Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
916
Cevap
76
Favori
84.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chevanton

Arkadaşlar çok saçma bir durumla karşı karşıyayım işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 ay arayla iki findeks raporum aşağıda hiçbir kredi gecikmesi yok ödemeler hep zamanında yapılırken nasıl olur da findeks puanım 1307 den yukarı yükselmesi gerekirken 200 puan birden düşmüş. Yani inanılmaz saçma bir durum

Hocam raporu pdf olarak özelden atar mısın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• linkin_park20 kullanıcısına yanıt
    Nasıl notunu yükselttin abi bu sabah baktım 1379 notum vardı

Not yükselsin diye iş bankasini 140binden 20bine.dusurdum sonra bakınca hata ettiğimi anladım ne yapmak lazım tekrardan eski limit 140a başvurdum sen notunu nasıl artirdin abi

Bir de kullanmadığım bankalarin kredi kartlari var onları kapatmak notumu artırır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 14 Aralık 2024; 15:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

hocam kart kapatmak notunu yükseltmez tam tersi aşağıya çeker...düşük limitte tutun 1k gibi

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    En eski açılışlı kredi kartlarınızı kapatmayın, yeni tarihli olanları kapatabilirsiniz. Yıllanmış kredi kartı çok önemli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

eski olunca bişey yolmuyor müşteri limiti toplam limit gibi durumlara göre veriliyor

bankalar bilmiyo mu zannediyonuz gelir beyanında müşterinin yalan atıp yüksek söylediğini maaş bordrsu diye bişey var

bankalar bakıyo sgk kayıtlarına çalışan bi tipse 20 bin maaş alsada biz bunun hayatının 5 yılını alıcak şekilde limit verelim

diyolar 300-400 bin liraya kadar limit veriyor

halbuki bu yanlış asgari ücretli çalışan adama 100 binden fazla kredi ve kart limiti vermemen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: 0alametifarika0

Nasıl notunu yükselttin abi bu sabah baktım 1379 notum vardı

Not yükselsin diye iş bankasini 140binden 20bine.dusurdum sonra bakınca hata ettiğimi anladım ne yapmak lazım tekrardan eski limit 140a başvurdum sen notunu nasıl artirdin abi

Bir de kullanmadığım bankalarin kredi kartlari var onları kapatmak notumu artırır mı
    Hocam özelden yazıyorum sana raporunu pdf olarak gönderirsen fikir verebilirim.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

• 900 puana düştüm borç stogum yüksek ama banka müdürleri ile samimiyim parça parça 100 dk kredi isteyeceğim sizce inisiyatif le çözebilir ler mi ona göre teklif edeceğim

• djangobjk kullanıcısına yanıt

1100 puan üstüne çıkınca gidip şansınızı deneyebilirsiniz

• Saiph kullanıcısına yanıt
    İşler ters gitti kullandığım krediler de kısa vade her birine ayrı ayrı gidip 100 k 24 ay verseler çok rahatlayacagim puan düşük 1000 altı dedim gel diyorlar ama ona göre işi sağlama alacağım .birisine kmh kullandım 600 k onu ödüyor bende kendi kredilerim kmh vs 1400.000 civarında borçluyum bi taksit gecikme yaptim özellikle yapulandirma yapsinlarbdiye 60 ay puan les gibi oldu 1380 den direk 900 e düştü birde yapılandırma da yapmadılar kapsamiyor diye.sozun özü puan meselesin de inisiyatif alabiliyoruz dediler banka müdürü 100 k riske şahsına girer diye düşünüyorum anladığım kadarıyla kredi geri dönmediği takdirde sen niye kredi verdin deniyorlar teftisler de .kısaca tamamen guven ilişkisine göre ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djangobjk -- 23 Aralık 2024; 0:29:1 >
  • Bankaci arkadaşlar yorum yapabilirler mi

• Algoritma beni unuttu galiba, aylarca değişmiyor puan.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wksj

Algoritma beni unuttu galiba, aylarca değişmiyor puan.

Ben normal olduğunu düşünüyorum. Ürün alıp kapatmadıkça ürünler yıllamadıkça değişiklik olmaz.

• wksj W kullanıcısına yanıt

ödeme yaptıkça artmıyor mu buga mı gitti acaba?

ben de bu ay 1500'lere ulaşmayı umuyorum geçen ay 100 puan artış oldu bu ay bakalım kaç olacak ödeyince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 27 Aralık 2024; 21:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

ödeme yaptıkça artmıyor mu buga mı gitti acaba?

ben de bu ay 1500'lere ulaşmayı umuyorum geçen ay 100 puan artış oldu bu ay bakalım kaç olacak ödeyince

Borç limit oranı kredi kartında %50 altına inerse findeks notu eski haline döner yani yükselir. 10 yıllık kart %90 borçluluk durumunda findeks notunu hareket ettirmeyebilir.
    Krediler ödendikçe riski azalır artış gösterir.
    Her ay ödemenizde artmaz

• Saiph kullanıcısına yanıt

2 ay önce borç limit %55 civarındayken 2 puan arttı bu ay limiti artırıp borcu ödeyip oranı %20'lere getirince 100 puan birden arttı

şimdi hala %25'lerdeyim yeni borç yapmadım ödeyince yine geçen ayki gibi 100 puan artmaz diyorsunuz yani Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

• quote:

Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

2 ay önce borç limit %55 civarındayken 2 puan arttı bu ay limiti artırıp borcu ödeyip oranı %20'lere getirince 100 puan birden arttı

şimdi hala %25'lerdeyim yeni borç yapmadım ödeyince yine geçen ayki gibi 100 puan artmaz diyorsunuz yani  

Ürünlerin yıllanmış riski kalmış ve borç limit oranın düşmüş artmış. Düşmediği sürece sorun yok hocam. Sabit dursa da olur. Her ödediğinde artmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 27 Aralık 2024; 23:25:47 >
  • 1755 olan Findeks puanım..

Fibabank tan 12 bin tl kredi, 15 bin tl kmh
    Denizbank 500 bin tl limitli kredi kartı, 100 bin tl kmh.
    Vakıfbank tan 25 bin tl kmh

Açtırınca 209 puan birden düştü. Bilgi amaçlı paylaşım

• wksj W kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden bakıyorsunuz bu görüntüye? Findenks ise hangi modül?

• Bilgisayar anasayfasında görünüyor. Telefonda "masaüstü olarak görüntüle" seçeneği ile gösterebilir (denemedim).

• Tmp341 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.