Şimdi Ara

Kredi kartını bilgi vermeden iptal ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Az önce başıma banka kredi kartı ile ilgili bir olay geldi, yapılabilecekler konusu hakkında bilgisi olan varsa paylaşmak istedim, teşekkürler şimdiden.
    Kart aidat ücreti için aradığımda yıllardır alınmayan ücreti geçen ay haberim olmadan çekmişler yıllık olarak 20 TL bir ücret. Bu sabah aradım şartların değiştiğini alındığını belirttiler ve iptali için dilekçe yazıp faks çekmem gerektiğini belirttikten sonra ben uğraşamayacağımı faksla ve iptal edilmesini talep ettim, hanımefendide "kartınızı iptal ediyorum" dedikten sonra direk iptal etti kapattık telefonu. Sonrasında içinde yıllardır yine kullanmadığım maxipuanların olduğu aklıma geldi ve tekrar aradım, bu sefer açan kişi size iptal ederken bu puanların ve otomatik ödeme talimatlarınında iptal olacağını belirtmişlerdir dediler. Bende kayıtları dinleyin yok öyle birşey direk iptal edildiğini belirttim. Sonrasında kartı tekrar açın bu yapılan iptalin eksik bilgi verilerek yapıldığı için geçersiz sayılacağını belirttim ama olumsuz olduğunu açılamacağını vs. belirttiler. Sadece şikayet talebimi aldılar dönüş yapacaklarmış mış. Ne yapmak gerekir başvurabileceğim bir yer kurum nedir bilgisi olan varmı ? Ziraatbank bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_cyberia -- 26 Eylül 2016; 13:11:52 >

• ''hanımefendide "iptal talebinizi onaylıyormusunuz iptal ediyorum" dedikten sonra direk iptal etti kapattık telefonu''

• expertadvisor kullanıcısına yanıt
    Aceleyle yazdım aklımdakileri , soru sorduk biliyorsan cevapla bilmiyorsan geyik muhabbet yeri değil bak işine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.