Şimdi Ara

Kredi Kartlarında Taksit Olayı Kaldırılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık, eğitim, vergi ve sigorta ödemeleri dışında sonradan taksitlendirme kaldırılıyor

Kredi Kartlarında Taksit Olayı Kaldırılıyor
    Kredi Kartlarında Taksit Olayı KaldırılıyorDarkWeb Haber (@Darkwebhaber) on Xtwitter
    Sağlık, eğitim, vergi ve sigorta ödemeleri dışında sonradan taksitlendirme kaldırılıyor
    https://twitter.com/Darkwebhaber/status/1773735819246809309

Seçim sonrası hayatın gerçeklerine hoşgeldiniz...

• Tüketimi kısarsan vatandaş bir şekilde ayak uydurur ama esnaflar, şirketler batar.

Taksit olmadan kimse birşey almaz.

Zincir gıda marketler dışında iş yapan kalmaz.

İşsizlik tavan yapar. Dükkanı kapatan iş arar, satış yapamayan eleman çıkarır.

Yani ertelenen buhranı yaşamadan kurtuluş yok demek bu.

Ticaret ile uğraşan ve iş arayan insanlara sabır diliyorum. Bu iki kesim çok etkilenecek bu işten.
  • Kısacası "Hiçbir şey tüketmeyin de enflasyon düşsün" kafası bu.

• Ulan millet zaten kredi kartlarıyla çarkı döndürüyordu şimdi nolacak merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık turizm sezonu açıldı açılacak ve yaz sezonunu döndürmek için bu planın erteleneceğini düşünüyorum.

Bence bu plan Ocak 2025 de gerçekleşecek.

• Zaten aldığımız çoğu şeye taktik yok gibi bir şey. Bir şekilde farklı yollar buluyoruz.

Kaldırsa yine 10 takla attırır yine buluruz.

Yaptıkları ekonomik yanlışı yine halka ödetme derdindeler.

Bu aptalların yıllardır ekonomiyi kötüye götürdüğünü anlatıyoruz ama, forumda dahil malum kitle hani şu dolar 5 Tl 'nin üzerine çıkmaz diyen tayfa hala gelip bize ekonomi dersi vermeye çalışıyor.

Ne olacak at suçu Kılıçdarın üstüne iananacak milyonlarca enayin var zaten

• Tüketimi kısarsan vatandaş bir şekilde ayak uydurur ama esnaflar, şirketler batar.

Taksit olmadan kimse birşey almaz.

Zincir gıda marketler dışında iş yapan kalmaz.

İşsizlik tavan yapar. Dükkanı kapatan iş arar, satış yapamayan eleman çıkarır.

Yani ertelenen buhranı yaşamadan kurtuluş yok demek bu.

Ticaret ile uğraşan ve iş arayan insanlara sabır diliyorum. Bu iki kesim çok etkilenecek bu işten.

• Geç kalınmış bir karar. Ekmeği bile taksitle alıp onu bunu mübarek ilan eden bir millete müstehak. Kazandığınız kadar harcarsınız olur biter.

Yav arkadaş sadece sonradan taksitlendirme için geçerliymiş bizim vatandaş gene ucuz yırttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 30 Mart 2024; 16:32:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ohhh ohhh diye bir gif vardı da bulamadım. Var sayın :)

--------GİF-------

• Kaldırılsın

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

gıdayla alâkalı ürünlerde taksit yok hiç olmadı hocam

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    kaldı ki enflasyonu bu şekilde düşürmek çok zor. koca şimşek'den daha mı iyi bilecen diyenlere cevabım: şimşek Türk halkını silkelemek dışında hiçbir uzmanlığı sahip olmayan birisi. basit ve düz birisi. reis nasıl oy alma uzmanı ise, şimşek de silkelemek için yeni yeni yöntemler icat etme uzmanı. ikisinin de başka hiçbir şeyden anladıkları falan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı arkadaşlarım Türkiye’ye geldiklerinde en çok buna şaşırıyorlardı. Hatta çoğu banka kredi kartıyla taksitli alışverişleride sıfır faiz işletiyordu, elemanlar duble dumur oluyordu. Bunun normali budur aslında.

• Tam seçim zamanı

• Boykot ve kemer sıkma işleri sadece vatandaşa kaldı.Devlet israille ticarete ve çal patlasın vur oynasın tarzı savurganlığa devam edecek anlaşılan.Normalde bir bütünlük olması lazim samimiyet için ama işte

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Var, baya büyük diğer ülkelerde de taksit var ama bizdeki gibi suyu çıkarılmış halde değil.

onun harici bence de kart taksitleri kapatılmalı. Yok öyle oy verdim hırsıza ama orta direk çeksin sıkıntısını, gayet o kazık oy kaygısıyla sürekli beslenen kenelere de girmeli ki hissedilir olsun. Banka avukatları sıradan geçirsin şunları.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

Hocam elbette var ama kaç ülke gezdim, 3 farklı ülkede yaşadım ama bizdeki gibi kot pantolona taksit yapılan başka ülke görmedim. Varsa da özür dilerim. Dediğiniz gibi işin suyu çıkmış durumda bizde. Ama işte halkın alım gücü ortada..halkı da anlıyorum

• Kredi Kartlarında Taksit Olayı Kaldırılıyor
    Kredi Kartlarında Taksit Olayı Kaldırılıyorınstagram
    Sinemizah on Instagram: "En iyi sokak röportajı ahshsh"
    https://www.instagram.com/reel/C5BaoXItMoX/?igsh=cG9xeDNvb2kzOGE4
  • Çay pahaliysa

çayda içmeyiverin diyen amca geldi aklima

Bak ben evde icip cikiyorum demisti :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kredi kartı borçları ne seviyeye gelmişse, sonra diyorlar kimse kimsenin hayatına karışamaz, al sana tam ortadan girmiş hayata, bizde patladık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.