Şimdi Ara

Kredi Kartı Yapılandırması..! Acil Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar arkadaslar ben ögrenciyim denizbankdan kartım var.90 gündür ödeme yapmadım.1060 tl borcum var hiç ödeyecek durumda değilim.banka yapılandırma yaparmı.hukuk birimine devr olmus avukat yaparmı taksitlendirme ? çok zor durumdayım lütfen yardımcı olun :(

• Eger derdini duzgun bir dille anlatirsan avukata taksit yapiyorlar 4 veya 3 yapiyor ama kesin ulas avukata kacma sakin daha kotu seyler olabilir cunku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adminastor22 A kullanıcısına yanıt
    diger bankalar kolaylıkla yapıyorlardı denizbank ugrastırıyor yapmak istemiyorlar.300 tl dosya masrafı stiyorlar taksitlendirmek için :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: live_2006

diger bankalar kolaylıkla yapıyorlardı denizbank ugrastırıyor yapmak istemiyorlar.300 tl dosya masrafı stiyorlar taksitlendirmek için :(

dosya masrafı olarak değildir o ücret.ücret kalemlerine dikkat edin. avukatlık ücretini dosya ücreti olarak ödemeyin.1060 tl komik bir rakam yaşınız kaç bilmiyorum öğrenci halimle bile borçlanabilirim bu meblağı. kredi kartınızı taksitlendirmek için banka şubenize gidin görüşün. % 2,02 oranında komisyon alıp taksitlendirmeleri gerek.yok yapmıyorlarsada her ay siz 200 lira yatırsanızen fazla 7-8 ayda biter faiziyle beraber.ki o kadar bile sürmez.

• labidu kullanıcısına yanıt
    Abicim çalısmayınca komik olmuyor iste o rakam.malesfe ödeyemiyor 90 gün oldu hala ödeyemedim.1 kaç defa taksitlendrmek için ugrastım .300 tl dosya masrafı cıkıyor dediler.bir türlü olmadı. napaacam bilmiyorm valla.elim kolum baglı suan.
  • quote:

Abicim çalısmayınca komik olmuyor iste o rakam.malesfe ödeyemiyor 90 gün oldu hala ödeyemedim.1 kaç defa taksitlendrmek için ugrastım .300 tl dosya masrafı cıkıyor dediler.bir türlü olmadı. napaacam bilmiyorm valla.elim kolum baglı suan.

Taksit olup olmaması ne farkeder 1300 / 9 olsa Aylık ödemeniz 144 tl yapar. Taksitli olup olmamaso ne farkeder her ay siz taksitlendirmeden yatırabildiğini yatırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Taksit olup olmaması ne farkeder 1300 / 9 olsa Aylık ödemeniz 144 tl yapar. Taksitli olup olmamaso ne farkeder her ay siz taksitlendirmeden yatırabildiğini yatırabilirsin.

nasıl yatıracam kardsim öyle kafa göre bıraksalar yatıracamda. avukata devir oluyor.9 ay nasıl izin verecekler ? belli bir süreleri var ödemezsen yasal işlem baslatıyorlar bundan haberin var mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merabalar arkadaslar ben ögrenciyim denizbankdan kartım var.90 gündür ödeme yapmadım.1060 tl borcum var hiç ödeyecek durumda değilim.banka yapılandırma yaparmı.hukuk birimine devr olmus avukat yaparmı taksitlendirme ? çok zor durumdayım lütfen yardımcı olun :(

Yapılandırma sonrası nasıl ödeyeceksin ben onu anlamadım? arkadaşların dediği gibi her ay azar azar ödeyerek kapatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

quote:

Merabalar arkadaslar ben ögrenciyim denizbankdan kartım var.90 gündür ödeme yapmadım.1060 tl borcum var hiç ödeyecek durumda değilim.banka yapılandırma yaparmı.hukuk birimine devr olmus avukat yaparmı taksitlendirme ? çok zor durumdayım lütfen yardımcı olun :(

Yapılandırma sonrası nasıl ödeyeceksin ben onu anlamadım? arkadaşların dediği gibi her ay azar azar ödeyerek kapatabilirsin.

abicim 3 aydr ödemedm yapmadım yasal takibe girmis.parayı yatırmassam bir kaç gün içinde icralık olacam.yapılandırma yapmadan bunlar beklermi yavas yavas ödememe ?,yapılandrma yapsalar her ay 150 felan öderim.ama yardımcı olmuyorlar

• quote:

quote:

quote:

abicim 3 aydr ödemedm yapmadım yasal takibe girmis.parayı yatırmassam bir kaç gün içinde icralık olacam.yapılandırma yapmadan bunlar beklermi yavas yavas ödememe ?,yapılandrma yapsalar her ay 150 felan öderim.ama yardımcı olmuyorlar

Başka bir kredikartından taksitli nakit avans al ozaman ve borcunu yatır, sonra taksit taksit öde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başka bir kredikartından taksitli nakit avans al ozaman ve borcunu yatır, sonra taksit taksit öde.

baska kart yokki ögrenciyim zaten.nasl yapacam bilmiyorm.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

baska kart yokki ögrenciyim zaten.nasl yapacam bilmiyorm.

dostum senin kartın büyük ihtimal bir senesini doldurmuştur. o yüzden asgari ödeme tutarı %27 dir.bu hesaba görede 1060x0,27=286,20 tl ödersen kurtulmuş olursun icra v.b şeyler . ilk bi 287 tl bul yatır sonra kimse seni veremez mahkemeye mahkeme. 287 tl demi bulamıyorsun nedir.ailene gerekiyorsa.

• Abicim asgari tutar zaten 1050 TL . o yüzden diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abicim asgari tutar zaten 1050 TL . o yüzden diyorum

4000 tl küsür borcunuz var o zaman sizin. 300 tl dosya masrafını ödeyip taksitlendirin yapacak birşeyiniz yok.

burda veryansın etmeniz icara takibini borcunuzu durdurmayacaktır.aklınız başınıza gelmiştir inş. kredi kartını bilinçli kullanalım.aylık ekstre tutarınız aylık gelirinizin 3/2 sini geçmemesine dikkat ederek kullanırsa herkes bir sıkıntı çekmeden kullanır.

• live_2006 L kullanıcısına yanıt
    Bunlarda adam si***yor anlaşılan Tövbe Estağfurullah

Geçen gün bir arkadaşım finansbank borcunu yapılandırdı masraf filan yok %2 faizle 36 taksite böldüler çocuk sevincinden baklava dağıttı.... Her ay 500 TL yatırıyordu bitmiyordu borcu.....Gecikme fazizi dönem faizi Vs.Vs... battı çocuk....Kredi çekse daha çok zarara girerdi.....

Geçen hafta başka bir arkadaşım Teb bankasının 1400 TL borçlu kartını 9 takside böldürdü masraf filan yok yine %2 gibi bir faiz ile....

Bu banka sana kredi satmaya çalışıyor anlaşılan...Dosya masrafı kredide olur...üstüne birde hayat sigortası sokarlar.... Gerçi sende çok geç kalmışsın !!! 90 günden sonrası banka avukatının insafına kalıyor....

Toplam borcun kaç para ise sat, sav, kiraya ver, borç al, minimum zararla toptan kapat borcunu....Biliyorum seni anlamadığımı düşünüyorsun ama eğer avukatla anlaşıpta taksitlerden bir tanesini ödeyemezsen yine taklaya gelirsin...

• sorma be abbicim valla kafayı yicem aileyede söylemiyorum.nerden bulastım bu lanet denizbanka.iş bankasında finansda borucm vardı kapattılar.bunlar hiç yardımcı olmuyor. cok perisan haldeyim gerçekten.hiçbir ççözüm yolu bulamıuyorm.borcda bulamıyorum. allah sonuma hayır eylesin valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.