Şimdi Ara

Kredi Kartını Kapattırırsam Maaş Almaya Devam Edebilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir fabrika da işe başlamak için garanti bankasından hesap açtırmıştım, bugün ise kredi kartım geldi banka kartım daha yolda. Bankada ki hanımefendi kredi kartı istiyor musunuz falan diye sormadı ben sadece banka kartı zannediyordum eve geldim internet şubesinden baktım bonus kredi kartı da açılmış ve bugün sözleşmeli olarak geldi imzaladım teslim aldım.

Ben kredi kartı kullanmayı sevmiyorum, şimdi ben bu kartı imzaladım şifresini de aldım bunu kapattırabilir miyim?

Kredi kartını kapatırsam iş yerinden para kartıma maaş alabilir miyim?

Nasıl kapatırım şubeye gitmeden telefon ile olur mu? Birde hem sözleşmeyi imzaladım hem de şifre aldım bunun kapatılması zor olur mu? Ücret vs. alırlar mı.

• Hammertime44 H kullanıcısına yanıt
    Kredi kartını hiç kullanmazsanız herhangi bir aidat ödemeden kapattırabilirsiniz.

Bildiğim kadarıyla kredi kartının maaşınız ile bir bağlantısı yok ama yine de emin olmak için işlem yaptığınız şubeyi arayıp sorabilirsiniz ayrıca kredi kartını Garanti Müşteri Hizmetleri'nden de kapattırabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt

Hocam aidatı biz kendimiz her yıl elimizle mi ödüyoruz yoksa otomatik kesiliyor mu?

Uygulamadan veya internet şubesinden aidat sorgulama yapılıyor mu.

Birde hocam bugün PTT kurye kredi kartımı getirdi ve bir tane de kredi kartı üyelik sözleşmesi getirdi. Bir tanesi bende kaldı boş, diğerini ise sadece TC ad soyad ve imza attım geri kalanları (tarih,vs...) Boş bırakarak kuryeye verdim kurye o bilgilere gerek yok dedi bir sorun olur mu?

Ve bunu saklamam gerekir mu yoksa çöpe atabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hammertime44 H kullanıcısına yanıt

Kredi kartı faydalı birsey.

İlerde kredi cekerken banka ile işiniz olunca yardımcı olur.

Söyle yapın Maas alın

Faturalar /Market İcin kredi kartı ile öder

Daha sonra banka hesabından ödersiniz

Sorun yok yani

Anlaşmalı banka oldugu için ucret aidat ödemezsiniz

Yada 2 fatura kredi kartla ödeme şartı isteyebilirler

Iptal/Kapatırsanız Maas ile ilgili sıkıntı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 2 Ocak 2022; 20:9:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartınızı elinize ulaşmadıysa, teslim sırasında almanıza gerek yok. Geri çevirebilirsin. Bir kaç ay sonra otomatik iptal ediyorlar. Veya açmış olduğun şube'ye gitmeyin, farklı şubeye giderek kredi kartımı iptal etmek istiyorum, deyin ediyorlar.

Edit: Kurye gelmiş, sonradan fark ettim. Farklı şubeye giderek kredi kartını kapatabilirsin. Kredi kartı iptal dilekçe hazırda bulundurman gerekebilir. Şube isterse verirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myömer -- 8 Ocak 2022; 21:43:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.