Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (40. sayfa)
-
-
aman hocam sakata gelmeyin
-
Garanti Bankası’ndaki müşteri limitimi düşürdüm çünkü Yapı Kredi Bankası’ndan hepsi burada word almak istiyorum limitimin düşmesi diğer bankaya ne zaman /ne kadar sürede yansıyor bilginiz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 1 aya kadar sürebilir hiç limit artmayada bilirquote:
Orijinalden alıntı: Orkun_
Garanti Bankası’ndaki müşteri limitimi düşürdüm çünkü Yapı Kredi Bankası’ndan hepsi burada word almak istiyorum limitimin düşmesi diğer bankaya ne zaman /ne kadar sürede yansıyor bilginiz var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denizbankta kapatmış olduğum bireysel kmh tekrar açtım. Eski tarihli açar puan düşürmezse duracak. Eğer puan düşer yeni tarihli açarsa kapatacağım.
Deneme yapıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 26 Ekim 2024; 22:0:13 >
-
-
Yüksek limitli kredi kartım vardı ama malum durumlardan ötürü kredi kartı borcunu aksattığım için findeks dibe vurdu. Diğer kart da finansal kuruma havale edildi. Onu da bir ara ödeyeceğim.
Başka ödemelerim de olduğu için borçları gecikmeli ödeyebiliyorum.
Teminatlı kredi kartı mı almalıyım yoksa faturaları ana hesaba bağlayıp 5-6 ay geçmesini mi beklemeliyim sizce?
-
Müşteri limiti düşmüş görünüyor fakat diğer banka kartı vermiyor
Hocam açık kartların varsa borçlarımı ödeyip düzenli kullanırsan findeks notunu 1100 üzerine çıkar kart almana gerek kalmaz.quote:
Orijinalden alıntı: jinduwYüksek limitli kredi kartım vardı ama malum durumlardan ötürü kredi kartı borcunu aksattığım için findeks dibe vurdu. Diğer kart da finansal kuruma havale edildi. Onu da bir ara ödeyeceğim.
Başka ödemelerim de olduğu için borçları gecikmeli ödeyebiliyorum.
Teminatlı kredi kartı mı almalıyım yoksa faturaları ana hesaba bağlayıp 5-6 ay geçmesini mi beklemeliyim sizce?
Kart borç nedeniyle iptal edildi. Şu an yapılandırmayı ödüyorum. Findeks görünmüyor bile :)
Borçları kapatmam için de yine nereden baksam 8 ay falan var.
Bu süreyi boşa geçirmek istemiyorum.
Birkaç haftaya finans kurumundaki borcu da ödeyip onu aradan çıkaracağım. Şimdi kayıtlarda finans kurumu göründüğü için 5 sene de kayıt altında kalacak. Nasıl en kısa sürede teminatlı ya da farklı yoldan kredi kartı çıkarabileceğime bakıyorum.
-
Borç temizlenmeden blokeli kart vermiyorlar diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: jinduwKart borç nedeniyle iptal edildi. Şu an yapılandırmayı ödüyorum. Findeks görünmüyor bile :)
Borçları kapatmam için de yine nereden baksam 8 ay falan var.
Bu süreyi boşa geçirmek istemiyorum.
Birkaç haftaya finans kurumundaki borcu da ödeyip onu aradan çıkaracağım. Şimdi kayıtlarda finans kurumu göründüğü için 5 sene de kayıt altında kalacak. Nasıl en kısa sürede teminatlı ya da farklı yoldan kredi kartı çıkarabileceğime bakıyorum.
Kuveyttürk ve yapıkredi ye gidip küçük miktar vererek deneyebilirsiniz
-
Vakıfbank bunu yapıyor hocam eski tarihli açıyor.Ben 2020 de başvurmuştum red yemişti sonra 2022 de kendi kendilerine kart gönderdiler eski tarihli acilmis
teşekkürler, eski tarih olurda gerekirse aidatsıza çevrip limit düşürüp tutarım artık
kart gelmeden iptal edebiliyorsun
-
hocam örneğin garanti bankasına kredi kartı başvurusu yaptığımızda müşteri olduğumuz tarihi baz alıp mı K.Kartı veriyor? yoksa eski tarihli kapatmış olduğumuz kredi kartımızın olması şart mı?
-
sen 2 sene önceye kadar asgari ücretle çalışıyodun şimdi 750 bin tl limit sana vermemeleri lazım normalde
-
Arkadaşlar bu eski tarihli kart olayı nedir? İş bankasında 2016 yılında kullanıp kapattığım kredi kartı vardı onu tekrar açabiliyor muyum? Yoğun bir şekilde kredi ve kredi kartı kullanıyorum düzenli ödeme yapıyorum findeksim çok yavaş ilerliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç kartınız yoksa yeni tarihli kapatıp açarsanız sistemsel hata olmazsa eski tarihli açıyor garanti bazen yeni tarihli açabiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: ghiggiahocam örneğin garanti bankasına kredi kartı başvurusu yaptığımızda müşteri olduğumuz tarihi baz alıp mı K.Kartı veriyor? yoksa eski tarihli kapatmış olduğumuz kredi kartımızın olması şart mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X