Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence olmamış. kademeli olmalıydı. 5 milyon limiti olanda 750 verecek. bu teklif daha çok değişir.

• 100 bin limitli kartımız yok ama yine de gidin bu paraları kuruş vergi vermeyen Limak, Taşyapı, Sinpaş gyo, Telekom, Turkcell, Getir, yemeksepeti, trendyol, hepsiburada, ülker, zorlu gibi şirketlerden alın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekşi sözlük'e baktığımda milyonluk limitler havada uçuşuyor. ("Kredi Kartı limitim 2 milyon. Hemen 99 bine düşüreyim.") Yeni nesil olarak b*ku yemişiz gibi görünüyor. Ekşi Sözlük'teki insanlar hayatını düzene sokmuş olanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih4187 -- 11 Ekim 2024; 17:41:42 >
  • bizde aralıkta 99 bine düşürürüZ. fazla bişey almamak lazım zaten

• Geliyor gelmekte olan, hazırlık başlamış.

• Galg abdülhamid galkkk. yedirmedik reyizi galkkk.

• haberi okuduktan sonra direk kulağımın arkasını kontrol ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kulağımızın arkası da gitti..

• Zaten çılgınlar gibi vergi ödüyoruz onlar nereye gidiyor, bir telefon alırsak 2 telefonda akp e alıyoruz nereye gidiyor bu para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 11 Ekim 2024; 17:43:29 >
  • galacimbom kullanıcısına yanıt

orul orul

• Haber editörü, bu nesil başlık, cümleyi öyle bitirerek milleti mi hazırlıyorsun? Geçmiş mi teklif, yasalaşmış mı? Provakatif işler

• Bir devlet düşünün halkından nasıl haraç alırım için sürekli yeni yöntemler buluyor. Bunun adı haraç, ben kendi rızam ile vermiyorum çünkü, ya bıktık bu akpden artık yeter bir yok olun

• peki bu eşek yüküyle aldığınız vergilerle hangi ülkenin savunma sanayi gelişiyor?

• enreka_tr kullanıcısına yanıt
    Geçeceği kesin zaten. Tek adam yönetiyor ülkeyi. Meclis sadece prosedür gereği var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.