Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ekmekten 1 lira kesecekler yakında.
    Vekillerin maaşını asgari ücrete düşürün. Bakanlar maaş almasın.
    Saltanat araçlarını satın. Coni başkanına yarışmasına gerek yok.
    Bütçede bu açık neden oluştu demek yerine halkı soymaya devam.

• Yettiniz artik .Mercedes otolardan,uçaklardan,diyanetten kesin..çekin elinizi yakamizdan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zdniz Z kullanıcısına yanıt

damdının ve dünürünün toplam 3.5 milyar dolar servetleri var ama yetmiyor galiba. Allah gözlerini doyursun.

• Bardağın dolu tarafına bakalım. Asgari ücretli zaten 100 bin limitli kredi kartı taşıması çok riskli. 20 bin yeter.

kademeli olmalıydı 1 milyon limiti olan 7500 filan vermeli

• geçen sene ikinci taksit MTV iki kez alındı. elektrikli aracı olanlar 28 bin falan ödedi ekstradan yani 750 lira için elimizi yormayalım.

• Her ay emeğimin karşılığı cebime daha girmeden bir ton saçmalık adı altında 3'te 1'ini zaten alan devlet, evime sabun bebek bezi alsam %20'sine konan devlet, hele ki dünyada temel ihtiyaç olarak görülen ulaşım için dünya rekoru vergi uygulayıp en az bir araba da kendine aldıran devlet, arabaya benzin almaya girdiğimde kendine aldığı arabanın deposunu da benden dolduran devlet, bu yetmezmiş gibi 6 ayda bir MTV adı altında zaten yolların çoğunu yandaşına peşkeş çekip her birine ayak bastığımda para alıp yol vergisi uygulayan devlet, ya hadi eşim dostum buluştuk iki kadeh bir şey içelim desek herkesin 2 katı içip hesap ödemeden zil zurna olan devlet, düşünmüş düşünmüş bakmış demiş ki ya benim yüce milletim refah içinde biraz da benim müdahil olmam lazım; kalkmış zaten ekstresini zibilyon tane vergiden düşüp aldığım maaşımla ödediğim kart için de benden para istiyor. Onu da hani aman ha vatan millet deyip savunma fonu adı altında yapıyor ki burdaki bazı aveller gibi savunanı çıksın.

Yahu hiç mi aklınız yok koca Türkiye Cumhuriyeti devleti savunması için kurduğu fonda bunlara mı muhtaç diye düşünmüyorsunuz. Ha kimse kalkıp vatansız falan demesin Mehmetçik Vakfı'na yıllık yaptığım bağışların makbuzunu suratına çarparım, muhtemelen onu demeye cesaret edenler de tüm ömründe benim bir yılda sağladığım katkıyı sağlamamıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Kestintinin savunma sanayi için olduğuna asla inanmıyorum. Kim bilir nereye gidecek o paralar.

• haktan24 kullanıcısına yanıt
    saç dipleri var

• 750 tl vermeyelim de israil bize mi dalsın???????

• Artık ne yapacaklarını şaşırdılar

• Protokole harcanan parayı kıssalar yeter

• Elma kullanıcısına yanıt

Birilerinin coco star parası olabilir hocam.

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Arkadaşım burafa vatanını sevmeyen yok. Yazdığım mesajını iyi oku. Şu paraları ÇALMAYIP düzgün harcasalar, HESAP VERSELER... Hepimiz ordumuza destek oluruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.