|
Bildirim
Savunma için Diyanet'in altını kısın yeter (DİB'i tutmasın)
|
Adam gibi Ülkeyi yönetin. ADALETİ, LİYAKATI, DÜRÜSTLÜĞÜ (zor bunlar için) yaşayın YAŞATIN. İSRAF ETMEYİN, ÇALMAYIN. BİZLER ordumuza bağış da yaparız, destekte oluruz. Gidin diyanetin bütçesine şimdi. Oradan alın.
|
İtiraz olmasın diye savunma sanayi sosu eklemişler beğenmeyene rahat rahat vatan hayini diyebilmek için puhahahah. Sürekli ucuz bir sosyal mühendislik peşindeler. Allah C.C. Kahr ismiyle kahretsin hepsini.
|
100 bin limitli kartımız yok ama yine de gidin bu paraları kuruş vergi vermeyen Limak, Taşyapı, Sinpaş gyo, Telekom, Turkcell, Getir, yemeksepeti, trendyol, hepsiburada, ülker, zorlu gibi şirketlerden alın
|
Camiye girişte kişi başı 50₺ alınsın 🤣
|
Hemen 450 bin liralık limiti 90 bine düşüreyim. Bu ne böyle arkadaş.
|
Yarı açık cezaevi deyin de olsun bitsin.
|
Her ay emeğimin karşılığı cebime daha girmeden bir ton saçmalık adı altında 3'te 1'ini zaten alan devlet, evime sabun bebek bezi alsam %20'sine konan devlet, hele ki dünyada temel ihtiyaç olarak görülen ulaşım için dünya rekoru vergi uygulayıp en az bir araba da kendine aldıran devlet, arabaya benzin almaya girdiğimde kendine aldığı arabanın deposunu da benden dolduran devlet, bu yetmezmiş gibi 6 ayda bir MTV adı altında zaten yolların çoğunu yandaşına peşkeş çekip her birine ayak bastığımda para alıp yol vergisi uygulayan devlet, ya hadi eşim dostum buluştuk iki kadeh bir şey içelim desek herkesin 2 katı içip hesap ödemeden zil zurna olan devlet, düşünmüş düşünmüş bakmış demiş ki ya benim yüce milletim refah içinde biraz da benim müdahil olmam lazım; kalkmış zaten ekstresini zibilyon tane vergiden düşüp aldığım maaşımla ödediğim kart için de benden para istiyor. Onu da hani aman ha vatan millet deyip savunma fonu adı altında yapıyor ki burdaki bazı aveller gibi savunanı çıksın.
Yahu hiç mi aklınız yok koca Türkiye Cumhuriyeti devleti savunması için kurduğu fonda bunlara mı muhtaç diye düşünmüyorsunuz. Ha kimse kalkıp vatansız falan demesin Mehmetçik Vakfı'na yıllık yaptığım bağışların makbuzunu suratına çarparım, muhtemelen onu demeye cesaret edenler de tüm ömründe benim bir yılda sağladığım katkıyı sağlamamıştır. |
Kulak arkası gecileli çok olmuştu demi arkadaşlar farklı boyuta geçiyoruz sıkı tutunun...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 12 Ekim 2024; 11:05:58 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Perga -- 11 Ekim 2024; 17:15:50 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Artık hiç uğraşmayın milletin malına, mülküne el koyun bitsin gitsin millete üç kuruş verip köle gibi çalıştırın. Biz de artık düşünmeyelem bu sefer neye vergi gelir diye kafamız rahat olur! Aldıkları vergi o kadar yetmiyor ki bunlara ülkede satacak bir şey kalmayınca insanları soymaya devam edecekler. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 11 Ekim 2024; 17:27:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|