ağzınıza sağlık, başka da bir şey söylemeye gerek yok hocam siz her şeyi söylediniz |
Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (15. sayfa)
-
-
hocam yanlış anlaşıldı, ben şu anki yönetim çok iyi veya bu hükümet türkiyeyi çok iyi idare ediyor demedim, bu hükümet giderse yerine gelebilecek güzel işler yapabilecek bir iktidar yok diye cümleyi genişletiyorum; chp nin saçma sapan yaptığı hamleler ile bu ülke idare edilmez kılıçdardar oğlu gitti daha beteri yerine geldi...
-
savunma sanayine zıcayım benden mokkk alırlar vergiyi limiti düşürürüm
-
düşürürüZ limiti napalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu saçmalıktan etkilenmemek için kart limitlerini mi düşüreceğiz ?
Cevap evet ise 3 - 5 tane kartı olanlar için durum nasıl olacak ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ödeyin köleler....izrayil bize saldıracak....
-
Sizin düşündüklerinizi onlar da düşünmüştür merak etmeyin.
Tek çare 3 - 5 kartı olanlar her kartın limitini 100 bin yapacak o zaman.
Yani icinde bulundugumuz bu dönem ve kosullarda, bence kimse böyle seyler yazmamalı.. Millet ben kimseyi kastetmedim falan diye derdini anlatana kadar bir araba sopa yerler üste de günlerce icerde yatarlar... Yersiz yerlerde yersiz seyler söylemek kesinlikle cesaret sayılmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Ekim 2024; 20:14:48 > -
750 diye başlar 5750 olur 3 seneye. 100b lirada enflasyonda erir 3 senede bir bakmışsın herkes 5750 ödüyor
-
"F35’lere 2 milyar dolar kaptırdılar, S400’lere 2.5 milyar dolar kaptırdılar, kol saatiyle “demir kubbe” kuracağız."
-
Bir de şark kurnazlığı ile "savunma sanayisine" demişler.Akıllarınca şu çatışma ortamından faydalanacaklar.Halkı çok iyi tanıyorlar! Daha geçen zamanda depremi kullandılar mesela.Neticede değeri olmayan bir insan her şeyi kullanır.
İşin kötüsü bu rezillikler eski Türkiye de olsa başta ana akım basın olmak üzere halktan tepki gelirdi.
Bu toplum birey olma güdüsünü kaybetti.
-
Her kart limitinizi 100.000 ₺ aşağı düşürmeniz gerekecek sanırım.
sinirlari savun ..suriyeli sokma ..sonra para iste
90 a düşürdüm ben uğraşamam bunlarla. Allahım sen yardım et bu ülkeye.
-
Kredi kartı işini ya geri çekecekler ya da tüm kartlara kademeli bir şekilde uygulayacaklar. Komisyonda teklifin değişmesini bekliyorum. Diğerlerini unutturmak için ortaya atılmış bir yem de olabilir kredi kartı işi. Sosyal medyada tek konuşulan 750 liralık kredi karti vergisi. Diğerleri kabul gördü bile konuşan yok.
Kısaca millete Ali Cengiz oyunu yapıyorlar
Sadece kredi kartı ile olacak iş değil. Bekarlardan vergi alınsın, evlenenlerdende alınsın. Hatta arttırıyorum yabancı eşi olanlardan ötv alınsın.
Savunma sanayi gelişecek silah satıp ülkeye katkı verecek dediler
Savunma sanayi için şimdi bizden para isteniyor
Kara mizah
allah topunuzun belasını versin ne diyim şuraya bak yaa size çalışmaktan bıktık usandık yaa insanca yaşamak istiyoruz bu nasıl iştir yaa bu nasıl bir düşmanlıktır ya ne istiyorsunuz bizden ya
-
zaten araba alırken 2 araba parasıda alıyorsun niye alım satıma ayrıca para alıyorsun....
-
Soygun tam gaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X