Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak
  • onatba O kullanıcısına yanıt

F-16 işi bugün onaylansa ilk uçak anca 3 sene sonra gelir zaten sıra var. Parasi ucaklar geldikce ödenir. Anlasma 23e bitmez maxsimum tutar o.

Zaten Abd den alacağimiz var. Ilk iki sene ödeyecegimiz para yok üretim süreci diye birşey var.

O bütçe ancak mühimmat veya 2.el uçak alarak dolar öyle bir durumda yok. Zaten israil ve ukrayna depolarda mühimmat birakmadı. Kim bize 1 senede 20 milyar dolarlık ürün teslim edecek? Oyle bir durum Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savunma sanayi vatandaşin kredi kartindan alinacak 750 tl ye kaldıysa işimiz bitmiş demektir

• Her konuda akp şakşakçıliğı yapan arkadaslar limit düşürmekten konuya gelememiş

• li çetelerin vergisi silinir, karapara aklayanlar içeriden çıkar, inşaatçılar vergi kaçırır herkes her pisliği yapar suçu vatandaş çeker.

Bu devletin battığının net şekilde kanıtıdır. benden alınacak parayla bütçe ayıracağına, diyanetin parasını kes kardeşim ?

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

Borçtan vergi almiyor, gelir durumu iyi olanlarin kartlari 100 k dan fazladir gibi maymun zekasından hallice bir düz çikarim yaparak beyaz yakalı kim var ise ona çökecek bahane ariyorlar. Zaten kendi makarna kitlesinin 100 k kartı yoktur.

• krstarica kullanıcısına yanıt

Yani şeytanlık yaparak onu düşünmüşlerdir mutlaka ama banka bana 300k limit vermiş ben 10k kullanıyorsam benden kullanmadığım limitin vergisini alacak.

Bu nasıl bir kepazeliktir ya, bu nasıl aptallıktır.

Chp ile dostluk, kapılar araksında başkalarıyla demlenme derken demek ki mecliste bunlar onaylansın diye arkadaşlıklarını arttırmaya çalışmışlar. Zaten zamanlamalar da çok güzel. Tam ortalık cinayetleri konuşan haberlerle dolup taşarken, aylar öncesinde çıkan domuz eti mevzusunu piyasaya servis etmek, vergi haberi yapmak...

• Timsah-16 kullanıcısına yanıt
    Modernizasyonun burada yapılması isteniyor. Bütçeyi incelemedim ancak kalem kalem karşılığı vardır elbet.

Okuduğum kadarıyla tai zaten aynı zamanda blok 70leride burada üretmek istiyor. Hammadde tedariği olduğu sürece, aviyonikler harici burada üretmek için zaten yeterli imkan olması lazım. En büyük sıkıntı lisans. Konyada daha önce f16 montajı yapılmış. Şu anda tr f16 üretebilecek kapasitede. Ancak tüm üretim bandı ve donanım, vidasına kadar lisanslı. Asıl amaç daha önce olduğu gibi lisans alıp tr de üretmek.

Ancak hesapta soba boruları bahane edilip, f16 ya da izin verilmiyor. Yani koca sistem madem soba borusu, e o zaman niye bahane ediliyor dimi?

Soba borusu yüzünden yaptırıma uğrayan başka ülke yok bildiğim kadarıyla. Daha önce hiç uluslararası ilişkileri bozan soba borusu duymamış görmemiştim. Kış yaklaşıyor, bari boruları sobaya takalım da sobayı kışa hazırlayalım.

Bunun yanı sıra bir diğer konu yerli GNSS sistemi. O konuda da girişimler başladı. Onda da yakındır, muhtemelen soba boruları yüzünden yaptırımlar olur.

Çanlar çalıyor ancak kimin için çalıyor belli değil pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 12 Ekim 2024; 0:31:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benim de limit yuksek geçerse mecbur dusurecegiz. Bu haysiyet yoksunlarina engel oldugum her vergi boynuma madalyadir.

Kart limiti herkese gerekli, ev alimindan arac alimina, mobilyasindan telefonuna her seyde kredi karti kullaniyoruz. Diyecek söz yok.

Siyasi konulara girmeyi çoktan biraktim. Bu iş artik "mecliste ve sandikta cözülemez." Bunu çoktandir ben kabullendim ama insanlarimiz maalesef halen daha seçimlerden medet umuyor umut besliyor. Bu durumdan cikarsa ancak halkin kendisi iradesiyle cikar ama oyle bir halk iradesi ve birlikteligi de yok zaten bu sebeple insanlari ayristirdilar ki bizi zamanla bugunlere gelindiginde gikimiz cikamasin sindirilelim. Biz demokratik gücümüzü çoktan sattik. Dolayisiyla ozgurlugumuzu de. haberlerle ve X ile Suni gundem olusturulup, bizleri epeydir oyaliyorlar zaten oralara da bakmiyorum. Muhalefet partisi çoktandir yok. Mevcut iktidarin varligindan itibaren geriye donulup bakilsa siyaset tarihine meraki olanlar gorecektir. 98 anayasal darbeden sonrs TR siyasi tarihi tamamen mandat sisteminin kucagina acildi. Bugun muhalefetin bunlarin kuklasi olmasi da o sebeple. Onceki 11 secim kaybetmis de danisikli dovuscuydu Rte yi parlatan mezara girmis Baykalda. Bunlar tesaduf degil. Zaten Akp nin 02 de gelisiyle BOP un ortaya konulusu, Israilin saldirilari bilfiil 20 senedir ortadoguda 03 de Irak işgali ve ardindan 2011 de Suriye vs bircok seye delil.

Bizi de 10 parcaya bolduler halk olarak, herkes biribirinden nefret eder hale geldi. Ekonomik sinif olusturdular. Kutuplaşma zirvede. Tam istedikleri gibi dizayn ettiler. Tahminimi soylemek istemiyorum ama cevre arap ulkelerinde ne olacaksa yakin gelecekte bizi o bekliyor. O vakte kadar bir refleks göstermezsek de rejimi tamamen islami bir rejime sokacaklarina adim gibi eminim. Izleyip gorecegiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 12 Ekim 2024; 0:43:22 >

• Neye göre kime göre pay alınıyor? İstemiyorum diyeni vatan haini ilan edebilmek için mi savunma sanayii katkı payı deniyor? Bu da yeni moda oldu.

• Dünyada böyle birsey yoktur

Borç veya harcamadan da değil limitten vergi almak

Oksijen vergisi gibi birşey komedi

Tüm kartları 99000 e çekmek gerek

• Doyumaradık iktidarı ve yandaşları bir türlü. Ödedikçe daha çok vergi istiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle. Ortada olmayan paradan, hatta borçtan, hatta borç limitinden vergi almaya kalkıyor adamlar... Utanmaz arlanmazlar bir de "savunma sanayii"yi sürmüşler öne itirazların önünü alabilmek için.

Milletin boğazına yapıştılar, bırakmıyorlar.

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bl@ckh@wk -- 12 Ekim 2024; 2:42:5 >
  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Bir hırsız için ne mümkün değil ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xtrud kullanıcısına yanıt

gündem hep değişiyor farkındaysanız daha geçenlerde nüfus kimlik bilgilerimiz elden ele dolaşıyordu... ne çabuk buralara geldilerdeğil mi?

• caglar_sss kullanıcısına yanıt

evet, bir de otomatik limit arttırımı var kapatın onu da hocam yanlışlıkla 100 bini geçer kredi kartı limiti bir de bedavadan 750 liradan olmayalım... hatta bunlar gümrük vergisi gibi çektikçe aşağı çekerler, gümrük limiti 150 dolardı 30 dolar oldu yazık bu ülkenin haline...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, evrim ağacının son videosunda bunu çok güzel belirtiyor.

Ama akp buraya kadar düştüyse bunlarda para gerçekten bitmiş demektir. Eğer para bitmişse yakında birbirlerini satmaya başlarlar.

• Şu chp iktidarında yapılsa yazılabilecekleri tahmin bile edemezdiniz

Ama elliki sessiz kalıyor

• İnsanların kredi kartı limitlerini sormadan onay almadan 100 bin ve üstüne neden çıkarttıkları belli oldu.

• Trollere kaynak yaratmıslar. Maaslara zam yapacaklar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.