Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evrensel.net
    Adrese teslim ihale: 456 milyar liralık maden sahası 3,6 milyar liraya Cengiz'in oldu
    https://www.evrensel.net/haber/530892/adrese-teslim-ihale-456-milyar-liralik-maden-sahasi-3-6-milyar-liraya-cengizin-oldu

Milletin malına çökenlerdeb alınacak mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence ortaya böyle birşey attılar baktılar tepki büyük geri vites. Destici denen boz ayı suratlı adamıda öne sürdüler bütün küfürleri o yedi.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Ciddiye alma. Eski hesaplar birden foruma dadanır hükümet borazanlığı yapar. Bunların bir hesabı ortadan yok oluyor biri türüyor. Yakında bu yok olur öteki hesap gelir. Yazan hep aynı kişi.

3-5 ateşliyorlar buraya ve X'e salıyorlar.

• Cehapelilerin pek sevmediği Arapların bankası milleti düşünüp bi güzellik yapmış :

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacakenpara.com
    Aidat alan değil, 750 TL aidat veren kredi kartı!
    https://www.enpara.com/kampanyalar/aidat-alan-degil-750-tl-aidat-veren-kredi-karti

cehape’nin bankası böyle bi kampanya yapmış mı göremedim…

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Kredi kartıma bağlı banka kartı (cari hesap deniliyor sanırım) var esas onu kullanıyorum.

Kredi kartını aileden birinin alışverişlerde kullanması için veriyorum. En çok öyle kullanılıyor.

İş Bank kredi kartından yıllık aidat almadığı için herhangi bir sorun olmuyor. İşimizi görüyor.

Belki kredi kartından ortalama aylık harcamamız yüksek olduğu için yıllık aidat almıyorlardır.

Taksit konusunda hem fikirim. Kendim hiç taksitle birşey almadım, almam.

Kredi kartımı kullanan yakınım bir kere yanlışlıkla taksitle almıştı, tartışma cıkmıştı. Kasiyer 3 taksit yapmış. Bir daha hiç öyle olmasın diye uyardım.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    750TL günümüzde sadaka. Çevremde ihtiyaç sahibi kimselere bazen o düzeyde para verdiğim oluyor.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Baska yoldan kolayca alinir mesela önümüzde asgari ucret zammı var ,gidersin asgari ücreti 750 daha düşük verirsin sorun çözülür bosuna tepki yediler.

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

Rabbim herkese hayırlı bir arap damat nasip eder inşallah, amin.

• beyinsize bak hele 10 paket sigara zaten vergiye gidiyor. zaten bir paket sigarada 50 60 tl vergi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristran -- 16 Ekim 2024; 16:28:56 >
  • tristran kullanıcısına yanıt

Param yok diyorsan tor'a gir, captcha cöz, git yanıt ver, yine de bulurlar haaa dövletimizin eli golu uzun yöğen diyenlere de ayrıca cevap yaz.. rahatla ne diyelim.. Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak 

Ben üseniyorum gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ekim 2024; 18:9:5 >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt

Asgari ücretten yapamaz ki. Onu devlet vermiyor özel sektör ödüyor. Asgarinin az olması devlete fayda sağlamaz.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Valla ne ayıracak zamanım nede enerjim var.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Boş konuşuyorsun ya. Benim gibi işsize önce 50 bin sonra 117 bin limitli kredi kartı verdiler. 100 bin limitli kartı olanı zengin sanıyorsan sen yaşamıyorsun dünyadan haberin yok demektir.

Emeklilerde, asgari ücretli kapıcılarda 100 bini geçen kart dolu. Sen yönetirsen haber ver de tuvtürk, sabancı, trendyol ve diğer holdinglerin silinen vergilerini tahsil etmeni hatırlatayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Boş konuşuyorsun ya. Benim gibi işsize önce 50 bin sonra 117 bin limitli kredi kartı verdiler. 100 bin limitli kartı olanı zengin sanıyorsan sen yaşamıyorsun dünyadan haberin yok demektir.

Emeklilerde, asgari ücretli kapıcılarda 100 bini geçen kart dolu. Sen yönetirsen haber ver de tuvtürk, sabancı, trendyol ve diğer holdinglerin silinen vergilerini tahsil etmeni hatırlatayım.

O eleman zaten kadrolu trollerden bloklayıp geçin cevap vermeye bile değmez çünkü dediğim gibi trol kendisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 750 lira mı zorunuza gitti

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt

Muhalefetin savunma sanayi için 750 TL vermesi zorlarına gitti, o da YILLIK , ayda 60 TL para yapar, 2 kez minibüse binme parası. Böyle vatansever bunlar işte gelip forumda vatansevercilik oynarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 19 Ekim 2024; 22:29:3 >
  • Novagate N kullanıcısına yanıt

Sorsan hepsi milliyetçi muhaha

• Sol zihniyet bu ülkenin en büyük sorunu.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.