Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: chevanton Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
860
Cevap
73
Favori
75.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim. Müşteri limitime o zaman dokunmayayım.

Zaten tek bir kartın limitinde düşürdüğüm tutar 35000 limitli kart vaadine karşılık sadece tek karttan 36500 TL ki bu da kartın yüzde 7'si gibi birşey...

Akbank bir daha düşür derse reddeder, bu düşüşü de diğer kartlarda artış talebi için değerlendirirm. Kabul ederlerse de bankalar arası daha dengeli bir durum oluşmuş olur.

Bekleyelim bakalım. Müşteri Temsilcisi "Talep açık kalsın mı" dedi. Ben de tamam dedim. Verirlerse verirler, vermezlerse 3 kart var zaten.

Zaten onlar aramıştı "kart verelim" diye. En kötü ihtimal talep açık kalır, bunlar da kart vermek için aramayı bırakırlar. :)

Tekrar teşekkür ederim. @GCProc & @Cirrus-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamkaya -- 3 Eylül 2024; 18:31:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamkaya H kullanıcısına yanıt

inanma onlara, eldeki limitten de olursun

• Şu an en iyi kredi kartı hangisidir kampanyaları vs ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1484 puandan 50k kredi kullanımı sonucu ertesi gün 1300 puana düştük

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba size sorularım olacak. Başım sıkıştığında daima bir büyüğe danışırım.
    Findeks Toplam limitim 199 bin.

Şimdi beyler şu aşağıdaki göndereceğim hesapları/kartları/kredileri kapatırsam banka nezdinde avantajıma mı olur dezavantaj mı olur?
    Findeks toplam limitimin her kapatışımda düşmesi avantajıma olur mu yoksa tam tersi mi?
    komple kapatırsam 199 bin limitim düşecek
    bu arada hepsinin borcu var oraya aldanmayın kullananilir limit kadar borcu var henüz findeks güncellemedi sadece garanti kredi 2200 kaldı

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Örnek vermek gerekirse

yani demek istediğim 194k limitim var toplam borç 108k ve kullanılabilir limitim 86k diyelim.
    ben bu krediyi kapattım diyelim mesela

o zaman toplam limit 50k lık açık bakiyeden 144k ya düşmüş oldu toplam borç 2k düştü 106k olur düz hesap
    kullanılabilir limitim birden 50k lık kredi hesabı kapanınca 86k dan düştü mü 38k ya. borç limit oranım da %56 dan diğer borçların fazlalılığından dolayı daha çok artmış olmaz mı?
    Burda patlıyorum işte.

• Darius Widdershins kullanıcısına yanıt

Toplam ürün adetininizi, kategorilerini (kmh, kredi kartı, kredi) ve ürünlerin açılış yıllarını bilmek daha doğru yorum yapmayı sağlar. Lakin yine de çıkarımda bulunayım. Buradaki sıkıntı toplam limitiniz değil. Onu düşürmeye çalışmanız (ürün kapatarak) daha da kötü etkiler (ürün yıllanmışlığından bağımsız). Tekil borç/limit oranınızı düşürmeniz lazım. Mesela yapı kredi kartınızın 4000 TL borcu bulunmakta ve toplam borca göre çok düşük bir seviyede. Lakin borç/limit oranı %80, bunun %60'ı geçmemesi gerekiyor. Diğer kredi kartlarınızda veya kmh hesabınızda benzer bir %lik varsa risk barındırmış olacak. Ürün kapatmaktan ziyade borçluluk oranı düşürmek avantajınıza olur. Yıllanmış bir ürününüzün borçluluğu olmadığı halde kapattığınızda, ters bir etki olarak puanınız da düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCProc -- 5 Eylül 2024; 22:29:40 >
  • GCProc kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam

• Normalde her ay findeks raporunu iş bankasından alıyordum fiyatı 28 TL. Bu ay almak istedim fiyatı 50 TL olmuş. Garanti bankasına bakayım dedim orada da 50 TL. Findeksin kendi uygulamasında ise 45 TL. Bir saçmalık yok mu sizce de?

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

findeks uygulaması yükle. 12aylık paket al, klasik paket yıllık 287,50+kdv. hem de günlük değişimleri görebilirsin, taksitli çekim imkanı da var.

• bu aralar en iyisi teb troy kk, garanti de banka kart ve kredi kartına ayrı kampanya yaptığı için o da iyi denebilir.

iş bankası da iyiydi ama son zamanlarda bozdu, bu ay katıldığım kampanyası yok.

• şu linkte baya kapsamlı açıklamalar ve taktikler var kredi notu yükseltme ile ilgili:

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.
    Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.finansalkredi | banka bilgi portalı
    Kredi Notu Nasıl Yükselir? | FinansalKredi
    https://finansalkredi.com/kredi-notu-yukseltme-teknikleri/
  • İlk aydan 1337 puan iyi mi sizce? İlk defa kart kullanıyorum bu ay ikinci ekstreyi ödedikten sonra tekrar bakacağım.

Limitin %70'inden fazlasını kullanmamaya özen gösteriyorum kullansam da hesap kesilmeden ufak ufak ödeyip dengeliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 25 Eylül 2024; 15:53:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

2013 girişli cepteteb kartımı yıllık ücret saçmalığıdan dolayı kapattırdım, sade kartım onaylandı onu alırsam 2013 girişim devam eder mi? yoksa cepteteb kartımı tekrar mı açtırmak zorunda kalırım?

Kredi kartınız varken ortak limitte kart alır eskisini kapatırsanız eski tarihli gözükür. Findeks olumsuz etkilenmez.

• Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.
    Şuanlık iyi gidiyor.

• Saiph kullanıcısına yanıt
    1700 üstü çok iyi değil miydi 1750 üstü mü çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

1700 üstü çok iyi değil miydi 1750 üstü mü çok iyi
    1750 üstüymüş hocam bende yeni öğrendim

Hocam ilk ay ve son ay arasındaki yükseliş muazzam. Sebebini biliyor musunuz?

Kredi kartı, kmh dahil kaç ürününüz var?

• Bireysel kredi almıştım erken kapattım. Birde iş bank 0 tl kredi kartı aldım onunda etkisi oldu. Müşteri olduğum tarihte kredi kartı açmış.

Tahminim böyle gider şubat ayının sonunda tekrar artış gösterebilir. 2 kredi kartım tekrar yıl alıyor.

• Rivyalı_Geralt1 kullanıcısına yanıt

0 TL limitli olmak üzere 4 kredi kartı 1 kmh var.

2 Ticari kredi kartım 1 ticari kredim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 6 Ekim 2024; 11:18:8 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.