Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
185
Favori
563.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: POSE1DON

İş bankası Maximum kart iade alabilen oldu mu hiç acaba?

Geçen ay maximiles karta 130 tl aidat gelmişiti,iade ettiler. İade etmeyen banka olmadı bu sene; İş Bankası,Akbank,Teb,Garanti.
  • Yapi krediden iade alan var mi arkadaslar ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler iadeyi bırakın 2014 aidatını bile kesmişler bu ay.

Yıllık ücret halen devam ediyor muydu ?
  • Devlet öğrencisini soyuyor.

Ziraat bankasına gittim öğrencilerden hesap işletim ücreti alınmıyormuş dedim.

Burs almıyorsanız alınır dedi.

Devlet baba bize burs vermiyor ya birde hesap işletim ücretinden geçireyim diyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Devlet öğrencisini soyuyor.

Devlet baba bize burs vermiyor ya birde hesap işletim ücretinden geçireyim diyor sanırım.

Ziraat Bankası çiftçiye destek için kurulmuş banka. Öğrenci isen Finansbank enpara yada kuveyt türk vadesiz hesapta hesap işletim ücreti yok. Internetten havale eft bedava. Ailen atmden masraf ödemeden hesabına para yollayabilir.
    Kyk kredisi tanımlı ise ziraat o hesaptan masraf almiyordu eskiden. Şimdi sadece burs alanlar için ücretsiz ise digerlerine ayip ediliyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Devlet öğrencisini soyuyor.

Ziraat Bankası çiftçiye destek için kurulmuş banka. Öğrenci isen Finansbank enpara yada kuveyt türk vadesiz hesapta hesap işletim ücreti yok. Internetten havale eft bedava. Ailen atmden masraf ödemeden hesabına para yollayabilir.
    Kyk kredisi tanımlı ise ziraat o hesaptan masraf almiyordu eskiden. Şimdi sadece burs alanlar için ücretsiz ise digerlerine ayip ediliyor...

Aslında olayın başı daha komik.

6 sene önce lise 3'te burs alıyorduk.Okul kaptırabildiginden gönüllü bağış(zorunlu aidat) alıyor.

Tabi çoğu kişi vermiyordu.

Bunlarda bursları elden veriyorlardı.Sene sonu geldiğinde burs alanların hepsinden önce kağıda bursu aldım diye imza attırıp sonra 50 lira aidat kesiyorlardı.Burs dediğin 3 aylık 120 lira.

Orda iyi bir tartışma çıkmıştı,ben bana verdikleri parayı da atıp çıkmıştım.

Sonra birileri bu olayı şikayet etmiş ki o kişi ben değildim.Ama ses çıkaran ben olunca onu da benden sanmışlardı :))

Neyse bu olaydan sonra açtırdık ziraat hesabını.Burslar oraya yatıyordu.

Yani devlet bana banka aracı ile haraç almadan önce okulda verdiği bursan alıyordu aynı haracı.

Ah devletimin güzel sistemi ah.

• Merhaba arkadaşlar bende kredi kartı aidatı ve bankadan çektiğimiz kredilerin masraflarını geri alabileceğimi buradan öğrenmiştim. Babamın ve benim olmak üzere
    Finansbank 2 kredi kartından 275 + 100 = 375 TL

HSBC kredi kartından 330 TL

TEB 2 kredi kartından 327 TL

WORLD (ykb) 410 TL

YKB (kredi) 450 TL

tutarında kredi kartı aidatı ve kredi kullanırken oluşan masrafı geri aldım. Kararlar başvurumdan yaklaşık 9 ay sonra çıktı. Ardından çıkan karar yazılarını, yanına eklediğim dilekçem ve kimlik fotokopisiyle ilgili bankalara gönderdi. Bu işlemin ardından yaklaşık 3 iş günü içerisinde tutarlar ilgili hesabana ve / veya benim dilekçemde belirttiğim banka hesabına yatırıldı.

Bu tutarları bankaların yanına bırakmayın bankaların müşteri temsilcileri sizlere kredi kartı ekstrelerinizi vermek için ücret talep edebilir siz kredi kartı ekstrelerinizi mail yoluyla istediğinizi belirtin mail yoluyla gönderilen geçmişe dönük kredi kartı aidatlarından ücret talep edemezler. yasal olarak posta ve kargo yoluyla gönderdikleri belgelerden (basılı kağıt ücreti,zarf ve kargo ve/veya posta ücreti ) ücret talep edebilirler bunun dışında mail yoluyla aldığınız ekstreleriniz için ücret talep edemezler size geçmişe dönük 10 yıllık kredi kartı aidatlarınızı vermek zorundalar. internet şubelerine geçmişe dönük 6 ay , 12 ay gibi sınırlamalar koymalarının sebebi de bizim geçmişe dönük ekstrelerimize ulaşmamızı engellemek. yasal olarak bana kredi kartımın istediğim ekstresini göndermek zorundasınız bu benim en doğal hakkım bilgi edinme hakkımı elinden alıyorsunuz diye konuşabilirsiniz ekstrelerinizi alabilirsiniz. bu güne kadar hiç bir bankaya kredi kartı ekstre ücreti ödemedim finansbank alabileceğini zannetti ardından oluşturduğum şikayet dilekçesi sonucu geri dönüş yaptılar, özür dileyip ekstreler için kredi kartımdan aldıkları tutarı iade ettiler işi yokuşa sürerlerse alacakları ücret için tarafınıza maille o ücreti neye dayanarak aldıklarını gösteren makbuz isteyin veremeyiz derlerse benden bu parayı neye karşılık alıyorsunuz bu sizinle bizim aramızda imzalanan SÖZLEŞMENİN hangi maddesinde yazıyor diye sorun nerdeyse tüm müşteri temsilcisi çalışanları SÖZLEŞME deyince afallıyor biz bilmiyoruz demeye başlıyorlar siz nasıl bilmezsiniz benimle sizin firmanız arasındaki SÖZLEŞMENİN şartlarını bilmem zorundasınız bu sizin en asli sorumluluğunuz dedikten sonra karşınızda hiç bir müşteri temsilcisi duramaz ve ekstrelerinizi alıp oturduğunuz ilçedeki kaymakamlık binasından bulunan tüketici hakem heyetine başvurunuzu gerçekleştirin.

Ülkemizde işler biraz uzun sürsede sonunda haksız olarak sizden alınan tutarları geri alıyorsunuz.

not: krediler içinde makbuzu vermek için sizden ücret talep ediyorlar. bu ücreti ödeyin ve makbuzunu alın hem kredi masrafı hemde bu ücret için tüketici hakem heyetine başvuruda bulunun.

herkese kolay gelsin

• Beyler selam.İş bankası yıllardır otomatik ödemem olduğu için almadığı kk üyelik aidatını 5 mayısta 67.50 tl olarak yazmış.Yeni fark ettim.Bu bankalar gerçekten şaşırdı.
    Ne yapabilirim.Acele yardım.
  • s.a

Arkadaşlar bende bana mail yoluyla gönderilen extrelerden üyelik ücretlerini çıkardım,toplam 4 adet ücret kesilmiş 155TL lik,şimdi ben bununla hakem heyetinemi başvuracağım yoksa önce bankama geri ödeyinmi diyeceğim?

Aynı bankada hesabımda vardı,3-5 sene boyunca yılda bir kaç sefer kesinti yapmışlar 40-50 lira bunun tespitini nasıl yapacağız?

kredi kartımı iptal ettirmiştim 1 sene kadar önce onuda belirteyim. bankada boynuzlu olan isim vermeye gerek yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

Beyler selam.İş bankası yıllardır otomatik ödemem olduğu için almadığı kk üyelik aidatını 5 mayısta 67.50 tl olarak yazmış.Yeni fark ettim.Bu bankalar gerçekten şaşırdı.
    Ne yapabilirim.Acele yardım.

kuveyt turk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask31

Merhaba arkadaşlar bende kredi kartı aidatı ve bankadan çektiğimiz kredilerin masraflarını geri alabileceğimi buradan öğrenmiştim. Babamın ve benim olmak üzere
    Finansbank 2 kredi kartından 275 + 100 = 375 TL

HSBC kredi kartından 330 TL

TEB 2 kredi kartından 327 TL

WORLD (ykb) 410 TL

YKB (kredi) 450 TL

tutarında kredi kartı aidatı ve kredi kullanırken oluşan masrafı geri aldım. Kararlar başvurumdan yaklaşık 9 ay sonra çıktı. Ardından çıkan karar yazılarını, yanına eklediğim dilekçem ve kimlik fotokopisiyle ilgili bankalara gönderdi. Bu işlemin ardından yaklaşık 3 iş günü içerisinde tutarlar ilgili hesabana ve / veya benim dilekçemde belirttiğim banka hesabına yatırıldı.

Bu tutarları bankaların yanına bırakmayın bankaların müşteri temsilcileri sizlere kredi kartı ekstrelerinizi vermek için ücret talep edebilir siz kredi kartı ekstrelerinizi mail yoluyla istediğinizi belirtin mail yoluyla gönderilen geçmişe dönük kredi kartı aidatlarından ücret talep edemezler. yasal olarak posta ve kargo yoluyla gönderdikleri belgelerden (basılı kağıt ücreti,zarf ve kargo ve/veya posta ücreti ) ücret talep edebilirler bunun dışında mail yoluyla aldığınız ekstreleriniz için ücret talep edemezler size geçmişe dönük 10 yıllık kredi kartı aidatlarınızı vermek zorundalar. internet şubelerine geçmişe dönük 6 ay , 12 ay gibi sınırlamalar koymalarının sebebi de bizim geçmişe dönük ekstrelerimize ulaşmamızı engellemek. yasal olarak bana kredi kartımın istediğim ekstresini göndermek zorundasınız bu benim en doğal hakkım bilgi edinme hakkımı elinden alıyorsunuz diye konuşabilirsiniz ekstrelerinizi alabilirsiniz. bu güne kadar hiç bir bankaya kredi kartı ekstre ücreti ödemedim finansbank alabileceğini zannetti ardından oluşturduğum şikayet dilekçesi sonucu geri dönüş yaptılar, özür dileyip ekstreler için kredi kartımdan aldıkları tutarı iade ettiler işi yokuşa sürerlerse alacakları ücret için tarafınıza maille o ücreti neye dayanarak aldıklarını gösteren makbuz isteyin veremeyiz derlerse benden bu parayı neye karşılık alıyorsunuz bu sizinle bizim aramızda imzalanan SÖZLEŞMENİN hangi maddesinde yazıyor diye sorun nerdeyse tüm müşteri temsilcisi çalışanları SÖZLEŞME deyince afallıyor biz bilmiyoruz demeye başlıyorlar siz nasıl bilmezsiniz benimle sizin firmanız arasındaki SÖZLEŞMENİN şartlarını bilmem zorundasınız bu sizin en asli sorumluluğunuz dedikten sonra karşınızda hiç bir müşteri temsilcisi duramaz ve ekstrelerinizi alıp oturduğunuz ilçedeki kaymakamlık binasından bulunan tüketici hakem heyetine başvurunuzu gerçekleştirin.

Ülkemizde işler biraz uzun sürsede sonunda haksız olarak sizden alınan tutarları geri alıyorsunuz.

not: krediler içinde makbuzu vermek için sizden ücret talep ediyorlar. bu ücreti ödeyin ve makbuzunu alın hem kredi masrafı hemde bu ücret için tüketici hakem heyetine başvuruda bulunun.

herkese kolay gelsin

Vaktim olsa hiç acımam uğraşırım ama hafta içi 1 saatim bile yok.. Garanti bankasında ev halkının 3 tane hesabı var toplam 1000 tl olmuştur heralde. Mail attım direk net cevap ister arayarak ister şubeye giderek hesaplarınızı kapattırın oldu. Yasal yol ile alına bilir buna bi lafım yok ama her banka kusura bakmayın deyip geri verme olayı yok ne yazık ki.

• Arkadaşlar yapı kredi bankası adios kartıma 90 TL kart ücreti yansıtmıştı geçen yıl.hakem heyetinden kazandım.iade edildi.dün dönemiçi işlemlere baktığımda 90 TL karar iptali diye ücret yansıtmışlar.banka karşı dava açmış ve kazanmış bu nasıl bir azimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

Arkadaşlar yapı kredi bankası adios kartıma 90 TL kart ücreti yansıtmıştı geçen yıl.hakem heyetinden kazandım.iade edildi.dün dönemiçi işlemlere baktığımda 90 TL karar iptali diye ücret yansıtmışlar.banka karşı dava açmış ve kazanmış bu nasıl bir azimdir

hocam kazandığında herhangibir tebligat bildiri vs almışmıydın?bende garanti bankası kredi kartı ücreti için hakem heyetine başvurdum yaklaşık 3-4 ay oldu.ne bir tebligat ne birşey geldi.kart hareketlerinde de bir şey yok.başvuruyu yaparken görevliye nasıl haberimiz oldu diye sorduğumda,adresine tebligat geliyor demişti.size birşey gelmişmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty89

quote:

Arkadaşlar yapı kredi bankası adios kartıma 90 TL kart ücreti yansıtmıştı geçen yıl.hakem heyetinden kazandım.iade edildi.dün dönemiçi işlemlere baktığımda 90 TL karar iptali diye ücret yansıtmışlar.banka karşı dava açmış ve kazanmış bu nasıl bir azimdir

hocam kazandığında herhangibir tebligat bildiri vs almışmıydın?bende garanti bankası kredi kartı ücreti için hakem heyetine başvurdum yaklaşık 3-4 ay oldu.ne bir tebligat ne birşey geldi.kart hareketlerinde de bir şey yok.başvuruyu yaparken görevliye nasıl haberimiz oldu diye sorduğumda,adresine tebligat geliyor demişti.size birşey gelmişmiydi?

Tabi geldi tebligat

• quote:

quote:

quote:

Tabi geldi tebligat

ne kadar zaman sonra gelmişti peki?3-4 ay geçti benim başvurudan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi geldi tebligat

ne kadar zaman sonra gelmişti peki?3-4 ay geçti benim başvurudan.

7 ay sonra geldi

• Benden de 69 lira garanti çekmiş bugün şok oldum ekstremde yansımış
    arayınca iptal edelim dersem önden puan teklif ediyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

Benden de 69 lira garanti çekmiş bugün şok oldum ekstremde yansımış

İade edin yoksa hesabı kapattırırım dedim. Şubeye giderek hesabınızı kapattıra bilirsiniz dedi.. Garanti bankası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

İade edin yoksa hesabı kapattırırım dedim. Şubeye giderek hesabınızı kapattıra bilirsiniz dedi.. Garanti bankası.

Bugun son gündü yatırdım bi kaç ay sonra sanırım diğeri 6ay sonra kesilecek diye sonra aramayı düşünüyorum. hiç bonus teklif ettiler mi?finans gibi direk 50 verse iyi olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

quote:

Bugun son gündü yatırdım bi kaç ay sonra sanırım diğeri 6ay sonra kesilecek diye sonra aramayı düşünüyorum. hiç bonus teklif ettiler mi?finans gibi direk 50 verse iyi olur.

Yoo direk yersen bu yemezsen kapattır dediler.

• 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.