Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
185
Favori
563.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslarim selamin aleykum oncelikle.

Ben Ykb icin geriye donuk ekstrelerimi aldim elimde mevcut.
    Thh ne fidip durumu anlattim. Orda gorevli arkadss bana oncelikle bankaya bi ektreler ile birlikte dilekceni gonder yanit olarak olumsuz bi durum gelirse eger o zaman biz dava acariz olimsuz yanit verdikleri icin dedi.
    Ben de dedigi gibi yaptim Ykb na Ptt posta taahhutlu olarak gonderdim. Fakat bi cvp gelmedi olumlu yada olumsuz. Aylar gectigi halde.

Simdi bu durumda ben ne yapmaliyim. Sizin onerileriniz nelerdir. 350 Tl lik bi kart aidatim var tam olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı alışverişlerinde bankaların uyguladığı kur farkından oluşan fazla tutarı da alabilir miyiz thh ye başvurarak? bu ay paypal ile 999,5 liralık alışverişim var ama hsbc kendi kafasına göre oluşturduğu kurla bana 1038 lira ekstre gönderdi

4 kalem işlemde kalem başına 10 lira geçirmişler nerdeyse.
  • Beyler bankaların e posta larına atın mesela gecmise donuk 10 senelik üyelik ücreti iadesi istiyorum eger iade etmiyorsanız üyelik aidatı kesilen ekstrelerimi istiyorum diye yazın hepsi en gec 1 güne dönüyor

http://www.akbank.com/bize-ulasin/Sayfalar/iletisim-formu.aspx

http://www.yapikredi.com.tr/memnuniyetiniz-icin-buradayiz/bize-yazin.aspx

https://bireysel.hsbc.com.tr/TUR/transactions/SURVHH_01.asp

• Merhaba arkadaşlar. Son günlerde kredi çektiğinizde bankaların haksız yere aldığı dosya masraflarını sizin adınıza geri alıyoruz diye beni arıyorlar bu ne kadar doğru bilen ve deneyen var mı ?

Beni son arayan numara
    0 (850) 532 24 51

• quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Merhaba arkadaşlar. Son günlerde kredi çektiğinizde bankaların haksız yere aldığı dosya masraflarını sizin adınıza geri alıyoruz diye beni arıyorlar bu ne kadar doğru bilen ve deneyen var mı ?

Beni son arayan numara
    0 (850) 532 24 51

Dolandırıcılara kredi kartı bilgilerinizi kaptırmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Merhaba arkadaşlar. Son günlerde kredi çektiğinizde bankaların haksız yere aldığı dosya masraflarını sizin adınıza geri alıyoruz diye beni arıyorlar bu ne kadar doğru bilen ve deneyen var mı ?

Beni son arayan numara
    0 (850) 532 24 51

Tamam ama kredi kartı bilgilerini istemiyorlar ki!!

• quote:

quote:

quote:

Beni son arayan numara
    0 (850) 532 24 51

Tamam ama kredi kartı bilgilerini istemiyorlar ki!!

kişisel bilgilerinizi de paylaşmayın hocam.

konuyu açan arkadaş gerekli bilgileri vermiş zaten.

araya aracılar sokmaya gerek yok.

• Deniz karttan ücret kesmiş. İade talebini de olumsuz yanıtladı.
    Daha kartı açalı bir sene olmadı, ücret varsa hiç açmayın demiştim. Keser geri iade ederiz dediler. Şimdi de etmeyiz diyorlar. Tam üçkağıtçı bunlar yaw

Garanti için Thh iade kararı vermişti. Halen devam ediyor değil mi bu Thh
  • Arkadaşlar ziraat az önce hesabıma baktığımda 85 tl çekmiş kartımda öğrenciyken öğrenim kredisi için verilen b .kartı bu ücreti dilekçeyle alabilirmiyim

• Garanti bankası bonus kartıma yansıtılan 69 tl ücretin iadesi için müşteri hizmetlerini aradım. Bana kartın 1 yıl açık kalması koşulu ile 40 tl bonus teklif ettiler. Kabul etmedim ve kapatılmasını istedim.
    1 hafta içinde kapatılacağını söylediler. Bir kaç gün sonra tekrar aradılar. Yine aynı teklifle geldiler ve yine kabul etmedim. Daha sonra aynı şikayetimi Garanti haklı müşteri hattına yazdım ve yasal haklarımı kullanacağımı belirttim.
    Bu sefer oradan bir yetkili aradı. 50 tl bonus teklif etti. Ben yine kabul etmedim. Kart ücreti yansıtıldığından beri kartı hiç kullanmadığım için, kartı kapatmam halinde 69 Tl ücretin tamamının karta iade edileceğini söyledi. Ben de bunu kabul ettim. 69 tl ücret kartıma iade edildi ve kartımı kapattırdım. Hem karttan hem de kart ücretinden kurtuldum. Başka kredi kartlarım ve aralarında bonus özelliği olan var. Kendilerine muhtaç zannediyorlar.
  • arkadaşlar benim
    hsbc toplam 205 tl kart aidatı
    garanti toplam 261 tl
    yapı kredi 70 tl kart ücretleri kesilmiş. bugün hepsinin ekstresini buldum. acaba tüketici haklarına başvursam durum ne olur. kaybetsem zararım ne olur acaba?
  • akbanka ait axess var 2dir aidat alıyorlardı ilkinde, taahhütlü posta ile itiraz ettim geri iade ettiler ama gerek yokmuş
    daha basiti telefon etmekmiş yada internet sitesinde anasayfada şikayetinizi bildireceğiniz bir kısım var
    bilgilerinizi giriyorsunuz, size ya telefon ederler yada mail gönderirler 2. itirazımı bu yolla yapmıştım sonraki ay iade ettiler........
    son aidat kesintisi yani 3. sü eylül extremde idi, sitesinden tekrar itirazda bulundum mail geldi
    cevap; bir sonraki extrede iade olacak

yani yıllar geçip aidatlar birikmeden iade ettireceğim çünkü bu kartı kullanacağım. ama bu bankada hesap açmayacağım 6 ayda bir 50 tl kesiyorlar (ayıp yani)

burada şuna dikkat çekmek istiyorum, kredi aidatları geri alınabiliyorken hesap aidatları alınamıyor bu durumda bankalar hesap aidatlarını arttırdılar
    dikkat ediniz yılda bir kezde değil 2 defa almaya başladılar yani ya mokoko ya mokoko diyorlar, uygun olan bankalardan hesap açtırmanız akıllıca olur.

işbank vadesiz hesabımdan epeydir 2 defa aidat kesilmekte 1. dönem aidatı ve 2. dönem aidatı diyerek (aidat,üyelik,hesap işletim ne derseniz artık)
    axess ve paraf kartı kullanmaya devam edip maximum ve World kartı vede vadesiz hesapları kapattıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 22 Eylül 2014; 23:00:26 >

• iyi günler. bugün Tüketici haklarına gittim bana artık kredi kartı aidatı için başvurunun kalktığını artık alamadıklarını ve iptal olduğunu söylediler. acaba doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

iyi günler. bugün Tüketici haklarına gittim bana artık kredi kartı aidatı için başvurunun kalktığını artık alamadıklarını ve iptal olduğunu söylediler. acaba doğru mu?

?
  • arkadaşlar halkbankdan kredi çektim.kredi çektiğim hesaba başka bankadan eft yaparak ödüyorum.Halkbank her ay 5.25 tl hesap işletim ücreti kesiyor kaç defa aradıysam yine aynı ücreti alıyorlar.ne yapmam gerekiyor
  • 2 adet otomatik ödeme talimatı ile hesap işletim ücreti almıyorlardı bir ara...

Belki hala devam ediyordur, sorunuz isterseniz...
  • Arkadaşlar ten world kredi kartim vardi kullanim suresi bitti gecen ay ve yerine teb bonus kart gönderdiler ve bugun maille extra geldi ve bir baktim kullanim suresi bitmiş kartima yillik kullanim ucreti yansitmislar olaya bak ya . Şimdi ariyorum standart cvp veren yok birde kapatılacam kartı illa aldigim teb subesinemi gitmem gerek yoksa her subeden oluyormu kapatmak.

• bir tane de benden şikayet;

Sayın S S,

Maximum kredi kartınız, maxipuan ve taksit avantajlarının yanı sıra sizlere birbirinden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Kredi kartları için verilen hizmetlerin eksiksiz olarak sürdürülebilmesi için deneyimli ve büyük bir personel kadrosuna, yüksek maliyetli teknolojik altyapıya ve oldukça kapsamlı bir operasyona ihtiyaç duyulmaktadır. İş Bankası komisyon ve ücretleri bu maliyetler göz önüne alınarak belirlenmektedir. Sadece Türkiye'de değil tüm dünyada standart bir uygulama olan kredi kartı yıllık ücreti, hem yasalarımız hem de siz kart hamillerimizle imzalanan sözleşmeler uyarınca yasal dayanağa sahiptir. 2006 yılında yürürlüğe giren 5464 sayılı Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanununun 24.maddesinin 4.fıkrasında, Kart hamilinin yaptığı işlemler nedeniyle, sözleşmede yer almayan faiz, komisyon veya masraf gibi adlar altında hiçbir sekil ve surette ödeme talep edilemeyeceği ve kart hamilinin hesabından kesinti yapılamayacağı öngörülmektedir. Kart hamillerimiz ile imzalanan Bankacılık Hizmetleri Sözleşmesinde, kart hizmeti sunulurken hangi ücretlerin alınacağı açıkça belirtilmektedir. Bu durumda kanuni düzenlemenin de kabul ettiği üzere itiraz ettiğiniz ücret aramızdaki sözleşmeye dayanılarak talep edilmektedir.

Öte yandan, portföyümüzde yer alan ve özelliklerinehttp://www.maximum.com.tr/TR/maximum-kartlar/maximum-aidatsiz-kart/Sayfalar/maximum-aidatsiz-kart.aspx adresinde yer verilen ürünümüz, Maximum Aidatsız Kart için, SMS ile veya Şubelerimizden başvuru yapabilir, aidat ödemeden kredi kartı sahibi olabilirsiniz. İş Bankası olarak her zaman en kaliteli hizmeti ve en kazançlı alışveriş fırsatını sunmaya çalışmaktayız. Kredi kartı yıllık ücretlerini siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için sunduğumuz bu ayrıcalıklı hizmetlerin bedeli olarak görmenizi rica eder, ücret iadesi talebinizi yerine getiremediğimizi bildirmek isteriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
    Müşteri İlişkileri Birimi

Türkiye Bankalar Birliği'nin "Müşteri Şikayetleri Hakem Heyetinin Oluşumu, Çalışma Esas ve Usulleri Hakkında Tebliği" kapsamındaki duyurudur:
    Talebinizin devam etmesi durumunda, bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde Türkiye Bankalar Birliği nezdindeki Bireysel Müşteri Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

aidatı iptal etmiyorlar hacılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eL_TuRCo

TEB kredi kartım var ve ekstreler PDF olarak emaile geliyo ama bi türlü kart aidatını göremiyorum ekstrelerde- ama kesin geçiriyolardır- nerden anlıcam aidat alıp almadıklarını ?

TEB Bonus Asıl Kart Hizmet Bedeli 9 TL

TEB Bonus Card Ücreti 69 TL

olarak ekstrede yazar. anlaşılmayacak bir durum yok.

Ekim ayına geldik bende 2014 içinde öyle bi ibare yok ekstrelerimde..!

Almadılar mı yani benden ?
  • quote:

quote:

quote:

TEB kredi kartım var ve ekstreler PDF olarak emaile geliyo ama bi türlü kart aidatını göremiyorum ekstrelerde- ama kesin geçiriyolardır- nerden anlıcam aidat alıp almadıklarını ?

TEB Bonus Asıl Kart Hizmet Bedeli 9 TL

TEB Bonus Card Ücreti 69 TL

olarak ekstrede yazar. anlaşılmayacak bir durum yok.

Ekim ayına geldik bende 2014 içinde öyle bi ibare yok ekstrelerimde..!

Almadılar mı yani benden ?

Senin kartını ben mi takip edeyim

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.