Şimdi Ara

Kredi Kartı ve Bankamatik Kartlara Ödediğimiz Ücretleri Geçmişe Dönük Nasıl İade Alırız? [SS'li] (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.155
Cevap
184
Favori
563.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: -Karakartal-

ING BANK e-mail adresini bilen varmı? butun mail adreslerine mail attım hepsi gönderilmedi
    Yazılı başvuruda bulunup ardından banka denetleme kuruluna şikayette bulunacam.
    TAM 79 liralık kart ücreti çektiler bende kapattım kartı ama bu parayı onlara yar etmeyecem

yazdığın dilekçeyi kartı aldığın şubeye vereceksin.

Bankadan gelecek olumsuz cevabı nasıl alıcaz?
  • yoğun uğraşlar sonucunda bankalardan paramı kurtaracağım inşallah
    Mamak Kaymakamlığı Tüketici H.Heyetine yaptığım 3 başvuru da lehime
    sonuçlandı. Bunlardan ilki 2013 yılına ait Finansbank 65 TL Üyelik ücreti
    Bunu geç de olsa iade ettiler. 2. karar yine finansbank 2012 yılı 55 TL
    bunda banka oyun oynadı ama ben YEMEDİM. Hakem heyeti kararı çıkmadan
    banka savunma aşamasında bana yazı gönderip " bizi şikayet ettiniz ama karar
    OLUMSUZ çıktı talebinizden vazgeçin kartı kapatmayalım dedi. Bekledim çünkü
    kararın OLUMLU çıkacağını biliyordum. Karar çıktı bu sefer 2. bir yazı gönderip
    "THH kararına rağmen iade edemeyeceğiz çünkü bu para 2012ye ait yani ıttıla tarihi üstünden 1 yıl geçmiş borcumuz sakıt oldu"
    Kartınızı da kapatacağız dediler. Bankaya mail attım ayrıca şikayetvara yazdım. Sonunda ekstreden düşmüşler
    kartın kapatıldığı da iyi oldu
    AKBANK ise sapıtıp 75 Tl ücret kesmişti. Thh"ye savunma bile verememiş
    Mail attım karar ulaşınca iade ederiz dediler
    Mamak THH SAĞOLSUN TÜKETİCİ LEHİNE OYBİRLİĞİ İLE KARAR VERİYOR KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 22 Mart 2014; 22:17:18 >

• Maaş müşterisiyseniz iade almanız daha kolay. Ben geçen ay akbanktan iade aldım. İşlemi şöyle yaptım müşteri hizmetlerini aradım kartın şifresi ile giriş yaptım ordan müşteri temsilcisine bağlandım akbank maaş müşterisiyim kart aidatı kesmişiniz dedim. İşleminiz nedir diye sordu iadesini istiyorum dedim 1sn dedi sonra gerçekleştirdi işlemi ertesi gün geçti ekstreye.
  • TEB kredi kartımdan 62 TL yıllık aidat kesti. İşin garip tarafı maaş müşterisiydim ve Aralık 2013'te sonlandı. Buna istinaden Kasım 2013'te MH'yle görüşerek kesintinin ne zaman yapılacağını teyit ettirdim. Bana kartın çıktığı tarihin Temmuz 2011 olduğunu ve bu nedenle Temmuz 2014'e kadar kesinti olmayacağını söylediler. Dün MH ile görüşerek durumu izah ettim. Bugün SMS geldi telefonuma ve "İade talebiniz reddedilmiştir, talebinizle ilgili Türkiye Bankalar Birliği Müşteri Şikayetleri Hakem Heyeti'ne başvurabilirsiniz" yazıyor. Gel de sövme arkadaş!
  • Arkadaşlar Şubat ayinda garanti bankasi 69 tl kart ucreti kesmiş yeni farkettim. Az once mh ile gorusmemde 40 tl puan yukleyelim dedi kabul etmedim karti kapatin dedim. Isleminizi aldim 1 hafta icerisinde harcama yapmazsaniz kart kapanacak ukala bir tavirla iyi aksamlar dedi telefonu kapatti. Kapanan kredi karti aidatimin kart ucretini thh ile iade alabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganays

Arkadaşlar Şubat ayinda garanti bankasi 69 tl kart ucreti kesmiş yeni farkettim. Az once mh ile gorusmemde 40 tl puan yukleyelim dedi kabul etmedim karti kapatin dedim. Isleminizi aldim 1 hafta icerisinde harcama yapmazsaniz kart kapanacak ukala bir tavirla iyi aksamlar dedi telefonu kapatti. Kapanan kredi karti aidatimin kart ucretini thh ile iade alabilir miyim ?

ben de bunu anlamıyorum arkadaş.

1 hafta içinde kapanacak ne demek yahu?

bilgisayardan yapılan bir işlem sonuçta.

ING tak diye iptal ediyor, sen niye 1 hafta bekletiyorsun?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, açık bir şekilde kredi kartı almayın diyor.

Devletin bankası Halkbank, hem habersiz kart basıyor, iptal etmek istediğimde de kartı kullanıma kapatıyor, iptal etmiyor

böyle iş olmaz olsun

• quote:

quote:

Arkadaşlar Şubat ayinda garanti bankasi 69 tl kart ucreti kesmiş yeni farkettim. Az once mh ile gorusmemde 40 tl puan yukleyelim dedi kabul etmedim karti kapatin dedim. Isleminizi aldim 1 hafta icerisinde harcama yapmazsaniz kart kapanacak ukala bir tavirla iyi aksamlar dedi telefonu kapatti. Kapanan kredi karti aidatimin kart ucretini thh ile iade alabilir miyim ?

Devletin bankası Halkbank, hem habersiz kart basıyor, iptal etmek istediğimde de kartı kullanıma kapatıyor, iptal etmiyor

böyle iş olmaz olsun

Hemen hemen büyük bütün bankalar ile çalışıyorum. 69 tl kart ucreti ugruna musteri kaybetmeyi göze alan tek banka garanti Bankası. Mh ne kartımı kapat dedigimde bana ukala bir ses tonuyla karti kapatirsaniz yeni yasadan dolayı kart alamazsiniz dedi. Bende sizin 2500 tl lik kartiniza ihtiyacım yok kapatirsaniz siz kaybedersiniz dedim anında tamam.kartınızı kapatıyorum 7 gun boyunca harcama yapmazsamiz kartiniz kapanacak dedi

• quote:

quote:

quote:

böyle iş olmaz olsun

Hemen hemen büyük bütün bankalar ile çalışıyorum. 69 tl kart ucreti ugruna musteri kaybetmeyi göze alan tek banka garanti Bankası. Mh ne kartımı kapat dedigimde bana ukala bir ses tonuyla karti kapatirsaniz yeni yasadan dolayı kart alamazsiniz dedi. Bende sizin 2500 tl lik kartiniza ihtiyacım yok kapatirsaniz siz kaybedersiniz dedim anında tamam.kartınızı kapatıyorum 7 gun boyunca harcama yapmazsamiz kartiniz kapanacak dedi

Söz konusu garanti bankası ise 2 hafta sonra cepten arar kart satmaya çalışırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

böyle iş olmaz olsun

Söz konusu garanti bankası ise 2 hafta sonra cepten arar kart satmaya çalışırlar.

Işte o zaman da 200 tl nakit para karşılığında kartinizi kullanmayı belki dusunebilirim diye ben teklifte bulunurum

• Garantiden 298 tl alacağım var. Yıllık üyelik ücreti bedelleri..bugün bakırköye hakem heyetine dilekçeyi vermek için gittim :) adam garanti karşı mahkeme açıyor mutlaka ve kazanıyor burada 2 hakim var onların lehine karar veriyor diyor. ayarlamışlar hakimleride çakallar. bu 2 hakime denk gelirse mutlaka garanti kazanıyormuş bide masraf 1000 tl felan kilitliyormuş üstüne.bunun gerçek payı varmı acaba ? yoksa hakem heyetinimi bağladı bu garanti ? milleti bi durup düşünüdürüyor böyle.
  • Garantiden 298 tl alacağım var. Yıllık üyelik ücreti bedelleri..bugün bakırköye hakem heyetine dilekçeyi vermek için gittim :) adam garanti karşı mahkeme açıyor mutlaka ve kazanıyor burada 2 hakim var onların lehine karar veriyor diyor. ayarlamışlar hakimleride çakallar. bu 2 hakime denk gelirse mutlaka garanti kazanıyormuş bide masraf 1000 tl felan kilitliyormuş üstüne.bunun gerçek payı varmı acaba ? yoksa hakem heyetinimi bağladı bu garanti ? milleti bi durup düşünüdürüyor böyle.
  • Akbank'tan 220 TL 3 senelik kesinti var ekstreyi istedim çıkarttırdım 1 günde ama baş belası YKB'den 1 haftadır cıkarttıramıyorum işleminizi yapıyorum diyorlar ama boş bişey yok..Nasıl alıcam ben bunlardan ekstreyi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Akbank'tan 220 TL 3 senelik kesinti var ekstreyi istedim çıkarttırdım 1 günde ama baş belası YKB'den 1 haftadır cıkarttıramıyorum işleminizi yapıyorum diyorlar ama boş bişey yok..Nasıl alıcam ben bunlardan ekstreyi yahu

mehmet emin karamehmet zamanında yapı kredi 10 numara bankaydı. koç grubu alınca mahvetti bankayı

internet bankacılığı kullanıyorsanız oradan halletmeye çalışın.
  • Hocam int bankacılıgından uzun vadeli cıkartamıyorum benim istediğim 4 senelik.

Ama inada bindi iş alıcam bi şekilde muhtemelen 200-250 civarı aidat almışlardır yedirmeyecem onu.

• quote:

Orijinalden alıntı: celikhalit8

Geçen hafta Vakıfbank'a mail atmıştım. 66 liralık kart ücretini iade etmelerini ya da kartımı iptal etmelerini istemiştim.. Ertesi gün talebime olumlu yanıt veremediklerini ve isteğim üzerine kartımı iptal ettiklerini bildiren bir mesaj attılar..

1000 lira limiti bulunan ve sadece market alışverişlerinde kullandığım bir karttı. Bu yüzden her ay düzenli olarak 300 - 500 arası bir harcamam ve ödemem bulunuyordu. Bugün aradılar.. Kartımı neden iptal ettirdiğimi sordular. Ben de kart ücretinden dolayı dedim. Telefondaki kadın kart ücretini size iade edelim bir daha da kartınızdan ücret kesmeyelim dedi.. Dedim elimde başka bankalardan 3 adet kart daha var.. Açıkçası ihtiyacım yok kartınıza dedim. Öyleyse kartınıza bir kampanya tanımlayalım, önümüzdeki 3 ay boyunca 200 liralık alışverişinize 60 lira indirim uygulayalım dedi..

Ben de kabul ettim.. Ancak niye böyle bir teklifle geldiklerine bir anlam veremedim.. Yine de karlı bir anlaşma oldu

benimde başıma geldi kaç defa başvurdum ama maalesef olumlu yanıt veremiyoz diye cevap geldi. bende şimdi önce türkiye bankalar birliğine başvuracağım ordanda olumlu sonuç çıkmazsa tüketici hakem heyetine gideceğim. bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

Hocam başvuru durumumu sorguladığımda şöyle birşeyle karşılaşıyorum . Bu ne demek biliyor musunuz ?

Başvuru durumunuz : Başvurunuza ilişkin Bankadan alınan yanıtta, talebinizin karşılandığı belirtilmiştir. Başvurunuzun Hakem Heyeti gündeminden çıkarıldığına ilişkin yazı eposta adresinize ya da başvuru belgelerinizde belirtilen diğer iletişim adresinize gönderilmiştir.

Saygılarımızla

Hocam sana nasıl teşekkür etsem azdır. Sayende aldık 57 küsür lira kestikleri hesap işletim ücretlerini.Yarın bankaya gidip s*çacam ağızlarına bütün hesaplarımı da kapattıracağım. Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xapheon -- 24 Nisan 2014; 16:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

Hocam başvuru durumumu sorguladığımda şöyle birşeyle karşılaşıyorum . Bu ne demek biliyor musunuz ?

Başvuru durumunuz : Başvurunuza ilişkin Bankadan alınan yanıtta, talebinizin karşılandığı belirtilmiştir. Başvurunuzun Hakem Heyeti gündeminden çıkarıldığına ilişkin yazı eposta adresinize ya da başvuru belgelerinizde belirtilen diğer iletişim adresinize gönderilmiştir.

Saygılarımızla

Hocam sana nasıl teşekkür etsem azdır. Sayende aldık 57 küsür lira kestikleri hesap işletim ücretlerini.Yarın bankaya gidip s*çacam ağızlarına bütün hesaplarımı da kapattıracağım. Allah razı olsun.

sevindim bankanın iadeyi kabul ettiğine.
    tbb banka olumlu dönünce çözüme ulaştığına dair pdf gönderiyor.zaten banka yetkilisi çoktan arayıp iade yapacağını bildiriyor.the end.
    tbb en kesin yöntem.ilk denenecek yöntem.iade isteyenlerin dikkatine.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xapheon

quote:

Saygılarımızla

sevindim bankanın iadeyi kabul ettiğine.
    tbb banka olumlu dönünce çözüme ulaştığına dair pdf gönderiyor.zaten banka yetkilisi çoktan arayıp iade yapacağını bildiriyor.the end.
    tbb en kesin yöntem.ilk denenecek yöntem.iade isteyenlerin dikkatine.

Ben başvuru durumundan sorguluyordum her gün . İade 8 Nisanda yapılmış ama durum bugün değişti. Posta yoluyla veya e-mail ile gönderildiği yazıyor ama bana gelen giden olmadı , bankadan da aramadılar.

Öyle artistlik yapmışlardı ki ben şubeye gidip iade istediğimde. Şubenin yetkisi yok diye zırvaladılar. İşlem yapılan yer ŞUBE olarak görünüyor dekontta :) Dilekçelerimi hazırladım yarın bi kapatması kaldı artık hesapları.

11 Mart'ta başvurumu yaptım . 17 Martta işleme alındığı bilgisi geldi. 1 Nisan'da bankadan bilgi talep edildiği yazıldı. 8 Nisan'da iadesi yapılmış 4 kesintinin de ama başvuru durumu bugün değişince benim de bugün haberim oldu.

Tekrardan çok teşekkürler. Selametle.

• Xapheon X kullanıcısına yanıt
    evet en güzelide iade etmem diyen bankanın şube müdür yardımcısı gibi bir yetkili şahsın boynu bükük arayıp birazdan iadenizi yapacağım diye afilli mağrur tavırla bilgi vermesi.hoşuma gitmişti benimde onca gıcık tavırdan sonra.
    bende süreç öyle işledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankası Maximum kart iade alabilen oldu mu hiç acaba?
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.