Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamam veriyor ama mevzu para değil. Bir Müslüman para ile namaz kıldıran birinin arkasına geçip namaz kiliyorsa bu namaz sahih olur mu? Bu günün sorusu değil 100 ise 100 bin ise bin sene fark etmez. Bu namazların hepsi sakattır desek Allah bilir yanılmış mi oluruz. Sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu teklifin anayasaya aykırı olduğunu düşünüyorum. Kredi kartı limiti bir harcama değil sonuçta.
    Bunun yerine, maaşın/gelirin 2 katından fazla kredi kartı limiti tanımlanamaz, gibi bir madde getirirsin. Olur, biter. Bundan fazla limit isteyene de ister vergi/ister SSB'ye bağış şartı getirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 11 Ekim 2024; 19:57:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sence burdaki kitlenin derdi kılınan namazların sahihliği mi yoksa din düşmanlığı mı, diyanet konusunda fikrimi belirttim,
    namazın sakatlığı veya kabulünü sonrasında biz Müslümanlar tartışırız

• bilexsamet kullanıcısına yanıt

Fazla olana da vergi isteyemezsin.

Vergi bu değildir.

Adamın 5 milyon liralık limitli kartı var benim 100 bin ikimiz de 750 Lira ödeyeceğiz.

Bırak bunu borctan vergi nasıl alınabilir

• Serdengeçti00 S kullanıcısına yanıt

O konuda haklısın.

• AKP Milli Güvenlik Sorunudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 11 Ekim 2024; 20:3:53 >
  • Şaka di mi?

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt
    Hayırdır aslanım diyanet çalışanı mısın sen? :)

• Tamam da niye saçma olsun. Maaşına oranlı bir limit olacak. Şu an 5 kat galiba. Sonra diyecek ki bu orandan fazla kredi kartı limiti istiyorsan şartları var. Vergi şartı saçma olabilir belki. Olmayan bir harcamanın vergisi olmaz. Vergi değil de başka bir isim altında bu parayı alabilir.

Tamam senin gibi havaya para vermeyi seven gönüllü arkadaşlarımızdan alsınlar biz vermek istemiyoruz. Biz hayvanlar gibi çalışalım ömrümüzü harcayalım iki kuruş para kazanalım onu da bu saçma salak şeylere ödeyelim. İnsaf yani.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şu anda maaşın 4 katı

Saçmalık dediysem ozur dilerim. Anlamsız mantıksız anlamında.

Ama bu yaşlsaya göre mantıklı.

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Onlara edeceğim Küfür'e bile değecek kıymetleri gözümde yok ben artık AK trollere laf etmiyorum onlar nasıl olsa zaten Helak ve Rezil olacak tayfadan olacak.

• zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Sağlıktır önce hasta edersin sonra ilaç verirsin.Sadece yara bandı değil olay

• Suriyelileri harcadıkları 40 Milyar Dolar ile 2 tane TCG Anadolu yapılabiliyor. Gerekirse bir 40 daha harcarız demek yerine buradan tasarruf yapabilirler diye düşünüyorum.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 11 Ekim 2024; 22:48:27 >
  • Şeytanın aklına gelmeyecek düzenlemeler hem de her sene veya 6 ayda bir yeniden değerlendirme tutarı ( şuanda sanırsam %45 civarı bir oran ) 'a tekabül edecek. Bu akıl alır gibi bir durum değil. Ülke son 10 senedir başına gelmeyen musibet kalmadı. Ekonomik, sosyal olaylar, adalet vs yani her şey bitmiş vaziyette. Sadece iflas ettik diyemiyorlar...

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

Din konusunda alim değilim. Ancak şunu iddia ederim. O maaş olmasa o adam orada o gün imamlık yapmaz. Bunun manası şudur ki o adam para aldığı için orada o an imamdir. O halde burada imam olan kişinin Aslı niyeti para için namaz kıldırmaktir. Ben bunu bilip de orada namaz kılmam. Bunu bildikten sonra da hayatımda o şekilde kılmadım. Bu benim için böyledir kılana da bir şey demem. Sahih değildir diyisim bir fikir beyanı yoksa ben şeyh değilim fetva makamı değilim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.