Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
70
Favori
72.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: chevanton

Arkadaşlar çok saçma bir durumla karşı karşıyayım işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 ay arayla iki findeks raporum aşağıda hiçbir kredi gecikmesi yok ödemeler hep zamanında yapılırken nasıl olur da findeks puanım 1307 den yukarı yükselmesi gerekirken 200 puan birden düşmüş. Yani inanılmaz saçma bir durum

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.
    Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.
    Hocam raporu pdf olarak özelden atar mısın

• linkin_park20 kullanıcısına yanıt
    Nasıl notunu yükselttin abi bu sabah baktım 1379 notum vardı

Not yükselsin diye iş bankasini 140binden 20bine.dusurdum sonra bakınca hata ettiğimi anladım ne yapmak lazım tekrardan eski limit 140a başvurdum sen notunu nasıl artirdin abi

Bir de kullanmadığım bankalarin kredi kartlari var onları kapatmak notumu artırır mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 14 Aralık 2024; 15:38:43 >
  • 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

hocam kart kapatmak notunu yükseltmez tam tersi aşağıya çeker...düşük limitte tutun 1k gibi

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt
    En eski açılışlı kredi kartlarınızı kapatmayın, yeni tarihli olanları kapatabilirsiniz. Yıllanmış kredi kartı çok önemli
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

eski olunca bişey yolmuyor müşteri limiti toplam limit gibi durumlara göre veriliyor

bankalar bilmiyo mu zannediyonuz gelir beyanında müşterinin yalan atıp yüksek söylediğini maaş bordrsu diye bişey var

bankalar bakıyo sgk kayıtlarına çalışan bi tipse 20 bin maaş alsada biz bunun hayatının 5 yılını alıcak şekilde limit verelim

diyolar 300-400 bin liraya kadar limit veriyor

halbuki bu yanlış asgari ücretli çalışan adama 100 binden fazla kredi ve kart limiti vermemen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: 0alametifarika0

Nasıl notunu yükselttin abi bu sabah baktım 1379 notum vardı

Not yükselsin diye iş bankasini 140binden 20bine.dusurdum sonra bakınca hata ettiğimi anladım ne yapmak lazım tekrardan eski limit 140a başvurdum sen notunu nasıl artirdin abi

Bir de kullanmadığım bankalarin kredi kartlari var onları kapatmak notumu artırır mı
    Hocam özelden yazıyorum sana raporunu pdf olarak gönderirsen fikir verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.