Şimdi Ara

Kredi kartınızdan bilginiz dışında alışveriş yapıldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah mesaj geldi ilk başta 1947 liralık victorval firmasından alışveriş yapılmaya çalışılmış limit yetmediği için reddedilmiş daha sonra Fly Fishers firmasından 0.25 USD tutarında alışveriş yapılmış bunlar benim bilgim dışında gerçekleşti acaba sizde de aynı durum söz konusu mu kartla sadece gittigidiyor ve yemeksepetinden alışveriş yaptım kart bilgilerimin ordan çalınması mümkün müdür acaba

• bankayi aradiniz mi
    okuyo boyle seyler, o sitelerden sizmamistir sanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kredi ve banka kartı ile internet üzerinden yüzlerce ürün satın almışımdır, başıma böyle bir şey hiç gelmedi. İnternetten alışverişe çekinerek yaklaşanların başına böyle şeylerin gelmesi sakınan göze çöp batar olayı mıdır, anlamadım ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    aradım kartı iptal ettiler tekrar yollayacaklar numaralarını değiştirip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Ben kredi ve banka kartı ile internet üzerinden yüzlerce ürün satın almışımdır, başıma böyle bir şey hiç gelmedi. İnternetten alışverişe çekinerek yaklaşanların başına böyle şeylerin gelmesi sakınan göze çöp batar olayı mıdır, anlamadım ki.

bende de durum aynı yüzlerce kez alışveriş yapmışımdır ilk defa başıma geldi acaba sadece bende mi oldu yoksa genel bir bilgileri ele geçirme durumu mu var diye merak ettim
  • bu kredinin karti ne kadar ilkel bir guvenligi var anlamak mumkun degil yanindakinin kartini gorsen alisveris yapabiliyosun

• 3dsecure ile telefona gelen mesajı girmek zorundasın, aslında bu güvenlik önlemi yaygınlaşsa hemen hemen önüne geçilir bu durumun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • infest06 kullanıcısına yanıt
    bir de 3d güvenliği olmayan sitelerden istedikleri gibi alışveriş yapabiliyorlar banka görevlisine sordum sitenin 3d güvenliği yoktur diyo e siz zorunlu tutun bunu milletin canı yanmasın yüksek bir meblağ para çekilmiş olsa aylarca savcılıkla uğraşıp duracaktım
  • Tony Stark kullanıcısına yanıt
    direk onu sordum zaten bazı sitelerin 3d secure güvenliği yok direk alışveriş yapılabiliyor dediler çok saçma bir durum hadi oldu da benim kartımda o kadar limit olsaydı ne yapacaktım
  • TheGodFather^^ T kullanıcısına yanıt
    aynen, kredi kartinda 3d secure olmadan islem yapma diye belirlenebiliyo sanirm arkadasim maximumda yapti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.