Şimdi Ara

Kredi Kartıyla altın alıp başka kuyumcuda bozdurmak.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
45.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok erken cevap verdiniz. Altını aldım sattım o parayla araba aldım. O arabayı da sattım. Başka araba aldım. O kadar erken yazmışsınız yani:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Hocam neden komisyon istiyorlar ki? Sonuçta 4 taksit sınırlaması geldi. Ona rağmen yine komisyon mu alıyorlar?

Bilgilendirme için de ayrıyeten teşekkür ederim. Büyük ihtimal dediğiniz gibi yaparım.

gir iarın sitesinden al ne komisyonu komisyonmu kaldı bu devirde. Sonra git 2-3 kuyumcu dolaş en yüksek fiyatı veren yerde bozdur. Bankadan ekstra taksit ekstre atlatma da yaparsın ama faize girer ona göre.

• Başka kuyumcuda niye bozduruyorsun hemşerim, utanıyor musun? Al bozdur işte aldığın yerde, uğraşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Çok erken cevap verdiniz. Altını aldım sattım o parayla araba aldım. O arabayı da sattım. Başka araba aldım. O kadar erken yazmışsınız yani:)

O gün aldığın altını bugün satsaydın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Parayı ikiye katlamıştım :)

• Tebrikler arbitraji kesfettiniz

• böyle bir işlem cep telefonlarında da yapılıyormuş, bir kazancı varmı? sonuçta taksitle bankaya faiziyle ödeyeceksin
  • Nakite ihtiyacınız varsa ve kredi alamıyorsanız başvurabileceğiniz basit bir yöntem. Tabii bunun için kredi kartınızın olması gerekiyor. Kredi kartından nakit avans çekmek istemeyen kişilerin de internetten kredi kartıyla altın aldıkları bilinen bir gerçek.

Kargosuyla şusuyla busuyla uğraşmak istemeyenler direk kuyumculardan alabilirler tabii, ama bir güzel öpülme ihtimalleri de yüksek. En güzeli internetten almak.

Kredi kartı nakit avans çekimine kapatılınca da tam bir kurtarıcı oluyor bu güzellik. Detaylı bilgiler için aşağıdaki yazıyı inceleyebilirsiniz.

https://www.kredilog.com/internetten-kredi-kartiyla-altin-nasil-alinir/

• jumo43 J kullanıcısına yanıt
    Gerek varmıydı konuyu hortlatmaya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.