Bildirim
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (42. sayfa)
Durex Intense Uyarıcı Jel 20 Kullanım (1 x 10 ml) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B07RPQVBVJ?th=1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl notunu yükselttin abi bu sabah baktım 1379 notum vardı
Not yükselsin diye iş bankasini 140binden 20bine.dusurdum sonra bakınca hata ettiğimi anladım ne yapmak lazım tekrardan eski limit 140a başvurdum sen notunu nasıl artirdin abi
Bir de kullanmadığım bankalarin kredi kartlari var onları kapatmak notumu artırır mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 14 Aralık 2024; 15:38:43 > -
hocam kart kapatmak notunu yükseltmez tam tersi aşağıya çeker...düşük limitte tutun 1k gibi
-
En eski açılışlı kredi kartlarınızı kapatmayın, yeni tarihli olanları kapatabilirsiniz. Yıllanmış kredi kartı çok önemli -
eski olunca bişey yolmuyor müşteri limiti toplam limit gibi durumlara göre veriliyor
bankalar bilmiyo mu zannediyonuz gelir beyanında müşterinin yalan atıp yüksek söylediğini maaş bordrsu diye bişey var
bankalar bakıyo sgk kayıtlarına çalışan bi tipse 20 bin maaş alsada biz bunun hayatının 5 yılını alıcak şekilde limit verelim
diyolar 300-400 bin liraya kadar limit veriyor
halbuki bu yanlış asgari ücretli çalışan adama 100 binden fazla kredi ve kart limiti vermemen lazım
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X