Şimdi Ara

Kredi kartim geldi ama kullanıma, kapali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim maaş müşterisi olduğum garantide 2 ay önce 200.bin limitli.kredi kartim yasal takibe girmişti,icralık oldum,sonra borcu kapadım ama kredi kartimi kapattılar,1 hafta önce mobil şubeden başvuru yaptım kara listede olmana rağmen 60 bin limitli.kredi karti onaylandi,kart dun geldi ama hicbir şekilde.kullanamadim,alışverişte ws,atmye takip deneyim dedim,karti guvenlik sebebiyle yuttu ve kart kapandı ,bugün tekrar başvuru yaptım gene onaylandi,aktif etmeyecekleri karti onaylarlarmi, karti yuttuğu için müşteri hizmetlerine de bağlanamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maasini baska bankaya tasiyabilme inkanin varsa hic durma derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    Yasal takibe girdikten sonra özellikle icra durumu yasandiysa 5 yıl boyunca kredi veya kredi kartı kullanılamıyor diye biliyorum belki değişmiş de olabilir yasa kendimden biliyorum icralık da olmadım 90 günü geçmişti abartısız 5 sene boyunca kredi veya kredi kartı kullanamadim belki şuan esnetilmis olabilir bilemiyorum banka ile görüşmeniz gerekebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

Bende öyle biliyorum ama onaylanıyor kredi karti,saçma olan onaylandi ama kullanamadım,karti yutunca detaylı bilgide alamadım,sadece telefonda bazen şube kapalı olarak gönderiyor karti,şubeden halletmeniz lazım dedi kapalıysa,anlamadığım onaylamayin ozaman kullandirmicaksaniz,şubeye gitme durumumda yok şuan bakalım yeni kart gelince aktif olacakmı, anlamadigim atm neden yuttu karti guvenlik sebebiyle

• Garantiyi çok seviyordum zamanında ve bir gün kapattım kartımı. Kartı kapattıktan sonra müşteri hizmetlerine bağlanamadığımdan dolayı ömrü hayatım boyunca daha garantiden kart mart almam. Böyle saçma bir iş olabilir mi ? Kart yok diye müşteri hizmetleri ile iletişime geçemiyordum.

Bundan sonra Yapıkredi, eğer burdan da memnun kalmazsam geriye mecburen işbankası kalıyor. Devlet bankası tercihiniz varsa zaten farketmiyor hepsi aynı.

• Kart güvenlik sebebiyle kapalı gelir müşteri hizmetlerini arayıp aktif ettiriyorsunuz kartı kullanıma baslamadan önce. Çoğu bankada da bu sekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en uygun kredi karti onerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.