Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
809
Cevap
69
Favori
70.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanırım şu ana kadar hiç icralik vs olmadınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

Sanırım şu ana kadar hiç icralik vs olmadınız ?

Gecikmiş ödeme yok hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 aydır 1 puan bile değişim olmaması normal mi?

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nays'tan nakit avans çekmiştim, unutmuşum ödeme bir kaç gün gecikti hemen cezayı kestiler. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

Bu gecikme uyarısı ne zaman siliniyor acaba?

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampec

Nays'tan nakit avans çekmiştim, unutmuşum ödeme bir kaç gün gecikti hemen cezayı kestiler.  

Bu gecikme uyarısı ne zaman siliniyor acaba?

Hocam bilemiyoruz 5 yıl diyen var. Hiç silinmiyor diyen var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kampec kullanıcısına yanıt
    2019 da 2 donem gecikme yapmıştım hala duruyor :)

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam sayende yıllık üyeliğe geçtim

• Saiph kullanıcısına yanıt
    0 TL limitli iş bank kredi kartım kapandı ve 67 puan düşüş oldu kkb de, tekrar başvursam 0 TL limitlide olsa verirler mi ?

• kıng365 kullanıcısına yanıt

başvururken 0 TL limitle açılsın mı seçeneği var hocam deneyebilirsin. Maximum mobilde var geliri düşük yazmanı tavsiye ederim yoksa onaylamıyor 2 aydır deniyorum.

Kartıda aldık limit yok kredi puanı için duruyor Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 16 Ekim 2024; 23:17:55 >
    Evet bende onun için tutuyordum. 2015 tarihli açılmış kredi kartı haberim yoktu ama 0 TL limitli olduğu için belli bir süre sonra kapanıyor kart.

Kaç kez iş bankası müşteri hizmetleri ile görüştüm, dedim 1000 TL limit olsa bir limit tanıyın ama yok illa gelir beyan edin şubeye gelin dedi.

Sonuçta eski tarihli olduğu için 1900 kkb skoruna götürecek kart. İş bankası limit konusunda katı gelir görmek istiyor

ne kadar süre sonra kapanıyor hocam. Ben fiziki 0 tL limitli kartı aldım yinede kapanır mı

Benim 0 TL limitli fiziki iş bankası kartım 6 ay sonra kapandı, şimdi yine başvurdum, yine 0 TL limitle verdiler.Bir limit alabilsem ama yok. Şimdi aldığım kartta 6 ay içinde limit boşluğu bulup, limit alamazsa yine kapanacak

Zaten 500 TL - 1000 tl limit alsam kartı direk çekmeceye atıp bırakıcam kullanmayacağım. Findeks için tutarım.

Zaten iş bankası limit açmama sebebi benden gelir belgesi göstermemi istiyor. Şubeye gösterin alın diyor limit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 18 Ekim 2024; 2:48:0 >
    Bu ayın 16 sında aldığım rapor 67 puan silmiş, iş bankası önemli yani, en eski tarihli o - hesap açınca kredi kartı açmışlar o tarihte tabi benim haberim yok.

Hocam 550 bin TL limit düşürdüm vermediler. Düşürdüğüm limitte buhar oldu. Kapanınca bir daha alırız Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

• Kredili ürün 3 yıl sonra hala açık durumdaysa silinir. Kapalıysa 5 yıl sonra siliniyor. Takibe düşerseniz 5 yıl, varlık yönetime düşerseniz 10 yıl kalır orda.

işbankasına ben de başvuruda bulundum, limit düşürdükten sonrada vermedi, limit düştüğü ile kaldı. Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. 

sıfır tl olunca aidat yok di mi hocam, limitsiz karta bir de 600 tl ödemeyelim?

• Broon kullanıcısına yanıt
    Yok hayır olmaz

• Broon kullanıcısına yanıt

Getir finans, maximum özellikli kart veriyor. Orayı dene istersen. İş Bankası bana da vermiyor ama getir finans 350 binlik verdi. Bu arada getir finans, Fibabankanın kuruluşu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borucusamosan B kullanıcısına yanıt
    Bir bakayım hocam açıkçası maximum özellikli bir kart iyi olur ama asıl hedefim maximiles black alabilmek. Onda da maşallah bir yılda anca sıfır limitli normal kartını alabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 22 Ekim 2024; 18:26:49 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.