Şimdi Ara

Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
578
Cevap
9
Favori
23.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartlar 99.999 ₺’ye sabitlensin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan, kol gibi geçirdiler diye diye kol saati vergisi geliyor.

Bari kulak arkadından bahsetmeyin.

Yoksa kulaklık vergisi gelebilir.

• Ya şu parayı kendi kesiminden alsın. Seçim zamanı akpli olmayana terörist diyorlar sonra para istiyorlar şaka gibi.

• Her türlü bu sistemde bu adamlar kazanır. İsyan edenler gezici terorist vatan hayını olur. Kimse sesini çıkaramayınca her sene güncellerler bir bakmışsın senede 10-20 bin lira olmuş. Savunan adamların cebinde beş kuruş yok Cehape döneminden kalma Lpgli şahin sürmeye devam ederler. Her seçimde kendi kazanmış gibi mutlu olurlar. Birileri yer bunlar aç gezer. Ne güzel hayat.

• O vergiler yandaşa Mercedes Maybach, Audi A7 olarak geri dönecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor bu ne

• Su yatırım araçları konusunda Mehmet Şimşek 'i yalamaktan helak olan elemandan umarım üstüne mabadından kan dahi alırlar.

Kamuda tasarrufta bulunmayıp,Zengine zerre dokunmayıp, fakirlerin ümüğüne cökmekle bok toparlanır ekonomi. Lise öğrencisi de bu şekilde idare eder .
    Bunların çok düşük faizli kredi vermesine rağmen IMF istememelerinin tek nedeni ,IMF kamuda sert tedbirler aldırıp kemer sıktırması.

Öyle kafalarına göre Audi A8 ile gezemez birileri. Bunu da boyundurluk diye yutturuyorlar,yiyende çok. Herifler siyasi cambaz.

Mavi don bulundurma vergisi ne zaman gelir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 12 Ekim 2024; 9:19:18 >
  • Bu kanuna şimdi bir ek yapsalar ve desinler ki ; İlaveten her ay başı Afrika'dan ithal ettiğimiz iri kıyım bir zenci eve gelip.....bir kişi bile klavyeyi bırakıp, anayasanın yurttaşlara tanıdığı kanuni bir protesto yürüyüşüne katılmaz.. Müstahaktır, bakalım bu milletin istiap haddi neresiymiş.. yüklemeye, kanırtmaya devam 

• Allah belanızı hem bu dünyada hem öteki dünyada versin amin.

• Çeşitli bahanelerle haraç kesmeyi bırakın diyanetin bütçesini kısıp sarayinizin bütçesini kısıp savunma sanayine aktarın örtülü ödenek altında paraları hiç ettikten sonra milleti soymaktan başka ne yaptınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben buraya "bu kadar halkı soymak yeter artık, hükümet istifa" diye yazsam herkes bana neresiyle güleceğini şaşırır, haber altına yazılmış en komik yorum olarak hatırlanırım maalesef.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Dünyada örneği olmayan bu saçma sapan uygulama için doğru bir iş diyorsunuz yani ? Doğru iş ancak eksikleri var, geliştirilmeli yani bu mudur?

Kazanıp gelir vergisini ödeyerek kredi kartı kullanan biri, savunma sanayindeki zımbırtı, gereksiz techizat, takım takravatların parasını da ödeyecek, bu mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eriemiva kullanıcısına yanıt

orman yangınları oluyor, orman yangınları neden oluyor bu ülkede? denetleyecek orman memurumu yok? bizim daha yeni başımıza geldi orman arazisine bilmeden koyun barınağımızı tapumuzdan 110 mertekare geçirmişiz orman memurları hemen kaldırın bunları diye uyarıda bulundular, bunların işleri güçleri yok vatandaşın bilmeden yaptığı yanlışları biz işimizi yapıyoruz diye gösteriyorlar sözde iş yapıyorlar ama ülkede orman yangınları da eksik olmuyor...

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

neden diyanetten para kessinler? köleler ordusu var bu ülkede keserlerse kendileri aç kalır... bu saatten sonra bu durumları görüp de oy verene artık bir şey demiyorum

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

ben şimdiye kadar hiç bir iktidarı savunmadım savunmam da her zaman vatan önceliktir benim için ama chp iktidar olsa farklı bir durum olacağını zannetmeiyorum, yerine chp gelse hiç bir değişiklik olmaz hatta bu sistemi ile daha da kötüye gider çünkü hiç birinde vizyon yok vizyon sahibi olmayı iş bilmekle karıştırmayın! sizi şule aydın youtube kanalını izlemeye azıcık da olsa bilinçlenmeye davet ediyorum...(tımarhanede bu hafta)

• Savunma sanayisine aktarılacak diyede adres vermişler :) Maksat karşı çıkana vatan hainimisin diyebilmek :)

• İsteğe bağlı olsa daha iyi olurmuş.

Benden savunma sanayii destekleme fonu için kesinti yapılabilir.

• Kart başına alacaklarsa yandık iyice. Bu arada diyanetin bütçesini falan kısmasınlar mümkünse komple kapatsınlar bıktık bunlardan.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.