Şimdi Ara

Kredi kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2dir başıma geliyor çok merak ettiğimden sormak istedim
    Ünide ilk önce Yapı Kredinin play kartını vermek için bir sürü reklam falan yaptılar işte elemanlar falan geziyolardı başvur başvur diye. En sonunda iyi madem dedim adam hemen bilgilerimi aldı mutlu oldu gitti. Bekledim bende 2-3 hafta falan oldu gelmedi hala, aradım olumlu bulunmadı dediler. Durumumuz kötü değildir şaşırdım falan neyse dedim geçtim. 3hafta önce Ziraat bankasından aradılar işte size kredi kartı çıkartalım tutturdu alın diye. Yeni bir katta düşünüyordum tamam dedim. Bu arada öğrenci kredisi alıyorum ziraattan. İşte geçenlerde mesaj attılar olumlu bulunmadı diye. Bende baya merak ediyorum açıkcası bankada aylık 240tl gelir var niye olumsuz buluyorlar diye. Ayrıca iş bankasından işte öğrenci kartım var.
    Sonuç olarak bu kadar peşimizden koşup niye kart vermiyorlar bunu öğrenmek istiyorum acayip meraktayım
    Borç yada ödemelerde sorun yok ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Hunt -- 25 Nisan 2011; 18:36:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Hunt
    Arkadaşlar 2dir başıma geliyor çok merak ettiğimden sormak istedim
    Ünide ilk önce Yapı Kredinin play kartını vermek için bir sürü reklam falan yaptılar işte elemanlar falan geziyolardı başvur başvur diye. En sonunda iyi madem dedim adam hemen bilgilerimi aldı mutlu oldu gitti. Bekledim bende 2-3 hafta falan oldu gelmedi hala, aradım olumlu bulunmadı dediler. Durumumuz kötü değildir şaşırdım falan neyse dedim geçtim. 3hafta önce Ziraat bankasından aradılar işte size kredi kartı çıkartalım tutturdu alın diye. Yeni bir katta düşünüyordum tamam dedim. Bu arada öğrenci kredisi alıyorum ziraattan. İşte geçenlerde mesaj attılar olumlu bulunmadı diye. Bende baya merak ediyorum açıkcası bankada aylık 240tl gelir var niye olumsuz buluyorlar diye. Ayrıca iş bankasından işte öğrenci kartım var.
    Sonuç olarak bu kadar peşimizden koşup niye kart vermiyorlar bunu öğrenmek istiyorum acayip meraktayım

bana play kartı kefil vs. istemeden , gelir felan sormadan verdiler :S

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

bana play kartı kefil vs. istemeden , gelir felan sormadan verdiler :S

İşte biliyorum bizim okulda da herkese verdiler nerdeyse Dediğim gibi durumumuzda kötü değil ve ben başvurmadım onlar gelip başvur dediler.
    Beni mi sevmedi bu bankalar anlamadım ki. Merak ediyorum yoksa umrumda olmuycakta
  • Acaba ödemediğiniz bir borç mu var?
  • Iste Universiteli kredi kartı nedeniyle olabilir. Üzerinizde öğr. kredisinden başka sabit bir gelir yoksa caymışlardır. Ama Ziraat falan işini sağlama alıyor onlar vermez zati.. Hcbc falan bak.
  • İste universiteli kartinin odemeleri ne durumda aksatma falan yapiyor musun?
  • Bende iste universiteli var. Playde var. Şimdi belki ziraatede basvurucam. Ne zamandır aktif kullanıyorum daha bi tane ödemem gecikmişe düşmedi. Ödemeden dolayı bu sonuc çıkıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.