Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
69
Favori
70.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen haftalarda findeks danışmanı ile görüştüm Ticari ürünlerin findeks notu olmadığını söyledi. Ticari kartlarımı %100 kullanıldığımda, yeni ticari ürün açılış ve kapanışında findeks notundan bağımsız olduğunu kredi notunun etkilenmeğini öğrendim.

Bunun üzerine ticari kartımı %100 kullandım etkilenme olmadı. Yeni ticari ürün aldım etkileme olmayacaktır. Diğerinde olmamışt.

Denizbank bireyselden bağımsız 750.000 TL kredi kartı ona bağlı 750.000 TL ortak limitli Kmh verdi.

Kart limitim kadar 36 ay taksitli kredi çekebiliyorum. Anında her zaman hazır kredim oldu. Taksitli avansa göre faiz oranı düşük inşallah ihtiyaç olmaz.

Kmh vadesiz hesabı ve kredi kartını kullanamıyordum. Müşteri hizmetleri eksik evrak var diyor. Şube sorun yok diyor. 2. Gidişimde şube sorunu buldu limiti sıfırlamışlar. Sorun çözüldü. Personel kartını vermişti aradım açmadı sonrasında dönüş yaptı sorun çözüldü teşekkür ederim dedim. Kapattık tekrar aradı abi sen ne iş yapıyorsun bu kadar limitin nasıl aldın diyor Müşteri hizmetleri aradım verdiler dedim. Vergi levhamda bilgisayar bakım onarım.. Yazıyor isteseniz atarım dedim. Limit yüksek olunca sıfırlamışlar beni boşa uğraştırdılar.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Saiph kullanıcısına yanıt

aman hocam sakata gelmeyin Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

Garanti Bankası’ndaki müşteri limitimi düşürdüm çünkü Yapı Kredi Bankası’ndan hepsi burada word almak istiyorum limitimin düşmesi diğer bankaya ne zaman /ne kadar sürede yansıyor bilginiz var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orkun_

Garanti Bankası’ndaki müşteri limitimi düşürdüm çünkü Yapı Kredi Bankası’ndan hepsi burada word almak istiyorum limitimin düşmesi diğer bankaya ne zaman /ne kadar sürede yansıyor bilginiz var mı
    Hocam 1 aya kadar sürebilir hiç limit artmayada bilir

• Denizbankta kapatmış olduğum bireysel kmh tekrar açtım. Eski tarihli açar puan düşürmezse duracak. Eğer puan düşer yeni tarihli açarsa kapatacağım.
    Deneme yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 26 Ekim 2024; 22:0:13 >
  • Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Son durum.

• Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Geçen yıl Haziran ayı.

• Yüksek limitli kredi kartım vardı ama malum durumlardan ötürü kredi kartı borcunu aksattığım için findeks dibe vurdu. Diğer kart da finansal kuruma havale edildi. Onu da bir ara ödeyeceğim.

Başka ödemelerim de olduğu için borçları gecikmeli ödeyebiliyorum.

Teminatlı kredi kartı mı almalıyım yoksa faturaları ana hesaba bağlayıp 5-6 ay geçmesini mi beklemeliyim sizce?

Müşteri limiti düşmüş görünüyor fakat diğer banka kartı vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: jinduw

Yüksek limitli kredi kartım vardı ama malum durumlardan ötürü kredi kartı borcunu aksattığım için findeks dibe vurdu. Diğer kart da finansal kuruma havale edildi. Onu da bir ara ödeyeceğim.

Başka ödemelerim de olduğu için borçları gecikmeli ödeyebiliyorum.

Teminatlı kredi kartı mı almalıyım yoksa faturaları ana hesaba bağlayıp 5-6 ay geçmesini mi beklemeliyim sizce?

Hocam açık kartların varsa borçlarımı ödeyip düzenli kullanırsan findeks notunu 1100 üzerine çıkar kart almana gerek kalmaz.

Kart borç nedeniyle iptal edildi. Şu an yapılandırmayı ödüyorum. Findeks görünmüyor bile :)

Borçları kapatmam için de yine nereden baksam 8 ay falan var.

Bu süreyi boşa geçirmek istemiyorum.

Birkaç haftaya finans kurumundaki borcu da ödeyip onu aradan çıkaracağım. Şimdi kayıtlarda finans kurumu göründüğü için 5 sene de kayıt altında kalacak. Nasıl en kısa sürede teminatlı ya da farklı yoldan kredi kartı çıkarabileceğime bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jinduw

Kart borç nedeniyle iptal edildi. Şu an yapılandırmayı ödüyorum. Findeks görünmüyor bile :)

Borçları kapatmam için de yine nereden baksam 8 ay falan var.

Bu süreyi boşa geçirmek istemiyorum.

Birkaç haftaya finans kurumundaki borcu da ödeyip onu aradan çıkaracağım. Şimdi kayıtlarda finans kurumu göründüğü için 5 sene de kayıt altında kalacak. Nasıl en kısa sürede teminatlı ya da farklı yoldan kredi kartı çıkarabileceğime bakıyorum.

Borç temizlenmeden blokeli kart vermiyorlar diye biliyorum.

Kuveyttürk ve yapıkredi ye gidip küçük miktar vererek deneyebilirsiniz

• not 1614 . akbnk 260k kart , iş 2k kart vardı. limit kart veren yoktu.

vakıf kampanyası ilgimi çekince öylesine tıklamış bulundum onaylanmış bile basım aşamasındaymış 47.9k limitle

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

umarım eski tarihli açılır findekste herhangi bi hareket yok şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 1 Kasım 2024; 18:1:26 >

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank bunu yapıyor hocam eski tarihli açıyor.Ben 2020 de başvurmuştum red yemişti sonra 2022 de kendi kendilerine kart gönderdiler eski tarihli acilmis

• sukruciger S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, eski tarih olurda gerekirse aidatsıza çevrip limit düşürüp tutarım artık

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

kart gelmeden iptal edebiliyorsun

hocam örneğin garanti bankasına kredi kartı başvurusu yaptığımızda müşteri olduğumuz tarihi baz alıp mı K.Kartı veriyor? yoksa eski tarihli kapatmış olduğumuz kredi kartımızın olması şart mı?

sen 2 sene önceye kadar asgari ücretle çalışıyodun şimdi 750 bin tl limit sana vermemeleri lazım normalde

• Arkadaşlar bu eski tarihli kart olayı nedir? İş bankasında 2016 yılında kullanıp kapattığım kredi kartı vardı onu tekrar açabiliyor muyum? Yoğun bir şekilde kredi ve kredi kartı kullanıyorum düzenli ödeme yapıyorum findeksim çok yavaş ilerliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghiggia

hocam örneğin garanti bankasına kredi kartı başvurusu yaptığımızda müşteri olduğumuz tarihi baz alıp mı K.Kartı veriyor? yoksa eski tarihli kapatmış olduğumuz kredi kartımızın olması şart mı?

Hiç kartınız yoksa yeni tarihli kapatıp açarsanız sistemsel hata olmazsa eski tarihli açıyor garanti bazen yeni tarihli açabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.