Şimdi Ara

Kredi Kartı ve İhtiyaç Kredisi Borçlarına 60 Aya Kadar Yapılandırma (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
14
Favori
24.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle yaparsanız uzerıne gecıkme faizi işler sadece.

• Sadece faizse sorun değil ama ikisini bir ödeyemeyecegim işte. Bakalım yaşayıp göreceğiz.
  • Bugün akbank kredi kartını 36 ay vade 3.50 faiz oranında yapılandırdım. Sanki bankalarda biraz yumuşama var gibi.

• keanureis K kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun gözünüz aydın

Hayırlı olsun.

Borç tutarı ne kadardı? 50.000 TL üstüyse eğer nasıl 36 ay vade yapabildiler?

Benim 22 ay vadeli kredimi 12 ay ile yapılandırdı da Akbank, o açıdan garipsedim.

Madem 36 ay vade yapabilecekler (yasal bir engel yok) neden BDDK ya yeni bir karar alın diye talep ediyorlar?

• Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt

-faiz işlemesi

-bankaların bitmek tükenmek bilmeyen arama ve sms tacizleri

-kkb notunda ciddi bir düşüş

bunları göze aldığınızı var sayarsak

90 gün gecikme olmadığı sürece hiç bir sıkıntı olmaz.

Bana enpara 105 bin tl lik kredi kartı borcuna 36 ay vade yüzde 3 ten yaptılar. tebde ise 20 bin tl lik kredi kartı borcuna 3,5 ten 36 ay vade yaptılar. Krediler için ise 12 ayı hiçbir şekilde geçmiyorlar lakin oranları düşürdüler hepsi için enpara yüzde 3 teb ise 4 yaptı. Ama tebin yaptığı yüzde 4 değil daha fazlaya tekabül ediyor. onun için tebi kabul etmedim. Nerden baksanız yüzde 5 i buluyordu tebin hesaplamalarıma göre.

• Trevista T kullanıcısına yanıt

52000 tl idi. Valla bende sasırdım. Dedim kaç taksıt oluyor. Kadın dedi ki siz kaç taksıt istiyorsunuz. 36 olsun dedim bende. Öyle yaptık. Yanı aslında bankaların önünde taksıt ve faız konusunda herhangı bir engel yok anlasıgım kadarıyla. Bddk tamamen bankaların insiyatıfıne bırakmış. Bankalar baktı ki insanlar gerçekten odeyemıyor batık krediler cogalacak. Kurallarını esnettiler.

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Hocam gerçekten o kadar sık mı arıyorlar? Numaralarını engellesem?

bankasına göre değişiyor.

yapıkredi ve garanti full taciz eder.

özellikle yapıkredi günde 4-5 tane farklı numaradan mutlaka arıyor.

teb işbankası finansbank bunlar daha rahat takılıyor.

ben sırf bu yapıkredi yüzünden cihazımı full sessizde kullanıyorum mesela.

öyle demeyin :) finansbank da sağolsun günde en az 7-8 defa arıyor farklı numaralardan.

android'de telefon uygulamasında spam filtresi var. Onu açıyorum direkt spam'a düşüyor aramalar. Telefon çalmıyor, arama geçmişinden görüyorum aradıklarını

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

enpara gecikmem de var ama haftada 1-2 defa falan arıyorlar. çok taciz ettiklerini görmedim.

ios kullanıyorum. fazla alternatifim yok. Rehberde olmayan numaraları oto reddetme seçeneği var onu da kullanıyordum ama tehlikeli bir seçenek olduğu için kapattım bu ayarı malesef.

benim de enpara malesef..gecikme zamanında fazla kurcalamıyorlar ama 90. günden sonra artık baya baya taciz moduna geçiyorlar.

ios kullanıyorsanız malesef alternatifiniz yok haklısınız.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Hocam uygulamayı paylaşın da faydalanalim

ekstra uygulama yüklemedim hocam android'de google'ın kendi telefon uygulamasında ayarlar kısmında spam filtreleme bölümü var. Oradaki ayarları açarsanız numaralar direkt spam'a düşecek. cevapsız arama kısmında görünecek. En azından zırt pırt rahatsız edilmek istemiyorsanız güzel bir seçenek. %99 oranla spam çağrıları algılıyor. 1-2 tanesini kaçırdığı oldu onlara da ben spam attım :)

sizde bu seçenek yoksa uygulama olarak get contact'ı kurabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 5 Aralık 2024; 23:4:31 >
  • Hersey iyi hoş arasınlar sa yapı kredi 31. Gunde ihtarname gönderdi eve buna ne demeli
    Bunu yapan başka banka var mı varsa bilelim
    İlk defa başıma geldi bence en az 50 gün öncesi yazılı evrak yollamazlar diye düşünmüştüm ama olmadı
    Üstelik üç iş günü içinde ödeyin yoksa tüm borçları tek sefer de isteriz yapmışlar di
    Ne düşünüyorsunuz
  • djangobjk kullanıcısına yanıt

Her bankanın tutumu farklı oluyor anladığım kadarı ile. Finansbank hiç ihtar yollamadı bana mesela. Denizbank yollamış gibi görünüyor 19 Kasım'da ama gelen giden birşey yok. İhtar ücretini de ayrıca eklemişler onu da şubeye gidip ödemek gerekiyor uygulamadan yatıramıyorsun böyle saçma sapan bir durum. Yapı kredi ve garanti aralarında en katı olanları sanırım. Arkadaşın da yapı krediye borcu vardı maaşa haciz geldi o şekilde tacizi kestiler. Ondan önce artık bıkkınlık noktasında arıyorlarmış. Konuştuktan 5 dakika sonra farklı biri daha arıyormuş.. Maksat seni delirtmek..

• Arkadaşlar bu başlıkta yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Yeni bir plan çıkarttım. Ona göre ödemeleri yapacağım. Borçla harçla İcraya düşmeden işin içinden çıktım. Belki düşsem daha iyiydi bilemiyorum. Ödemeler her ay belimi bükecek zorlanacağım bir sene dişimi sıkacağım. Umarım hepimiz bu süreçleri sabırlı ve güzel bir şekilde atlatırız.

• Arkadaslar selam, is bankasindan yapilandirma yapan var mi? 120k civari bir borcum var bunu yapilandirmaya dusurmek icin ne gibi yol izlemem gerek. Daha ekstrem kesilmedi

• asdemre kullanıcısına yanıt

Gecikmeye düştükten sonra yapabilirsiniz takribi 25-30 gün sonra kendileri yapılandırma teklifi sunmaya başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 7 Aralık 2024; 12:45:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.