< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamkaya -- 3 Eylül 2024; 18:31:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (38. sayfa)
-
-
inanma onlara, eldeki limitten de olursun
-
Şu an en iyi kredi kartı hangisidir kampanyaları vs ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1484 puandan 50k kredi kullanımı sonucu ertesi gün 1300 puana düştük
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Toplam ürün adetininizi, kategorilerini (kmh, kredi kartı, kredi) ve ürünlerin açılış yıllarını bilmek daha doğru yorum yapmayı sağlar. Lakin yine de çıkarımda bulunayım. Buradaki sıkıntı toplam limitiniz değil. Onu düşürmeye çalışmanız (ürün kapatarak) daha da kötü etkiler (ürün yıllanmışlığından bağımsız). Tekil borç/limit oranınızı düşürmeniz lazım. Mesela yapı kredi kartınızın 4000 TL borcu bulunmakta ve toplam borca göre çok düşük bir seviyede. Lakin borç/limit oranı %80, bunun %60'ı geçmemesi gerekiyor. Diğer kredi kartlarınızda veya kmh hesabınızda benzer bir %lik varsa risk barındırmış olacak. Ürün kapatmaktan ziyade borçluluk oranı düşürmek avantajınıza olur. Yıllanmış bir ürününüzün borçluluğu olmadığı halde kapattığınızda, ters bir etki olarak puanınız da düşebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCProc -- 5 Eylül 2024; 22:29:40 > -
çok teşekkür ederim hocam
Normalde her ay findeks raporunu iş bankasından alıyordum fiyatı 28 TL. Bu ay almak istedim fiyatı 50 TL olmuş. Garanti bankasına bakayım dedim orada da 50 TL. Findeksin kendi uygulamasında ise 45 TL. Bir saçmalık yok mu sizce de?
findeks uygulaması yükle. 12aylık paket al, klasik paket yıllık 287,50+kdv. hem de günlük değişimleri görebilirsin, taksitli çekim imkanı da var.
-
bu aralar en iyisi teb troy kk, garanti de banka kart ve kredi kartına ayrı kampanya yaptığı için o da iyi denebilir.
iş bankası da iyiydi ama son zamanlarda bozdu, bu ay katıldığım kampanyası yok.
-
şu linkte baya kapsamlı açıklamalar ve taktikler var kredi notu yükseltme ile ilgili:
finansalkredi | banka bilgi portalıKredi Notu Nasıl Yükselir? | FinansalKredihttps://finansalkredi.com/kredi-notu-yukseltme-teknikleri/ -
İlk aydan 1337 puan iyi mi sizce? İlk defa kart kullanıyorum bu ay ikinci ekstreyi ödedikten sonra tekrar bakacağım.
Limitin %70'inden fazlasını kullanmamaya özen gösteriyorum kullansam da hesap kesilmeden ufak ufak ödeyip dengeliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 25 Eylül 2024; 15:53:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartınız varken ortak limitte kart alır eskisini kapatırsanız eski tarihli gözükür. Findeks olumsuz etkilenmez.quote:
Orijinalden alıntı: alicans352013 girişli cepteteb kartımı yıllık ücret saçmalığıdan dolayı kapattırdım, sade kartım onaylandı onu alırsam 2013 girişim devam eder mi? yoksa cepteteb kartımı tekrar mı açtırmak zorunda kalırım?
-
1700 üstü çok iyi değil miydi 1750 üstü mü çok iyi
1750 üstüymüş hocam bende yeni öğrendimquote:
Orijinalden alıntı: oktay1910
1700 üstü çok iyi değil miydi 1750 üstü mü çok iyi
Hocam ilk ay ve son ay arasındaki yükseliş muazzam. Sebebini biliyor musunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi kartı, kmh dahil kaç ürününüz var?
-
Bireysel kredi almıştım erken kapattım. Birde iş bank 0 tl kredi kartı aldım onunda etkisi oldu. Müşteri olduğum tarihte kredi kartı açmış.
Tahminim böyle gider şubat ayının sonunda tekrar artış gösterebilir. 2 kredi kartım tekrar yıl alıyor.
-
0 TL limitli olmak üzere 4 kredi kartı 1 kmh var.
2 Ticari kredi kartım 1 ticari kredim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 6 Ekim 2024; 11:18:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X