Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (42. sayfa)

-
-
Nasıl notunu yükselttin abi bu sabah baktım 1379 notum vardı
Not yükselsin diye iş bankasini 140binden 20bine.dusurdum sonra bakınca hata ettiğimi anladım ne yapmak lazım tekrardan eski limit 140a başvurdum sen notunu nasıl artirdin abi
Bir de kullanmadığım bankalarin kredi kartlari var onları kapatmak notumu artırır mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 14 Aralık 2024; 15:38:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam kart kapatmak notunu yükseltmez tam tersi aşağıya çeker...düşük limitte tutun 1k gibi
-
En eski açılışlı kredi kartlarınızı kapatmayın, yeni tarihli olanları kapatabilirsiniz. Yıllanmış kredi kartı çok önemli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eski olunca bişey yolmuyor müşteri limiti toplam limit gibi durumlara göre veriliyor
bankalar bilmiyo mu zannediyonuz gelir beyanında müşterinin yalan atıp yüksek söylediğini maaş bordrsu diye bişey var
bankalar bakıyo sgk kayıtlarına çalışan bi tipse 20 bin maaş alsada biz bunun hayatının 5 yılını alıcak şekilde limit verelim
diyolar 300-400 bin liraya kadar limit veriyor
halbuki bu yanlış asgari ücretli çalışan adama 100 binden fazla kredi ve kart limiti vermemen lazım
-
-
900 puana düştüm borç stogum yüksek ama banka müdürleri ile samimiyim parça parça 100 dk kredi isteyeceğim sizce inisiyatif le çözebilir ler mi ona göre teklif edeceğim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1100 puan üstüne çıkınca gidip şansınızı deneyebilirsiniz
-
İşler ters gitti kullandığım krediler de kısa vade her birine ayrı ayrı gidip 100 k 24 ay verseler çok rahatlayacagim puan düşük 1000 altı dedim gel diyorlar ama ona göre işi sağlama alacağım .birisine kmh kullandım 600 k onu ödüyor bende kendi kredilerim kmh vs 1400.000 civarında borçluyum bi taksit gecikme yaptim özellikle yapulandirma yapsinlarbdiye 60 ay puan les gibi oldu 1380 den direk 900 e düştü birde yapılandırma da yapmadılar kapsamiyor diye.sozun özü puan meselesin de inisiyatif alabiliyoruz dediler banka müdürü 100 k riske şahsına girer diye düşünüyorum anladığım kadarıyla kredi geri dönmediği takdirde sen niye kredi verdin deniyorlar teftisler de .kısaca tamamen guven ilişkisine göre ilerliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djangobjk -- 23 Aralık 2024; 0:29:1 >
Bankaci arkadaşlar yorum yapabilirler mi
-
-
ödeme yaptıkça artmıyor mu buga mı gitti acaba?
ben de bu ay 1500'lere ulaşmayı umuyorum geçen ay 100 puan artış oldu bu ay bakalım kaç olacak ödeyince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 27 Aralık 2024; 21:16:22 > -
Borç limit oranı kredi kartında %50 altına inerse findeks notu eski haline döner yani yükselir. 10 yıllık kart %90 borçluluk durumunda findeks notunu hareket ettirmeyebilir.quote:
Orijinalden alıntı: B-2 Spiritödeme yaptıkça artmıyor mu buga mı gitti acaba?
ben de bu ay 1500'lere ulaşmayı umuyorum geçen ay 100 puan artış oldu bu ay bakalım kaç olacak ödeyince
Krediler ödendikçe riski azalır artış gösterir.
Her ay ödemenizde artmaz
2 ay önce borç limit %55 civarındayken 2 puan arttı bu ay limiti artırıp borcu ödeyip oranı %20'lere getirince 100 puan birden arttı
şimdi hala %25'lerdeyim yeni borç yapmadım ödeyince yine geçen ayki gibi 100 puan artmaz diyorsunuz yani
-
Ürünlerin yıllanmış riski kalmış ve borç limit oranın düşmüş artmış. Düşmediği sürece sorun yok hocam. Sabit dursa da olur. Her ödediğinde artmazquote:
Orijinalden alıntı: B-2 Spirit2 ay önce borç limit %55 civarındayken 2 puan arttı bu ay limiti artırıp borcu ödeyip oranı %20'lere getirince 100 puan birden arttı
şimdi hala %25'lerdeyim yeni borç yapmadım ödeyince yine geçen ayki gibi 100 puan artmaz diyorsunuz yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 27 Aralık 2024; 23:25:47 >
1755 olan Findeks puanım..
Fibabank tan 12 bin tl kredi, 15 bin tl kmh
Denizbank 500 bin tl limitli kredi kartı, 100 bin tl kmh.
Vakıfbank tan 25 bin tl kmh
Açtırınca 209 puan birden düştü. Bilgi amaçlı paylaşım
Hocam nereden bakıyorsunuz bu görüntüye? Findenks ise hangi modül?
Bilgisayar anasayfasında görünüyor. Telefonda "masaüstü olarak görüntüle" seçeneği ile gösterebilir (denemedim).
-
Anladım hocam çok teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X