< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (45. sayfa)
-
-
kredi notunun düşmesine ne etken olmuştur peki ?
Ocak ayının başında 16 bin kredi kartı borcu ödedim başka borcumda yok zaten .
muhtemelen yeni kredi kartı düşüşe etken oldu diye tahmin ediyorum .
kredi kartı limitleri ile oynamak ta etken olabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kredi kartı ve yeni kredi açılışları kredi notunu düşürür. Kredi ödendikçe borç-limit oranı düşer ve puanını arttırır. Kredi kartı ise yıllandıkça olumsuz etkisi olumluya döner.
-
Anladım. Krediyi bitirince olumlu puan olarak dönüş alırım umarım
-
Ziraat, Yapı Kredi ve İş'de kartlarım var. Ziraat son birkaç ay içinde 2. kere, İş ise ilk kez otomatik limit artırma mesajı yolluyor. Ziraat toplamda 10 katına çıkardı, iş ise 5 katına çıkaracak.
Sormak istediğim şey şu, bu limit artırımları gerçekleşirse limit borç oranım %1-2 seviyesine düşecek ve limiti aktif olarak kullanmayacağım (en fazla %3-4 limit/borç oranım olur). Haddinden fazla limitin bana zararı olur mu, iptal ettirmeli miyim?
-
gelirden fazla kullanmadıkça bi zararı olmaz. bence artsın istemezseniz sonra düşürürsünüz, düşürmek çok kolay artırmak zor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cevabınız için teşekkürler. kenarda dursun bakalım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X