< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 11 Ekim 2024; 18:22:14 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (5. sayfa)
-
-
bunların çoğunun kart limiti 20 bin lira bile değildir.
-
Deveye demişler boynun eğri oda nerem düzgün demiş..haracama limiti var diye ekstra paramı kesililr.....manyamıs bunlar...
-Devlet sensin ,benim
-Bürokrasi ,devlet işini yapan kişi ve yapılar turkiye de malesef cemaatler,gruplar orgutler bir tarafı tutmus durumdalar..657 değişmeden bu ulke düzelmez..memuriyete giren, yalnız hizmet için girmeli geçim için devlete girmek bir nevi dilencilik oldugunu dusunenlerdenim...millet bana baksın bende rahat yasayayım kafası nereye kadar...
-Hukumet millet adına Brükrasiyi işleten,denetleyen yön veren yapı.
Para lazım eyvallah israfı kesin 5.5ml memur var cogu gereksiz ve siyasi iş alımı buraları tırpanla.en son koc bile 2ml memur yeterli diyordu.. tum kuruluslar calısan vergi ve sgk prımlerini maasla birlikte hesaba yatırsa..maas hesabından da otomotik sgk prımı ve vergiler cekilse...vergileri yatırmayan belediye,dernek,spor kulubu,firma kalmaz...600 tane mecliste sadece partilere nedeyse yapan bos beleş adam var dusse 100 e en azından zararı minimize ederiz....vali, kaymakam ve muhtarlıkları kapat yetkilerini dagıt belediye,iç işleri bakanlıgı, emniyete al sana kaynak.. Belediyelerde kultur etkinliği festival vs..adı altında ve amator spor branslarında deli gibi vurgun var belediye yetkisinden cıkar hatta bi sure belediye parasıyla hiç yapılmasın ..iş diyanetede gelmeli cemaati olmayan camilere gorevli atama,,kucuk camilerede muezzinde atama....al sana kayank olustaracak bir ton yol...ihtiyac varsa ogretmen alırsın adam sırf ogretrmenlik diploması var diye bu millet iş bulmak zorundamı...??beden,resim, muzik dersleri turkiyede zaten yapılmıyor...yada yapılamıyor yalandan bosuna koyma bu dersleri...bu ulke niye diploma dagıtmaya ugrasıyor anlamakda mumkun değil işi diploma değil kişi yapar...turkiyede her ehliyeti olan kişi araba kullabiliyormu mesela..mecburi eğitim dusursek 4 seneye ortaokul-lis ve universiteleri ozerklestirsek...burda okuyan cocuklar eyvallah burslu ama sınıfta kalırsa kes bursunu tembel,calısmayanın eğitim masrafını bu millet niye odesin...??yalandan soysal devlet ambalajını yapıstırmıslar.birileri nemalanırken birilerinin emek ve sermayeleri zayi olsun...ne ala memleket..
-
Askeriye mi bıraktılar, askerimizin tüm sırlarını bile sattılar sıra sözde onlar adına para toplamaya mı geldi? Bunların kurduğu düzene katkısı olan herkesin soyları kurusun. Bü ülke Atatürk ayarlarına dönmediği müddetçe böyle sevilmeye mahkum. Çalsınlar yesinler bedelini gariban cahiller ödesin... Sizin olmayan adaletinizi seveyim.
-
Camiye girişte kişi başı 50₺ alınsın 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vergi kazançtan yada harcamadan alınır.
Kredi kartının limitinden vergi alınması demek harcamadığın, kazanmadığın hatta hiç var olmamış bir paradan vergi alınması demek.
Ben en azından bunun iptal olacağını düşünüyorum.
Sanırım mantığı çok sorgulanmasın diye savunma vergisi adı altında çıkartmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 11 Ekim 2024; 18:32:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Para kazanmak için kendilerini rezil eden tek ülke olabiliriz, savunmamız bizim vereceğimiz 750tl lere mi bakıyor yani?
Hayatımda bu kadar saçma bi vergi sistemi görmedim, şaka gibi. 169bin limit vardı, kullandıgımdan değil sadece zararı yoktu diye limit arttırmalara okey verdim hep. An itibari ile 95bine düşürdüm uygulama üzerinden, anlık hemen düşüyor zaten, sadece şey denildi, bir daha yükseltmek isterseniz değerlendirmeye alınacaksınız yine, hani eskiden böyleydi limitiniz hemen onaylayalım vs yok dediler. Sorun yok kullanmıyoruz da, olan bankalara olucak bu şekilde. Fazla anlamayan insanlar kart kapatmayı bile talep edecektir bu yüzden, ya da bir den fazla 100bini aşan kredi kartı kullanıcıları kapatabilir kartlarını. Bizden önce bankaların buna itiraz etmesi gerekiyor
-
Yeni vergi üretmede dünya şampiyonluğunu açık ara bizde, kimse bizi sınamasın.
-
Demek ki savunma sanayimiz muhtaç duruma düşmüş... Eee o kadar çalarlarsa düşer tabi... Bu da kesmez ama. Bunu da arttırırlar sonra. 750 gelir 7500 olur...
Az olmus , 100bin icin 1000TL olmaliydi ve katlanarak yukselmeliydi.200bin icin 2000TL vs...
-
Devlet bankalarından bir bankada kredi kartım vardı 83000 limit vardı. Herhangi bir gelir vs olmamasına rağmen 1 ay önce gelirinize istinaden limitiniz artılmıştır mesajı geldi 100.000 k + oldu. Söyleyeceklerim bu kadar
Herkes cebindeki parayı sonyna kadar versinde belki ozaman kurtuluruz bu utanmazlardan
Allah’ın cezaları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
EYT'nin faturasi çıkmayacak mı sandınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Ekim 2024; 18:54:53 >
Dronculardan hiç ses çıkmıyor konunun altında.
Tabana yayma operasyonu hızla devam ediyor. Yandaş holdinglerin affettiğiniz milyarlarca dolar vergisini toplasanız her şey için vatandaşın cebine el atmanıza gerek kalmaz.
Ayrıca on yıllar boyu deprem için kesilen paralar depreme mi gitti ki savunma sanayi payının savunma sanayiine gideceğine inanayım.
-
Diyanete giden para savunmaya gitsin
daha parasını verdikleri f35'leri alamamışlar şimdi de millete "siz bize verin biz kaan togg falan yapcaz" diyip o sırada da dünyanın her yerinden uçak dileniyorlar ama kimse vermiyor :D
o kartların çoğu kapanır veya limitler ayarlanır kimse enayi değil, insanlar aptal yerine konulmaktan bıktı.
-
Deprem vergilerini, depremle ilgili alanlar haricinde her yere harcayanlar, "savunma sanayi" payını kim bilir nerelere harcar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X