Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizim Helmut Marko bile o yaşına rağmen bundan daha iyi demeç veriyor Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt
    O arkadaş sanırım şaka yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Kredi kartını sadece borç aracı olarak mı görüyorsunuz? Onun esas esprisi alışveriş kolaylığı.

Ben kredi kartına hiç borç yapmıyorum, ödeme gününde eksiksiz ödüyorum.

Dediğiniz şey öngörüsüz bir faraziyat.

Not: Az önce limiti 90bin TL'ye indirdim. Bu indirim ben etkilemez zira bir ayda maksimum harcamam 65bin TL idi bu yıl.

Not 2: Adı vergi olan bu saçma uygulamanın sadece limite göre alınması ayrı bir saçmalık.

• Alaattin_Delon A kullanıcısına yanıt

Hayır o ak nefer ak savunucu. Her şeyi aklama gibi bir meziyeti var kaliteli iktidarcılık yapıyor saray aşığı denebilir keşke nickini öyle değiştirseKredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak 

Saray demişken. Face'teki dayıların takıldığı bir grupta bir gün "Ankaradaki saray" dedim, dayılardan biri "Ankara'da saray yok" dedi. Nasıl yani dedim? Ankara'da Külliye var dedi

Bunların halleri komik. Fakat Türkiye'yi sürüklemeye çalıştıkları nokta komik değil.

Niye bloklamıyorsunuz? Ben hepsini tek tek blokladım kafam o kadar rahat ki. Siz onlara cevap verdiğiniz sürece bu tip insanlara forumda bulunmaları için bir sebep vermiş oluyorsunuz.

Simdi alaattin, alısveris kolaylıgını zaten banka kartıyla da elde edebiliyorum, ekstre ödemek icin nasılsa bankaya gidecegim, ben atm'den birkac ayda bir toplu paramı yatırıyorum, sonra istedigim gibi hem internette, hem yurtdısı sitelerde, hem de mağazalarda, pos cihazından gecirerek kullanabiliyorum.. yani banka kartlarının üzerinde VISA logosu ve numaraları oluyor biliyorsun.. Bunlar aynen kredi kartı yerine geciyor.. Kredi kartına subscribe olup her ay para emiklemek isteyen bazı yabancı siteler bunları kabul etmese de, abidik gübidik olmayan her sitede, bunlar zaten kredi kartı yerine kullanılabiliyor..

Böylece kimseye de borclu kalmıyorum..

Evet kredi kartı, bu durumda sadece borclanma aracıdır, daha dogrusu taksitlendirme aracıdır, adam sana faizle borc veriyor, sen de fazlasıyla yani faiziyle ödüyorsun alaattin kardesim.. En son bankanın biri bana bir sekilde kredi kartı da iteledi onu bir kenara atmıstım aylardır duruyordu ancak onu da iptal ettirdim zaten..

Özetle eğer ki, bir seye param yetmezse, o seyi taksitle elde etmeye calısmam. Taksit benim buna pesin para verecek gücüm yok o yüzden buna ödeme kolaylıgı yapın demektir karsılıgında da hem borclanırsın hem faiz ödemis olursun..

Ayrıca adam sana 100 K kredi kartı limiti olusturduysa cogu kisi almısken sunu da bunu da alayım diyor nasılsa sen ödeyemezsin alma demiyorlar limitini basından belirlemisler.. Adamlar alıyor ödeyemiyorlar sonra o borc faizlerle 300 500 K oluyor.. Ondan sonra ödeme gücü olmayan insanları güclü banka avukatlarıyla taciz edip o paraları ödettiriyorlar ve böylelikle insanlar kart mağduru oluyor icra müdürlüklerinde sürünüyorlar ahey ahey diye zırlıyorlar.. Kendilerine sorarsan kredi mağduru bankaya sorarsan borclu.. Elbette mağdur değiller sadece borclular.. Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Ekim 2024; 20:52:59 >

• selamivural kullanıcısına yanıt

Olur olmaz işlerin peşinde marifetmiş gibi koşacağına az biraz....

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak
    Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacakmemurlar.net
    'Eski ve yeni bakan arasında makam aracı krizi çıktı' iddiası yalanlandı
    https://www.memurlar.net/haber/1114856/eski-ve-yeni-bakan-arasinda-makam-araci-krizi-cikti-iddiasi-yalanlandi.html

Borc yapmıyorsan bence ödeme kolaylıgı icin kredi kartı kullanmaya değmez banka kartı kullan.. Nasılsa ekstre ödemeye yine bankaya gideceksin onun yerine sen toplu paranı öde oradan alısveris yaparsın.. Cünkü sana kredi kartından faiz ödetecekler.. Neden bos yere faiz ödeyeceksin ki? Ben yıllardır kullanmıyorum cok rahatım borcsuz olmak mükemmel bir duygu..

Dayılar öyle söyler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Ekim 2024; 21:6:26 >
  • Tüm kartlardan ayrı ayrı mı alınacak bu her vatandaştan?

• lightning70 L kullanıcısına yanıt

Hangi banka ?

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    TEB hiç sanmıyorum ama.
    Benim Akbank düşürme işlemini askıda bıraktı yani dusurmedi bakalım yarına kadar düşmezse iptal edeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rainhard kullanıcısına yanıt
    Evet mesela iki tane 100k üstü kartın varsa limiti 1500₺ vereceksiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar geyik yapmak yerine somut bilgiler verseniz de millet faydalansa daha iyi olmaz mı?

Limit düşürmek için son tarih 1 kasım, bankacı müşterim söyledi.

Ayrıca teklif daha yasalaşmadı, neden panik olup limitleri düşünüyorsunuz ?

• Devlet kendini bu kadar rezil eder mi yahu öyle bir şey olmuş ki EN İYİ SAVUNMA SANAYİ BİZDE DİYE BAŞLAYIP ABİ 750 LİRAN VARMI? Gibi bir şey olmuş

• silistreli kullanıcısına yanıt
    Safmısın karşim, verdiğin linkin altındaki yorumları bi oku önce, sen suçunu kabul eden, suçlu gördün mü hayatında? Sen bu kafayla devam edersen işin zor, Allah akıl fikir versin

• 100bin altındakilere de vergi verebilirlerdi. İnsaflı davranmışlar.

• volkman kullanıcısına yanıt

Her şeyde ÖTV var demişsin ama yok. örneğin ekmekte %1 KDV var ÖTV yok. Birine balık hafızalı deyince kendini daha zeki mi hissediyorsun.

• Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.