Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
69
Favori
70.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende diyorum neden sürekli düşük oranlarda kredi mesajları geliyor. 3,99 ve 3,85 den

• @Saiph hocam selam 13 temmuz tarihli raporumda 1422 findeks puanım görünüyor 1 tane denizbank kredi kartım var sadece 71k, yapı kredi aradı kart başvuru için tamam dedim red oldu ertesi gün teb bankası (mecvut kredim var 6 aydır ödüyorum) 82k kredi kartı ve 33k kmh tanımlamış ama teb kart istemiyorum akbank yapı kredi ve garanti daha avantajlı bana göre bu bankalardan limit alamıyorum nasıl bi yol izlemeliyim (akbank 5k limitli kartım var kullanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grkem_48 -- 24 Ağustos 2024; 18:40:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi bankalar eski kapanmış kredi kartlarını tekrar açtığımızda eski tarihli olarak açıyor iş bankasından başka ? Bununla ilgili bir listeniz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dezenfekte39

Hocam hangi bankalar eski kapanmış kredi kartlarını tekrar açtığımızda eski tarihli olarak açıyor iş bankasından başka ? Bununla ilgili bir listeniz var mı?
    Garanti deniz yapı kredi ve iş denediğimiz bu kadar

• dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

Vakıfbank ve finansbank'ta eski tarihli açıyor.

• Arkadaşlar başıma enteresan birşey geldi maaş bankam yapı kredi. Geçen ay kendileri ihtiyaç kredisi olarak limit tanimladilar ve aradılar hemen hesabınıza aktaralım dediler . Bende kabul etmedim aradan 20 gün felan gecti az önce aradım şimdi kullanmak istiyorum dedim ,onaylamadilar şaka gibi ya , peki dedim 20 gün önce siz verdiniz ben almadım 70 bin TL , şu an ne değişti diye sordum ,finansal durumunuzu düzeltin dedi ,yav ne alakası var şu anda da aynı benim durumum 2 ay önce de aynıydı

• Özellikle ziraat ve Akbankı sorucaktım aslında ikisinde çok eskiden kullandığım kartlarını çok önceden kapatmıştım. Ziraat hele üniversite zamanı KYK kredisinden vermişlerdi kredi kartını.

• quatrros kullanıcısına yanıt
    On onaylı kredi kesin bir kredi değildir başvuru sırasında tekrar değerlendirir ve krediyi onaylamayabilir.On onaylı krediler sürelidir ,kullanmazsanız bir gün sonra bile değişiklik gösterebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ziraat eski tarihli açıyor.

• merhaba 2021 yılında açılmış olan denizbanktan, 1000 tl limitli kredi kartım var bunu kapatmak istiyorum çok fazla puan düşüşü yaşar mıyım

• 2013 girişli cepteteb kartımı yıllık ücret saçmalığıdan dolayı kapattırdım, sade kartım onaylandı onu alırsam 2013 girişim devam eder mi? yoksa cepteteb kartımı tekrar mı açtırmak zorunda kalırım?

• cikaritooo C kullanıcısına yanıt
    Kapatmak yerine kullanmayin kenarda dursun aidatta zaten gelmeyecek kullanum olmadigi icin.

• Kullanmadığım kmh hesaplarını kapattım puanım 67 azaldı. Kmh kapatınca da puan düşüyor.

• KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

Kapattığınız kmh hesapları 1 yıldan uzun süreli miydi?

• Rivyalı_Geralt1 kullanıcısına yanıt
    Evet.

hocam benim işbankta eskiden kartım vardı ama başvurduğumda limit dolu deyip vermediler.

• Broon kullanıcısına yanıt
    Diğer kartların limitini düşürüp başvurucam zaten normalde Vakıfbank var onu kullanmak istemiyorum zaten yeni kart arayışındayım, taksit konusunda sıkıntılı vakıf

• Akbank kredi kartı vermek için "diğer bankalardaki kredi kartı limitini düşürün" dedi.

Akbank'ın 30 Ağustos'ta vermeyi önerdiği limitin (Limit bilgisi SMS ile geldi) 1500 TL daha fazlası kadar kart limiti düşürdüm.

Az önce aradılar. Limit düşüşünün henüz sisteme yansımadığını söyleyip diğer bankalardski müşteri limitini de düşürmemi istediler.

Bildiğim kadarıyla verilebilecek kredi kartı limitleri ve kredi notu, mevcutta olan kredi kartılarının limiti gözönünde bulundurularak hesaplanıyor. Eğer bu bildiğim doğru ise, diğer bankalardaki müşteri limitimi de düşüreyim mi?

Yoksa müşteri limiti kalsın da düşürdüğüm kart limitiyle Akbank'ı beklemeye devam mı edeyim?

Ne önerirsiniz?

Edit: imla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamkaya -- 3 Eylül 2024; 10:48:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamkaya H kullanıcısına yanıt

Ben LKS sisteminin bankalar arasında düzgün çalıştığını ve nasıl çalışıldığının bilindiğini (KKB dahil) düşünmüyorum. Varlık ve maaşınızın (toplam portföy) bankalar arasında bilgisi yokken bile farklı bankaların farklı tutarlarda deklarasyonu oluyor. Müşteri ve kart limitlerimi 3 bankada sınırlı tutup bir başvuru yapmıştım. X bankası LKS de yeriniz yok 20K limit verirken, Y bankası 185K limit vermişti :)

Dediğiniz örnekte diğer bankalardan 100K TL limit düşürmeniz, Akbank tarafında 100K TL limit boşluğu kesin yaratacak diye bir durum oluşmuyor. Eğer acil ihtiyaçlarınız yoksa kart limitlerinizi düşürmenizi önermem. Geçen seneden beri kredi kartı limit arttırımlarına kısıtlamalar getirildi. Önceki kadar bonkör bir şekilde artış gerçekleşmiyor. Pirince giderken eldeki bulgurdan (döneme göre) olmamak gerekiyor diye düşünüyorum.

• GCProc kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. LKS sisteminin bir yaptırımı yok. Bu bir bakiye sistemi değil sadece sınır belirliyor. Orada 500K boşluk gözükse de hiçbirinden limit alamayabilirsiniz. Tamamen keyiflerine kalmış.

Dün faizsiz diye başvurduğum 5K 3 ay kredi başvurumu enpara reddetti. Findeks puanım 1791. Neredeyse borçsuzum. Gecikme de yok. Adamlarda 600K limitli kartım var ama 5K kredi vermiyorlar.

Günün birinde enpara "lan cirrus bey senin kart limitini 10K'ya düşürdük çünkü canımız öyle istedi hehe hadi iyi günler" diye sms atabilir. Hiç bir şey diyemem.

2001 krizinde babamın kartlarını durduk yere kısıtlamışlardı. Onu geçtim kendi parasını bile 3 günde denkleştirip veremediler. O günden beri de bankalara çok sırtımı yaslamam.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.