Sanırım şu ana kadar hiç icralik vs olmadınız ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (39. sayfa)
-
-
Gecikmiş ödeme yok hocamquote:
Orijinalden alıntı: erhanvbSanırım şu ana kadar hiç icralik vs olmadınız ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Nays'tan nakit avans çekmiştim, unutmuşum ödeme bir kaç gün gecikti hemen cezayı kestiler.
Bu gecikme uyarısı ne zaman siliniyor acaba?
-
Hocam bilemiyoruz 5 yıl diyen var. Hiç silinmiyor diyen var.quote:
Orijinalden alıntı: KampecNays'tan nakit avans çekmiştim, unutmuşum ödeme bir kaç gün gecikti hemen cezayı kestiler.
Bu gecikme uyarısı ne zaman siliniyor acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2019 da 2 donem gecikme yapmıştım hala duruyor :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgi için teşekkürler hocam sayende yıllık üyeliğe geçtim
0 TL limitli iş bank kredi kartım kapandı ve 67 puan düşüş oldu kkb de, tekrar başvursam 0 TL limitlide olsa verirler mi ?
başvururken 0 TL limitle açılsın mı seçeneği var hocam deneyebilirsin. Maximum mobilde var geliri düşük yazmanı tavsiye ederim yoksa onaylamıyor 2 aydır deniyorum.
Kartıda aldık limit yok kredi puanı için duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 16 Ekim 2024; 23:17:55 > -
Evet bende onun için tutuyordum. 2015 tarihli açılmış kredi kartı haberim yoktu ama 0 TL limitli olduğu için belli bir süre sonra kapanıyor kart.
Kaç kez iş bankası müşteri hizmetleri ile görüştüm, dedim 1000 TL limit olsa bir limit tanıyın ama yok illa gelir beyan edin şubeye gelin dedi.
Sonuçta eski tarihli olduğu için 1900 kkb skoruna götürecek kart. İş bankası limit konusunda katı gelir görmek istiyor
ne kadar süre sonra kapanıyor hocam. Ben fiziki 0 tL limitli kartı aldım yinede kapanır mı
-
Benim 0 TL limitli fiziki iş bankası kartım 6 ay sonra kapandı, şimdi yine başvurdum, yine 0 TL limitle verdiler.Bir limit alabilsem ama yok. Şimdi aldığım kartta 6 ay içinde limit boşluğu bulup, limit alamazsa yine kapanacak
Zaten 500 TL - 1000 tl limit alsam kartı direk çekmeceye atıp bırakıcam kullanmayacağım. Findeks için tutarım.
Zaten iş bankası limit açmama sebebi benden gelir belgesi göstermemi istiyor. Şubeye gösterin alın diyor limit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 18 Ekim 2024; 2:48:0 >
-
Hocam 550 bin TL limit düşürdüm vermediler. Düşürdüğüm limitte buhar oldu. Kapanınca bir daha alırız
-
Kredili ürün 3 yıl sonra hala açık durumdaysa silinir. Kapalıysa 5 yıl sonra siliniyor. Takibe düşerseniz 5 yıl, varlık yönetime düşerseniz 10 yıl kalır orda.
-
işbankasına ben de başvuruda bulundum, limit düşürdükten sonrada vermedi, limit düştüğü ile kaldı.
-
sıfır tl olunca aidat yok di mi hocam, limitsiz karta bir de 600 tl ödemeyelim?
-
Yok hayır olmaz
Getir finans, maximum özellikli kart veriyor. Orayı dene istersen. İş Bankası bana da vermiyor ama getir finans 350 binlik verdi. Bu arada getir finans, Fibabankanın kuruluşu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir bakayım hocam açıkçası maximum özellikli bir kart iyi olur ama asıl hedefim maximiles black alabilmek. Onda da maşallah bir yılda anca sıfır limitli normal kartını alabildim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broon -- 22 Ekim 2024; 18:26:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X