Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Limiti 99,999 TL yaptırır yine vermem. Ben savunma sanayine katkı yapacaksam istediğim zaman istediğim yere bağış yaparak katkıda bulunurum. Zorla neyi kimden alıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silistreli kullanıcısına yanıt
    Koca macır boyuna laf sokuyorsun!

Çok macır arkadaşım oldu, macırları severim, çalışkan, mert olurlar, akıllı olurlar, sen safkanmısın merak ettim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vezir kullanıcısına yanıt
    Bu kadar derin düşünmeye gerek yok hocam.
    Kısaca sadece paraya muhtaçlar
    Bu arada limitlerimi düzenledim mesela ve toplam limitim düşmedi, aksine arttı. Hiç kullanmadığım bir banka birkaç kartın limitin düşürünce kredi kartı teklif etti 99 bin limitle kabul ettim, yaklaşık 49 bin lira limit kârım oldu.
    Bankacalıkta limitlerin nasıl belirlendiğini Findeks üzerinden detaylı öğrenebilirsiniz hatta üyelik alabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akp'li yetkililer tepkiler nedeniyle toplantı yapıp limiti 200 bine çıkarsak mı diye tartışıyorlarmış diye bir haber geçti bugün.

• EYT geçirmeselerdi bu hale düşmezlerdi, kendi bekalarını ülkenin bekasının önüne koyanlardan bir bok olmaz.

• 750 lira feda olsun yunanmıyız ermenimiyiz

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Belki haklı olabilirsiniz ama ben bu şekilde düşünmüyorum .

Neden mi ,

Eğer maksat vergi olsa idi bunu sizlerin yetkisine kalmadan direk kredi kartı yıllık aidatı üzerinden yapabilirler idi.Başka zihni sinir düşünceleri de mutlaka olur idi .

Zaten getirdikleri tüm vergiler halkın kaçınamayacağı yöntemler üzerinden yapılmaktadır .

Yani konu belki vergi almak ancak bana göre esas neden kart limitlerine "kendi insiyatiflerimizle" bir sınırlama getirmek daha çok yöntem olarak benimseyecekleri bir method tur .

Çünkü kendileri de dünyada vergi için sadece harcama üzerinden vergi alınabileceğini ,bu konunun ileride kendileri için bir sıkıntı olabileceğini ,anayasa mah.bu kararı geriye dönük olarak bozabileceğini mutlaka aralarında görüşmüşlerdir .

Maksatlarının çıkabilecek bir küresel veya ülkemize özgü olabilecek ,eskiden yapılmış gecelik operasyonlar ile ani yükselişler için halkın kullanabileceği kapıları kapatmak olabilmesi bana daha akla yakın geliyor. Şimdi bir iran veya Tayvan krizi nasıl dünyada çalkantı yaratarak doların veya yabancı para birimleri diyelim ,altının ani yükselişi ile tetiklenir ise halkın yarısı kredi kartları ile bu durumu kendince kredi kartları üzerinden borçlanarak ,mevcut hükümeti aşırı derecede zorlayacak bir yola sürükleyebilir.

Belki parası olan bunu zaten yapabilir diyebilirsiniz ,ama ben parası olmayan ama kredibiletesi [ kredi kartları limitleri ile ]olan kesimin bu işte aksiyon almaması için önceden bu şekilde algı operasyonu yaptığını aklıma maalesef getiriyorum.

Hesap yapalım 30 milyon kişi 150K kredi kartı limitini zorlasa toplamda 4.5 trilyon TL para işlemi yapar ve piyasa anında şimdiki enflasyondan hiper enflasyona geçebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Esnaf bu kartlarla yüklü mal alıp stokluyor ve enflasyon farkından zengin oluyor.

Birkaç senede ev araba alacak para biriktiren esnaf tanıyorum hemde bir bakkal bu bahsettiğim kişi.

Bebek bezi, Sigara, dayanıksız tüketim malları arasında böyle çok kullanılan ve hemen bozulmayan ürünler mevcut.

Gıdaya koyarsan mal bozulabiliyor ve toptancıdan çok fazla almak mümkün de değil.

• selamivural kullanıcısına yanıt

Bir vatandaş, vatanseveri de ekleyelim. Ya sen?

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Son seçimlerde muhalefet de çok kullandı Eyt kanununu. Ama sanırım millet onlara güvenmedi. Gerçi uzun yıllardır güvenmiyor olsa gerek ki hükemete gelemiyorlar. Deprem yükü ve Eyt'nin üstesinden iyi kalkıyor devlet. Başka devlet olsa iflas bayrağını dikerdi

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Zaten hiçbir ülkede böyle bir dalavere yok. Stokçuluğun bazı dönemlerde üretmekten daha karlı olması çok saçma.

Enflasyon artınca üretici değil stokçu kazanıyor.

Bu ülkenin en kanser kesimlerinden biride toptancılar.

İnanılmaz büyük karlarla iş yapıyorlar, kimsenin de gözüne batmıyorlar.

Bazı ürünleri aldıklarının 5-10 katı fiyatına satıyorlar, hiçbir kontrol yok.

Ticaret gözüyle bakılıyor bu dolandırıcılığa. Bunun bir limiti olmalı.

• 750 TL için ortalığı yaktınız-yıktınız-isyan ettiniz;

ama altta ki Tabloya ses çıkaran yok ülkede.Ülkede-vatandaşı da değişik, böyle vatandaşa az bile alıyor devlet.

daha da abansın inşallah.

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak

anlamayanlar için 844 Bin TL araç almak için; yaklaşık 1 MİLYON TL VERGİ ödüyorsun ; ey vatandaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 15 Ekim 2024; 17:53:33 >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

narrrhhhh alsın üçün birini ben nasılsa yurtdışında araç ve iphone telefon alıp kullanıyorum alırlar babayı..

• Limitleri boşu boşuna düşürdünüz.

Uygulama 2025 e ertelendi.

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt

Stokcu kar etmez ki.

Adam 100 tane mal alsa bekletsem fiyat artsa satsa kazandığını yine 100 tane mal alır.stokculuk yapmasa 100 tane aldığı malı sattigi zaman bir dahaki sefere 90 bir dahakine 80 diye diye sermayeyi bitirir.

Burada Stokcu dediğim araba alıp stoklayanalr değil o ayrı mevzu.

• Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak
  • silistreli kullanıcısına yanıt
    Biz Yunanlı ve Ermeni, para yok katılım payını ödeyemeycez de

• selamivural kullanıcısına yanıt

Selamlar😅

• Konu fikri Akp'li vekillerden çıkmamıştır. Şimsek onlara söylemiştir. Çünkü ben açıklarsam çok fena tepki gelir bana, siz söyleyin demiştir :)

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.