Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
888
Cevap
77
Favori
77.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Toplamda 86 bin 3 kredi kartım 66+10+10 bin TL ve 1000 TL borcum var . Gecikmem yok . 3. Kredi kartını yeni aldım .Diğerlerini 2 senedir Kullanıyorum .

20.bin ihtiyaç kredisi çektim haftaya ilk taksitini ödeyeceğim .

Buna rağmen kredi Notum düşmüş 1470 e düşmüş

Kredimi Düşeşe etken olmuştur? İlk taksitten sonra artış olur mu .Yoksa bittiğinde mi artış olur ?

Yeni ürünler açılınca ilk 6 ay aldığı puanı vermiyor. Kredi çekince düşmeyebilir taksit ödeyince düşüş olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt

kredi notunun düşmesine ne etken olmuştur peki ?

Ocak ayının başında 16 bin kredi kartı borcu ödedim başka borcumda yok zaten .

muhtemelen yeni kredi kartı düşüşe etken oldu diye tahmin ediyorum .

kredi kartı limitleri ile oynamak ta etken olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Yeni kredi kartı ve yeni kredi açılışları kredi notunu düşürür. Kredi ödendikçe borç-limit oranı düşer ve puanını arttırır. Kredi kartı ise yıllandıkça olumsuz etkisi olumluya döner.

• Transis-Thor kullanıcısına yanıt

Anladım. Krediyi bitirince olumlu puan olarak dönüş alırım umarım  

• Ziraat, Yapı Kredi ve İş'de kartlarım var. Ziraat son birkaç ay içinde 2. kere, İş ise ilk kez otomatik limit artırma mesajı yolluyor. Ziraat toplamda 10 katına çıkardı, iş ise 5 katına çıkaracak.

Sormak istediğim şey şu, bu limit artırımları gerçekleşirse limit borç oranım %1-2 seviyesine düşecek ve limiti aktif olarak kullanmayacağım (en fazla %3-4 limit/borç oranım olur). Haddinden fazla limitin bana zararı olur mu, iptal ettirmeli miyim?

• akzidenz A kullanıcısına yanıt
    gelirden fazla kullanmadıkça bi zararı olmaz. bence artsın istemezseniz sonra düşürürsünüz, düşürmek çok kolay artırmak zor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkürler. kenarda dursun bakalım.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.