Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu kredi kartında bulunan limit insanların kendi parası değil ki..Bankanın müşteriye kullanması için vermiş olduğu 'borç' para.

Şimdi bunlar milletin bankadan aldığı borç paraya vergi mi getirmeye çalışıyor?Yani borcun vergisi mi oldu?

Ee hayaldi gerçek oldu diyelim...

Bunuda yapsa yapsa malumlar yapardı...

Son zamanlarda seçim sloganlarının hakkını verecek işler yapıyorlar ne diyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 11 Ekim 2024; 20:19:13 >
  • Kage. kullanıcısına yanıt
    kkdf var birde kimsenin ses etemeden verdiği.Ne faydası var bize sadece bankanın haracı

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    limit arttığında alacakları fazi daha fazla oluyor.Seni sevdiklieri için değil

• İmamların maaşını cemaat versin , diyanetin bütçesini de SSM ye versinler. Üstüne para artar bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Yok Diyanet çalışanı değilim ama dini konularda düşünmeyi seviyorum. Aslanım diyerek Karşında çocuğun var gibi konuşmana gerek yok. sadece düşüncelerimi paylaşıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    banka için dahakötü.Limiti yüksek olandan gecikme faizi daha yüksek alacaktı düşerse az alır

• makine26 M kullanıcısına yanıt

Limit arttı diye sevinmedim hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laazzz kullanıcısına yanıt
    Havaya para vermek için gönüllü değilim. Kimse de gönüllü olmaz. Şu hali ile birileri bu maddeyi anayasa mahkemesine götürüp iptal edebilir gibi duruyor.
    Demek istediğim; bu düzenleme maddesini anayasa mahkemesinde iptal edilemeyecek şekilde altını doldurup yaparsa maddeyi iptal edemezler.

• BlacK SeA StorM 61 kullanıcısına yanıt

Ben mi?

• Anladığım kadarıyla, imamın niyetinin para olduğu düşüncesiyle namaz kılmayı tercih etmiyorsun. Bu kişisel bir inanç ve tercih meselesidir. Ben de Diyanet ve İslami kaynaklardan edindiğim bilgilere dayanarak, imamın durumu ve niyeti konusunda farklı bir bakış açısına sahibim.

Herkesin kendi inançları ve uygulamaları farklı olabilir. Bu nedenle görüşüne saygı duyuyorum. Sonuçta, herkes kendi vicdanına göre hareket etmeli.

• bu alınan verginin bir kuruşunu savunmaya harcayacaklarını düşünecek kadar saf değiliz. Benim kredi kartım daha kullanmadığım krediye vergi kesiyorlar var mı böyle birşey.

• Xloud X kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, gelecek olan vergilere fırsat bu fırsat deyip İsrail saldıracak diye yalanı uydurdu. Bu adamlar varya hırsız. Eee boşuna dememişler minareyi çalan kılıfını da hazırlar

• Aslanım diyen için dedim hocam size bırsey söylemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 11 Ekim 2024; 20:33:12 >
  • slamdunk393 kullanıcısına yanıt

israil bize saldırsın hele o zaman vergi isteyin, adamlardaki keyfe bak saldırabilme potansiyeline karşı istiyor. onuda geçtim adamların bize saldırabilecek ne gücü ne cesareti var.

• airwolf26 kullanıcısına yanıt
    O dediğin olmaz. Devlet zaten dini kendi kontrolünde tutmak istiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı boşuna mı var? Öteki türlü cemaat bu işi ücretsiz bile yapar. Bana göre de bu iş para için yapılmaz. Allah için bir iş yapıyorsan karşılığını Allah'tan beklersin.

• FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

Dalarsa dalsin. Ben Batidayim. Onlarin ekmegine yağ suren kitlenin yasadigi bolge arzi mevhud. Hic umurumda olmaz.

• deprem zamanı çıkıp toplanan deprem vergisi depreme harcanmak zorunda değil demişlerdi... buda savunmaya harcanmak zorunda değildir eminim ve ayrıca zaten yeterince fazlasıyla vergi veriyorken, her yere saray yapıp makam araçlarıyla doldurup kurumları bıle sattılar yetmedi parasınıda halkın sırtına yüklüyorlar bu kadar vergi resmen zulümdür umarım bu 22 senelik zulüm en kısa sürede sandıkta son bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 11 Ekim 2024; 20:46:55 >
  • @the flying dutchman AKP ile hiçbir alakam yok sizin bu türlü hakaretlerle tartışma ortamını kirletmeye hakkınız yok. Saygı yerine hakaretle cevap vermek, sizin ne kadar seviyesiz olduğunuzu gösteriyor. Dini veya siyasi görüşleri aşağılamak yerine, aklıselim bir şekilde tartışmayı denemenizi öneririm. Bu tarz edep dışı söylemlerle sadece kendinizi küçük düşürüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 11 Ekim 2024; 21:2:1 >
  • İngilizcem hem vakti zamanında yurt dışında yaşadığım için hem de üniversite zamanı ingilizce bölüm okuduğum için iyidir. Birçok ülkenin finansal durumunu elimden geldiğince takip ederim. İnternet platformlarından bilgi almaya çalışırım

Gelirden değil de borçtan vergi alındığını hayatımda ilk defa görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.