Şimdi Ara

KREDİ KARTINIZ YOKSA DERT ETMEYİN..!! TAMAMEN ÜCRETSİZ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Siyah Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Benzer bir konu forumda mevcut..

appstore, amazon, android market, ebay, gittigidiyor, sahibinden, amazon ve aklınıza gelebilecek her yerden kendi kredi kartımla alışveriş yapar anında yollarım.

örneğin, uçak bileti, otel rezervasyonu, turlar, cep telefonu faturası ödeme, kontör yollama dahi satın alabilirsiniz.

Kullanıcı adımdan da anlaşılacağı üzere kadiköyde esnafım. cep telefonu bayim var. Buradaki amacımız kredi kartlarımızın kullanırlığını artırarak ticari olan kartımızın aylık harcama limitlerini tutturmaktır.

para yollama işlemlerini atmlerden internet şubesinden veya paypal üzerinden yapabilirsiniz.

güvenilirlik konusuna gelince; 15 senedir kadiköyde 15 senedir esnafım, 2 tane şubem var. sahibinden.com gibi sitelerde mağazam mevcut isterseniz kendi mağazama gelerek elden para teslimi yapabilirsiniz. bir çayda ikramım olur
    :)

sanırım referanslar olarak mağazalarım ve iş yerime davetim yeterlidir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraAksesuarServis -- 10 Eylül 2013; 13:52:00 >

• Forumda bu işi ilk başlatan arkadaş malum banka kartı ile hani aylık sukadarlik alışveriş sozunuze bilmemkac para puan için yapıyordu.

Bide taksit yapıp nakit para almasida çaba.

Öyle az buz değil o puanlar bakmayın siz.

Ama hizmet güzel.
    Takipteyim ihtiyaç olursa diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaşımızınm isteği üzerine amazon.com'dan sipariş verilecektir. amazan.com'dan başka sipariş vermek isteyen varsa acele etsin beraber kargolatalım.
  • Konu gunceldur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay nedir tam çözemedum?
  • kredi kartınız yoksa, amazon.com gibi sitelerden alışveriş yapamıyorsunuz. sizin yerinize hiç bir ücret almadan ben yapıyorum. konu budur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.