< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (14. sayfa)
-
-
Ahahahahhhhah! İş bitiren o badem bıyıklı hırsız mı yani?
Doğru, aslında. İşi değil de halkı bitirdi ama. Her türlü dış politika yerlerde. Her türlü iç politika yerlerde. Ekonomi yerlerde! Baya iş bitiriyor canım!
-
Alıntı
metni:İşin garip tarafı, bu düzenleme vatandaşı harcama kalemlerini azaltmaya teşvik edeceği için enflasyona karşı dolaylı yoldan pozitif etki yaratacak. Lütfen bir dahaki görüşmenizde Pollyanna'ya benden de selam söyleyin.
Bankalar için bahane bulmaya gerek yok, zaten belirli yüzdelerle sınırlandırılmış, yürürlükte olan bir limit yükseltme kanunu var.
Sadece alışageldiği gibi kanun var ama denetleyen ya da kanuna uymayanı cezalandıran yok.
Diyelim ki sizin dediğiniz sebeple; neden kanuna uymayan banka için siz para ödeyesiniz ki?
-
İş bankası 10.000₺ katını kabul ediyor:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pek doğru. Kredi kartına konan bu çakma sapan vergiyi "savunmaya yardım" adı altında bahsetmeleri ayrı bir gıcıklık.
Kredi kartı sahibi olarak bu saçmalığa tepki koyduğumda Uzkn Adamcının teki cıkıp "savunma sanayine destek değil köstek mi olmak istiyon lan" diye kılıf lafla gelecek.
Ben o kredi kartıyla harcama yapmak için gelir vergisi, ürün satışlarımdan KDV, vs ödüyorum, arta kalan kazancımla harcama yapıyorum, doyumsuz bir partiye yetmiyor,
utanmaz şekilde kredi kartından da alacağım diye girişimde bulunuyor.
Millet son 2 seçimde 2 kez kibarca git dedi bunlara anlamıyorlar. Başka git deme şekilleri var, o dilden mi anlıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
"savunma zanayii iha zihaa hüloğğ" diyenler ödesin bu vergiyi. Doyuramadık gözlerini 23 senedir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
paraya doymayan damat yeni haraç alma yöntemi bulmuş, olmayan paradan vergi almak !...
-
dışarıdaki adam neden para getirsin salak mı??
-
bu oyunu sadece Ekrem İmamoğlu bozabilir, onlar 1 düşünüyorsa, Ekrem 10 hamle önden geliyor. Bu yüzden en büyük düşman olarak görüyor ve KUDURUYORLAR.
-
ben savunma sanayine karşıyım, hazırı ve daha ucuzu varken hiç gerek yok.
-
Damat olmasa sınırlarımız folloş olur milyonlarca Afgan suri ülkemize doluşurdu tamam mı!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünyada bir ilk diyebiliriz değil mi buna?
Siyasi yasak getirmek için hazırda bekletiyorlar hocam dava kararını malumunuz.
Hocam İşbank dediğiniz gibiyse 90 binlik müşteri ve kart limitleri havada uçuşacak demektir. Ben de başta 99.000₺ (1000₺ düşük) düşündüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Ekim 2024; 17:6:43 >
Bugün 10’ un katları şeklinde yapmışlar:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 12 Ekim 2024; 17:5:15 >
Hükümet milleti sadece fon olarak görüyor.
Bu konuda cidden yaratıcılar ama millette artık bir şey kalmadı.
-
Ekstreye aylıkta yansıtabilirlerdi , bunada şükür.
O günler de gelecektir hocam bu gidişle. Bu düzenleme bir sosyal tepki deneyi olabilir, buna ses etmeyen veya beceriksizlik sonucu muhalefet düzenlemeyi geri çektirme noktasında kifayetsiz kalırsa o dediğiniz de mümkün.
"Barışta ter dökmeyen, savaşta kan döker"
Atatürk
Ben kredi kartı kullanmıyorum, benden 750 TL falan calısmaz
Bankalar legal t*fecidir, kredi kartı adı altında borc verirler ve bunu faiziyle geri alarak para kazanırlar..
Böyle elektronik ürün, telefon bilgisayar falan almam gerekirse, mağazaya giderim, parayı nakit olarak cıkartıp atarım para sayma makinesiyle sayıp alırlar
Net alısverislerinde ufak caplı seyler icin de banka kartı kullanıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ekim 2024; 17:56:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X