< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (10. sayfa)
-
-
-
Çaldığınız paraları getirin koyun geri yerine Allah sızlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mallık dan öte bişey
Limiti düşürdüm. O paranın savunmaya gideceğini bilsem helali hoş olsun, ama o para savunmaya gitmeyecek. Diyanete verdikleri bütçeyi azaltsınlar görelim ne kadar istikrarlı olduklarını. Sonra ona göre bakarız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen senenin savunma bütçesi 16bn dolar. Bu sene planlana bütçe 40bn dolar.
Kart başı ek 750tlx60m mükellef = yaklaşık 1.2bn dolar.
40bn savunma harcaması için geçen seneye ek 24bn gerekiyor.
24bn-1.2bn= 22.8bn dolar daha lazım.
Yıllık 750tl değil 7500tl olsa, 12bn dolar yapsa o bile kurtarmaz. Bu işte bir gariplik var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 11 Ekim 2024; 22:41:14 >
Çökün iki kuruşluk cüzdanımıza da çökün elbet devran döner kuruş kuruş sorarlar...
Yılbaşından önce kredi kartlarındaki limiti 99,000 tl ye getirelim bari
Göçmenleri paralı asker olarak aliyorlarmiş sürekli.
Tabi gerçek bir savaş durumunda o askerlerin Suud ordusundan bir farkı kalmaz. Silahı atar kaçarlar vatan bilinci yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 milyar dolar abartılı bir bütçe o kadar parayı harcıyacak bir yer yok zaten silah satmıyor kimse.
Avrupa Rusya Amerika'da böyle yapıyor değil mi?
Hazinedeki dövizi pic et , ekonomiyi bitir sonra 2 tane donu olandan bile vergi alalım yeaaaa
Türkiye Cumhuriyeti tapulu malı sanki ben niye sana durmadan boş boş vergi vereceğim zaten vatandaş zor geçiniyor
Yaptıkları onca israftan hesapsız müsrif harcamadan kıssalar bunlara hiç gerek kalmayacak. Savunma sanayiini güçlendirmeye sebep göstermelerinde bir samimiyet görmüyorum.
-
40bn bütçe komisyonunda görüşülen rakam. Abartı yada hayal değil. Olması gereken rakam. Olur, olmaz orası ayrı.
https://www.statista.com/statistics/262742/countries-with-the-highest-military-spending/
diyelim adamin 3 karti var 90ar k limitli, onlarada bir vergi gelecekmi :D
-
Görüşüldüğünü biliyorum. Fakat Uçak satmıyorlar, silah satmıyorlar. Asker sayısını iki katına mi çıkaracağız?
Dediğim gibi o kadar parayı harcayacak yer yok.
Vatan, millet ve sakarya için de vergi çıksın
Artık harcamadan da vergi alacaklar. Limit olması yeterli. Şeytanın aklına gelmez.
-
Sadece F 16 modernizasyonu için gereken bütçe 23 milyar dolar. Taş düştü ayı çıktı uçak satışına onay verdiler desen, gereken bütçe yıllık 50milyardan aşağı olmaz.
Kendisi üretse, sırf seri üretimi için kurulacak tesisler için 4-5 sene gerek. Türkiye öyle yada böyle mecbur uçak alacak. Ama öyle alacak, ama böyle alacak. Bu karmaşadan bir şekikde faydalanıp alacak.
Savasi kazanmamız benim vereceğim 750 liraya kaldıysa ölelim daha iyi ben raziyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X