CHP'li muhalif Mustafa Sandal bile sabah ilk işim kredi kartı limitini düşürmek diye twit attı, savaş çıksa Mustafa Sandal 'ın sandalına binip ilk bunlar kaçar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 19 Ekim 2024; 22:35:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kredi kartlarından 750 TL savunma sanayi payı alınacak (28. sayfa)
-
-
Savunma sanayimizin gelişmesi zaten zoruna gidiyor bunların canı yanmış 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerli Kaan uçağımıza bile neler söylediler, bunlar dış güçlerin ülkemizdeki şubeleri, kılavuzu chp olanın akıbeti bu malesef.
Savaş olursa beyrut gibi olacak. Mesela israil sizin mahalleleri bombalayacak bizde hristiyan mahallelerindeki gibi çekirdek çitleyip izleyeceğiz.
Milliyetçilik, devlet mevlet bizim kesim niye sahiplensin ki? İktidarda olan ve destekçileri para versin. Savaş çıkarsa siz savaşacaksınız. Seni, sülaleni israil öldürmüş bana ne bize ne? Şurada yazan trollerden değil 750, 50 lira alsalar devletin gelmişine geçmişine söverler.
Ekonomiyi batırmışın, ülkeyi suri-afgan doldurmuşun sonra yolsuz kalınca yine bize dadanıyor. Git onlardan iste vermezlerse kendin öde. Sizinle ortak birşeyimiz yok. Zaten 750 lira alamasanız israil tarafından ezilecek kadar zayıfmışınız.
Şuraya gönderilen trolleri ciddiye alan yok. 1000 lira fazla veren olsa dini değiştirecek adamlar milliyetçilik, din falan diyor şaka gibi. Para karşılığı foruma dadandırılan birini kimse ciddiye almaz. Çünkü istese biraz fazla verir istediği gibi öttürür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 19 Ekim 2024; 22:47:33 >
-
Senede bir defa iki dolmuş indi bindi parası verecek hala konuşuyor ya inanılır gibi değil
Adamlar konuştukça içlerindeki vatan düşmanlığı nasıl da ortaya çıkıyor farkındasınız değil mi beyler.
İsrail bizim mahalleyi bombalarsa çekirdek çitleyip izleyeceklermiş
Adamın sizin mahalle dediği bu vatanın toprakları.
İsrail Türkiye Cumhuriyeti toprağını bombalayacak chp tayfası da çekirdek çitleyip izleyecekmiş... yemin ederim şaşırmadım çünkü kılavuzu chp olanın akıbeti işte bu ibretlik itiraftır.
Üyelik tarihime bak sonra konuş bence kardeş
Senin o çekirdeği bi tarafına birşey yapmicak zaten bizim mahalleyi bombalayan İsrail dimi dem partili seni
Adam hain olmasa bu cümleyi kurmaz ss aldım
Ss aldım hain dem li
Bunları biraz sıkıştır içlerindeki vatan düşmanlığı hemen ortaya çıkar.
Ama üzücü bir durum bu gerçekten insan üzülüyor, İsrail topraklarımızı bombalayacak bunlar da çekirdek çitleyip izleyecekmiş..bu arkadaşları bu hale sokan CHP 'dir.. CHP zihniyeti diye bir gerçek var maalesef.
Acabaa sen kime algı yapıyorsun? Senin gibi trol olduğu herkes tarafından bilinen birini kim ciddiye alır? Konudaki öteki elemanda eski bir hesap ve nedense birden türeyiverdi. Bir o hesaptan bir bu hesaptan. Yetmezse diğer hesaplar devreye girer.
Bir de ucuz taktiklerle suçlamaya çalışmışın. Sen israille olan davandan bize ne? Senin gibileri ortadan kaldırsalar kim üzülür ki? İslamcının davası islamcıyı bağlar. Seni parçalasalar bize ne? 1 senedir ağlayan filistine, lübnana gidecek cesareti olmayan eleman vatan millet diyor şaka gibi. Cesaretin ortada. Hayatın yalan.
Elinde 5-10 tane hesap bir oradan bir buradan yazıyorsun. Bir de insanlar seni düzgün biri sanıp ciddiye alacakmış gibi bak ne dedi, bakın size ne diyor diye algı denemesi yapıyorsun. Senin gibilerin bu kadar senede partisine 1 oy kazandırmışlığı var mı? Ben akp yöneticisi olsam hepinizi tekme tokat kovardım ne işe yaradınız ki? Hiç. Yıllardır boş yere para kazanan insanlar. Ekmek dağıtsalar daha çok kazandırırdı. Kimsenin iş vermediği, mesleksiz, yaşı geçkin, gereksiz bir sürü eleman. Hiçbir işe yaramazlar. Asgariye iş bulamazsınız.
Vatan sevdalısı falan da değilsin. Öyle olsan onların vermediği 750 tl'yi gerekirse aç kalırım ben veririm derdin. Dedin mi tabiki hayır. Senin gibilerden 50 lira çıkmaz. Kendi vereceği paradan bahsetmeyip sürekli başkasını suçlayan birisi. Çünkü para mara vermez. Ülkeye 5 liralık faydası olmayıp zararı olan birinin her konuda fikri var. Vergi vermez birşey vermez, üretmez, anca partiden para ister. Böyle birinin düşüncesi önemliydi ya.
Hepinizin cebine 3 kuruş verilerek buraya gönderilen tipler olduğunuz biliniyor. Millet sana sövüyor, küfür ediyor bu sayede para kazanıyorsun ve acınası bir hayatın var. Yeter ki para ver ölüme dirime söv diyen biri ciddiye alınır mı? Sanmam.
Akp senin gibi islamcı ve ta feto devrinden kalma olanlar yüzünden kaybediyor. Az sayıda islamcı kalabalıkmış gibi büyük bir merkez sağ topluğu yönetiyor. Senin gibi eski feto zamanından kalanlar çoktan temizlenmeliydi ya gereksiz trolleri kovalayamamışlar.
-
Üsteki chpli trol bizim için "gerekirse 750 TL'yi ben verirdim derdin" demiş.
Aşağıda bağış yaptığım 750 TL'lnin EFT görselini koyuyorum.
Siz ülke toprakları İsrail tarafından işgal edilirken çekirdek çitleyip izlemeye devam edin bu vatan bizim zaten sizin değil bunu herkes biliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 19 Ekim 2024; 23:58:18 >
-
Evet biliyorum. Seninde beni bilmen lazım. Hani beni özel bilmem ne kurşunuyla vuracaktın. Özel mesaj atmıştın defalarca.
Ancak o üye sen değilsin. Vermişler hesabı salmışlar buraya. Farklı hesaplarla hep aynı kişilersiniz başka birşey değil.
Ne kurşunu ruh hastasımısın sen kardeş hayalmi görüyorsun kanıtla hemen ben kendime dava açacam
750 liralık bağış resmini internetten veya aynı işi yapan ofis elemanlarından almış kendi göndermiş gibi numara yapıyor. Senden bağış istenmedi, kampanya yapılmadı. Sizin hayatınız yalan bukalemum gibi her şekle girersiniz. Bir de chpli işbankası kullanıyormuş işe bak. Devlet bankası da kullanmıyor. Sen 750 lira bağış yapmak o para için burada 5 hesapla aynı anda saldırırsın.
Ülke toprakları ve ülke senin gibilerin zerre umrunda değildir. İsrail senin hamasını ve hizbullahını ezdi diye bu kudurukluğun. Aklınca intikam alacaksın ama havayı alırsın. İslamcıları böcek gibi ezdiler diye aklınca türkiyeyi bu işe alet edeceksin. Senin camini yıktıysa, ümmetini yok ettiyse bana ne? Türkiyede senin sülaleni kazısalar yine bize ne? Ümmetçileri öldürdüler der geçeriz. Bizim açımızdan iyi bir temizlik olurdu. Başkasını alet edeceğine lübnana gider savaşırsın o yürekte yok. 1 senedir biriniz gitmedi. Anca kuru gürültü.
Vatanseverlik masalı okuyan troller ülkeye suri-afgan doldurulurken hiç sesi çıkmayıp şimdi vatansever oldular. Tabi kolpadan. Seçim zamanı oy vermeyene terörist diyorlardı şimdi para istiyorlar. Rezilliğe bak. Terörist dediği kesimden yardım isteyecek, para dilenecek kadar düşmüşler. Yakında pkklılardan da 750 istersin. O parayla kendinize tünel yaparsınız hamas gibi oraya kaçarsınız.
Bana trol diyen eleman herkesi kendi gibi sanıyor. Ben burada birkaç hesapla yazan parti beslemesi değilim. Hesabı çizilince öteki hesapla aynen devam eden de ben değilim. Resmen dükkan açılışına dadanan romanlar gibiler. Kovuldukça yine geliyor. Avanta var diye burası mesken olmuş. Üç kuruş para için burada bu işleri yapanın anası deri ceketli israilli askerlerin arasında kalsın. Sonrası malum. Deri ceketliler meşhurdur. Karşımdaki elemanlarda hiç vatansever falan değil. Vatan= parti iktidarı ve paradan başka birşey olarak görmeyenler bu konularda atıp tutuyor. Esenyurt düşerse kudus, mekke düşer diyen adamların Allahı paradır.
Ben parti yöneticilerine sesleniyorum. Bu elemanlar hiçbir işe yaramıyor. Yıllardır boşuna besleniyorlar. Hepsi kartlamış. Zaten feto devrinden kalma ve geçmişi şüpheli. Bir günde dönen adamdan hayır gelmez. Bunları boşuna besliyorsunuz. Ben olsam maaşlarını ofiste herkesin önünde parayı yere atarak yerden tek tek toplatırdım. Diğer elemanların önünde yerlerde sürünüp alsın. Gerçi utanması yoktur. 5-10 fazla ver istersen takla atayım falan der.
-
Çoğu böyle. Cevap veremeyince karşısındaki insana iftiralar atmaya başlıyorlar. Vatanı sevselerdi kendileri 750 TL verirdi dedi.
Kendisine 750 TL'lik bağış yaptığım görseli koydum sesi çıkmıyor işleri güçleri iftira ve yalan.
4 sene önce neler yazmışsın. Telefon numarası istemeler, adanadayım demeler, biz bu silah işlerinin içindeyiz demeler. Aç özel mesajlara bak. Tabi o sen isen.
-
Baktım yok ss atsana bi bana mesajları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X