< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (22. sayfa)
-
-
Nereye domalalım??
-
Çalışan biri olarak benden maaşım elime geçmeden kaynağındayken vergi ödüyorum aldığım maaşla yaptığım her harcamada vergi ödüyorum, verginin vergisini ödüyorum şimdide verginin vergisinin vergisini mi ödeyeceğim....
-
54 yaşımdayım. Hayatım boyunca birçok iktidarı gördüm. Hiç bu kadar halka vergi bindirilmemişti. Elimizi nereye atsak herkes çarpıcı, harami dolu. Esnafta ahlak kalmamış. Milletçe bu sosyal medya tiktok, instagram vs programları yüzünden iyice yozlaştık. Sokaklar suç makineleriyle dolu, insanların geçim derdi yüzünden kafaları bidünya, adım attıkları yeri görmez, duymaz olmuşlar. Sanki narkoz yemişiz gibi her hafta bir zamla karşılaşıyoruz. Zamlar hem ureticide hem kamuda sıradanlaştı. Daha fazlası daha fazlası isteniyor. Cep telefonunu yurt dışından almayalım, Türkiye'deki birkaç tefeci toptancidan alalım diye imei ücretleri uçtu. Yani satıcıya gidersen yurtdisi satış fiyatının 2 katına ona düdükleniyorsun, ona gitmezsen devlet düdüklüyor. Ortada düdüklü tencere gibi dolaşıyoruz. Yıllarca iktidar partisine hem belediye hem de idari seçimlere ailecek oy verdik. Oğlum eğitim sisteminin kurbanı oldu (2000 doğumlu) 2 liseden devamsızlık sonucu atildi. Dışarıdan bitirttim. Baktım olmuyor, aşçılık kursuna tonla para verip, meslek sahibi yaptım. Ama artık DUR deme vakti geldi. Yoksa yakında tımarhaneye düşeceğiz.
-
Niye Savaşa mı giricez ne alaka . Millet vekilleri kendi cebinden odesinler çok istiyorlarsa
-
Geçmiş olsun, kamyonun freni patladıysa durduramazsın. Kamyon önüne geleni bicecek, öldürecek, parcalayacak, zarar verecek öyle duracak.
O nedenle. kamyonun frenlerini başına bela gelmeden önce düşünecektin. Görünen köy klavuz istemiyordu.
Bu arada ahlak eğitimli insanlar tarafından eğitim ile verilir. Ülkede eğitim, öğretim mi kaldı? Ne idüğü belli olmayan tipleri çocuklarımızın üstüne saldılar. Sadece çocuklar değil, toplum darmaduman,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 14 Ekim 2024; 14:45:8 > -
Yakında hr erkeği sağlık ocağına çağırıp zikini ölçüp 15 cm yukarisindan vergide alır bunlar malafat uzun vergisi.( Gerçi şekilci milletiz ödemeyecek olanda öder benim ki 20 çıktı diye o ayrı bir konu)
Şimdi gelelim aktrollerin Ecevit memur.maasini.odeyemedi gibi aptal cohirtkanligina karsi bende deden ki koca akp milli savunmaya para bulamadı askerimizi aç argemizi parasız kislamizi susuz bıraktı desem haksız mıyım ki öyle zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
makarnacı ve köpekçilerin arasında kaldı ülke ondan burnu malum şeyden çıkmıyor
çok makarna ve ekmek tüketimi beyin fonksiyonlarını komple devre dışı bırakıyor
-
-
Sıkıntı yok haberde bahsi geçen miktarı kredi kartımdan çekebilirler.Sırf bu ay sadece kendi giyimim için 21.500 TL harcama yaptım 750 TL peşinemi düşeceğim.Ödemek istemeyen limiti düşürsün.
-
Ben de 99 bine indirdim, ters köşe yapıp 90 bin üstü diye kanunlaşsa, ayalıyım şapa oturur 😤
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Savunma ve Silah sanayi için acil Para lazımsa istensin ama yöntemi bu mudur ? Kim akıl ediyor böyle işleri, nasıl bir pervasızlıktır. İşin adalet boyutu da ayrı bir aymazlık. Kazanılmamış paradan vergi kesmeyi hadi bir tarafa bıraktık, limiti 1 milyon olandan 7.500 TL al mesela . 100 bin lira olan 20 bin harcamıyordur aylık, o limitler zenginlik göstergesi değil ki ..
-
dedi de kurabildi mi? bak ama catır cutur vergicikleri ödüyorsunuz
-
Köpek besleyenden zaten para almak gerekir.. Köpek besleyene 1750 TL köpek besleme vergisi cıkartılmalı ayrıca mamalara da ek bir vergi getirilsin cevreyi kirletme vergisi cünkü alıp sokağa döküyorlar zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Ekim 2024; 16:5:26 > -
Her ay kullanılmayan kart limitlerini de kullansınlar, kart sahibi ödesin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gitsin memurdan, vekilden, meclis çalışanlarından, belediyecilerden, kamuyla iş yapan şirketlerden alsın. Ben devletin ekmeğini yemiyorum ki. Dikkat ettim de 38 yaşına gelmişim devlet benden hep almış hiç vermemiş. Kıytırık bir memuriyeti bile torpillilerden fırsat bulupta alamadım. Kim devletten besleniyorsa fedakarlığı o yapsın. Bu kadar basit.
Asıl sorun devletten beslenenlerin devlet için 1 kuruş vermek istememesinden oluyor. Sizi besleyen kurum zora düşünce siz ona bakacaksınız. Alakasız insanlardan beklemeyeceksiniz.
-
Bak bak, hemen millet vergiye isyan etmesin diye adını ona göre seçmişler 🙂🙂 İsyan edene de hemen bir kılıf uydursunlar diye. Neyse, 3 yıl oldu Avrupa’ya taşınalı. 2 yıl çalıştım ve şu anda devlet beni okula gönderiyor. Okulun parasını ödüyor, cebime harçlık koyuyor, arabamın benzin parasını, kiramı karşılıyor. Buraya geldiğimden beri sosyal devletin ne olduğunu ve ne kadar önemli olduğunu anladım. Burada devlet her zaman sizin yanınızda, ‘hep bana hep bana’ demiyor. Devlete o kadar güveniyorum ki, hep arkamda. Ama maalesef ülkemizde böyle mi? Otoban paralı, okumak için paran yoksa kalite malum. 1 sene işsiz kal, işsizlik maaşın yoksa zaten yandın; o da kirayı karşılamaya yetmez 😂. Ama burada öyle mi? Adam kirayı ödüyor, seni hiçbir zaman eksiye düşürmüyor, yeter ki çabalayasın. Şükürler olsun, bu simülasyondan kurtuldum. Artık geleceğe umutla bakıyorum. Araba ya da telefon alırken hem az kazanıp hem de en basit ülkelerden 3 kat fazla ödemiyorum. Gençliğimi hissediyorum. Herkese bol şans!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X