Şimdi Ara

Kredi Kartı ve İhtiyaç Kredisi Borçlarına 60 Aya Kadar Yapılandırma (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
14
Favori
31.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapılandırma olmuş krediye ikinci yapılandırma yapıyorlar mu birkaç ay ödeme yaptıktan sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt

bankanın insiyatifinde diye biliyorum ben

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt

Daha gecikmem yok hocam, bu ay geciktirip taksitlendirmeyi dusunuyorum. Gecen bir arkadasi garantiden 10 gun sonra aramis 250 bin TL’sini 2 küsür orandan 37 aya bolmusler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdemre kullanıcısına yanıt

banka sizin durumunuza göre nadir de olsa insiyatif kullanarak faiz oranlarını da güncelin altına verebiliyor. Zaten halihazırda maksimum 3.11'den yapmaları gerekiyor ama çoğu buna uymuyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 8 Aralık 2024; 1:6:54 >
  • hidensa H kullanıcısına yanıt
    Hocam en parada ki kartınızı hangi koşullarda taksite böldünüz ve aylık ödeme ne kadar 36 ayda

• Arkadaşlar herkes kredi kartı mi konuşuyor, kredi geciktiren, ödeyemeyen yok mu?

Dostum enparadan nereyle görüşme sağladın ?

• tahatto T kullanıcısına yanıt

hocam gecikmedeydim beni onlar aradı teklifi öyle verdiler.

• 5300 e tekabül ediyor hoca. 36 ay vade 3 oran . borcum 100 bin küsürdü.

• Sürekli Dizi kullanıcısına yanıt

hocam ben bu başlığa yazdım. Kredilerin belli kısmını yapılandırdım. Lakin kredi kartı gibi vadeyi uzatmadılar 12 ayla sınırlandırdılar.

Maalesef gelişme yok

Kredi kartini mı patlatayım o zaman anlamadım.

Kredi olarak gecikmeye düşürecektim, kredi kartlarinda da limit var. Karttan çekip krediyi mi kapatsam?

bilemeyeceğim hocam. Sizin planlayacağınız durum bu.

Her iki şekilde de borçluluk devam edecek hocam sadece takla attırmış olacaksınız. Kredi kartının tek avantajı dönem sonu borcunun asgarisini öder geçersiniz gecikme vs olmaz. Ama kredi de taksitin tamamını yatırmanız gerekiyor. Eğer çok dardayım başka çare yok diyorsanız yapabilirsiniz ama imkan varsa normal şekilde ödeyip kapamak en doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 10 Aralık 2024; 17:54:25 >
  • 19 Kasım'da denizbank'ın gönderdiği ihtarname daha yeni elime ulaştı. Tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içinde ödeme yapın diyor ancak bugünden itibaren mi 30 gün yoksa 19 Kasım da gönderilmiş teslim tarihi de maksimum 5 gün sonrası olarak hesaplandı ise arada nereden baksanız 1 aya yakın süre var. Bir ihtimal postacı kutuya bıraktı ben de o tarihe kadar görmedim orada bekledi o da olabilir :) yani süreyi her halükarda yemiş olduk ve 90 günün olmasına 15 gün kaldı. Ya yapılandırmaya gidip en azından bir ay birini diğer ay da kartı ödeyeceğim ya da kaderime razı olacağım..

Elinize geçtiği teslim alınan tarih tebliğ tarihidir üzerine 30 gün koyun

• Suleyman_31 S kullanıcısına yanıt

Ptt tarafından teslim edildi olarak kayıtlara geçmiş 22 Kasım'da. Bu zamana kadar başka bir dairenin posta kutusunda beklemiş şans eseri farkettim. İnsan bir haber verir abi şuraya bıraktım falan.. Önemli evrak bu.. Postacının işgüzarlığı malesef.

Normal de tebligat adres de yok ise muhtara teslim edilir ama 22 Kasım dan itibaren 30 gün süreciniz

• Suleyman_31 S kullanıcısına yanıt

anladım bu hesaba göre 22 aralık son. birşey kalmadı yani. Ya yapılandırma yapacağız ya da kaderimize razı olacağız

• En Para idari takibe düşmüş 380 k kredi kartı borcumu 24 ay 1.90 faiz oranı ile yapılandırdım.

Her ay arayıp faiz oranlarını hesaplattım.

İlk aramam da 4.5, ikinci aramam da 2.9 üçüncü aramam da 1.99 4. aramam da 1.90'a düşürdüler faizi.

Piyasada böyle bi faiz oranı bulamayacağım için yapılandırma yaptırdım.

Bilgilerinize sayın borçlu dostlarım.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.