Kartın 21 yıllık olduğundan kendisinin haberi olmasa da kaybedilen puanlarını geri vermiş hocam. Yardımcı olduysak ne mutlu. Bundan sonra önü açıktır şöyle 6 ay yeşillensin başka bankalardan bile kredi kartı alabilirsin. |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (44. sayfa)
-
-
Evet Ben 2010 Sanıyordum Adamlar 19 Yasında aldıgım kartı acmıslar :) Eyvallah İşin Gücün Rast Gelsin Kardeşim.
-
üstadım findeks kredi kartı açılış tarihi 2018 , bankanın kredi kartı açılış tarihi 2023 hangisi baz alınıyor ?
-
Findeks önemli; orada ne yazıyorsa ona göre sistem uygulanıyor. Dün gece bunu gayet net anladım çünkü eski tarihli kartı banka aktif ettiğinde, yeni aktif tarihi mecburen kaydedecek (çünkü kart kapalıydı ve açıldı). Ancak Findeks, kart ilk ne zaman verildiyse onu baz alıyor. Bu da çok iyi ve olumlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theflood -- 5 Ocak 2025; 12:3:45 > -
Bazı bankalarda diyelim., akbank yeni açarquote:
Orijinalden alıntı: thefloodFindeks önemli; orada ne yazıyorsa ona göre sistem uygulanıyor. Dün gece bunu gayet net anladım çünkü eski tarihli kartı banka aktif ettiğinde, yeni aktif tarihi mecburen kaydedecek (çünkü kart kapalıydı ve açıldı). Ancak Findeks, kart ilk ne zaman verildiyse onu baz alıyor. Bu da çok iyi ve olumlu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet, o da var. Her banka eski tarihli kartı açmıyor.
-
Eski tarihli kartı aktif ettiği dediğiniz kart kapanmıştı 20 yıl önce zamanında şuan da kredi kartınız yoktu sonradan aynı bankaya yeniden kredi kartına başvurdunuz ve eski tarihli açtı doğru mu anladım zamanında ta 20 yıl önce açılmış gibi açtı yeni kredi kartını doğru mu anladım?
Birde merak ettiğim mesela kredi kartının son kullanım süresi doldu 12/24 dü diyelim son kullanım tarihi bu durumlarda kredi kartı otomatik kapanmıyor demi süresi geçse de banka yenisini otomatik yolluyor yada yollamazsa tarihi geçse bile biz talep eder yenisi gelir herhalde kendimiz iptal etmediğimiz sürece kredi kartı kapanıp limitten olmayız değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 5 Ocak 2025; 14:35:16 >
Evet, 20 sene önce kapanan kartım aynı bankada yokken başvuru yaptım. Onlar da o tarihle birlikte kartı açmış oldu. Bu durum Findeks’e yansıyınca puanım hızla arttı ve 21’inci yıla giren bir kart kullanıcısı olarak görünüyorum. Diğer sorunuza gelecek olursak, zaten belirttiğiniz gibi kullanım süresi dolunca (hatta dolmadan) başvurup gönderiyorlar size. Siz iptal vb. işlemler yapmadığınız sürece, limitler günün şartlarına göre değerlendirilir. Tabii, kart kapanmadıysa yeniden değerlendirmeye girmeden devam eder; bu durumda bir limit sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. @saiph bu ikinci sorunun cevabını muhtemelen daha iyi bilir.
-
Kartı açtığınız banka hangi bankaydı hocam?
-
Yapı kredi adios kart
-
-
Hocam hangi banka eski tarihli açılmasının sebebi icralık dosyaları kapattıktan sonra müşteri ürün alsın diye kolaylık sağlıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Kampec
Bende durum böyle kartı kendim kapatmıştım ama açılış tarihi yanlış yazıyor 2012 olması lazım.
Bir kart açsam tarihi ne olarak gösterir acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ziraat Bankası hocam
-
Dene abi ne kaybedersin yeni tarihli açarsa kapatırsın findeks eski haline döner eski tarihli açarsa dururquote:
Orijinalden alıntı: KampecZiraat Bankası hocam
seneler öncesinde garanti kartım vardı kapattırmıştım,geçenlerde tekrar başvurdum eski tarihli açıldı kart puanımı baya yukarı atmıştı
-
Burada eski kapanan bankalardan kredi kartı istediğimizde eski kartı açtırmak istediğimizi vurguluyor muyuz işe yarıyor mu bunu belirtmek ?
-
Kredi kartı almak istiyorum demeniz yeterli. Banka içerisindeki puanlamaya göre aldığınız kart yeni fakat findekste açılış tarihli eski raporlanırsa kredi derinliğini oluşturuyor.
-
Toplamda 86 bin 3 kredi kartım 66+10+10 bin TL ve 1000 TL borcum var . Gecikmem yok . 3. Kredi kartını yeni aldım .Diğerlerini 2 senedir Kullanıyorum .
20.bin ihtiyaç kredisi çektim haftaya ilk taksitini ödeyeceğim .
Buna rağmen kredi Notum düşmüş 1470 e düşmüş
Kredimi Düşeşe etken olmuştur? İlk taksitten sonra artış olur mu .Yoksa bittiğinde mi artış olur ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X