kağıtla garanti şubesine gidip başvurdum,kağıdı taratıp kayıt gibi bir şey açtılar,telefon numaramı falanda aldılar,sonuç cep telefonunuza mesaj olarak gelecek,o zaman gelip parayı alabileceksiniz dedileri fakat 2 hafta geçmesine rağmen hala mesaj gelmedi.garanti baknasında benzer bir durum yaşayan var mı?bu kadar geç cevap gelmesi normal mi?

Gecikme normal diye düşünüyorum. Bu hafta sonunakadar gelmezse sonraki hafta başında bankayı ara derim.
  • Arkadaslar, artik yeni yansitilan kredi karti yillik ucretlerini alamiyor muyuz. Oyle anladim yukarida 2 Ekim 2014 itibariyle yazan arkadastan.
  • Herhalde alinamicak cunku en son cikarttiklari genelgede her bankanin 1 adet kart aidati olmayan kart bulundurmasi zorunludur dendi. Yani eger odemek istemiyorsan git o karttan al manasina geliyor. Ayrica bankalarida (hepsini degil) kontrol ettim baktiklarimin hepsi 1 veya daha fazla boyle kart programlari baslatmis. Ama soyle de bir durum var genelgede kart aidatlari artik geri alinamicak demiyor sadce dedigimi okumustum belki diodur emin degilim ama boyle birsey cikarttiktan sonra vermeleride mantiksiz geliyor.

En guzeli enpara ben oyle yaptim. Butun hesaplari kapattim enparadayim simdi kafam rahat. Eskiye donuk paralarimi da aldim mi tamamdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.