Şimdi Ara

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
78
Favori
80.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Findeks uygulamasından premium alanlar geçmişteki günlerin puanlarını görebilir mi? Örneğin iki hafta önce pazartesi günü puanım neydi gibi. Ben günlük olarak ekran resmi alayım dedim ancak o da zahmetli geldi. Uygulamayı karıştırdım ama göremedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trakula kullanıcısına yanıt

Gün göremeyiz hocam. Ay olarak görebiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evenko kullanıcısına yanıt

Ay olarak bu belirlediğimiz günlerde detaylı rapor veriyor o mu hocam?

Hocam detaylı rapor aldığınızda geçmiş aylarin notunu göstermez. Yalnızca o anki notu gösterir. Findekste kredi notunu günlük göremeyiz

Hocam ben premium aldım hergün girip bakıyorum bazı günler değişiyor bazı günler değişmiyor. Not günlük değişmez mi ?

Günlük değişir hocam ama geçmiş günlerin örneğin geçen pazartesi gününe bakma özelliği yok

Anladım hocam o yüzden günlük ekran resmi alıyordum.

Paralı üyeliklerde olabilir, ancak o da üyelik başladıktan sonradır.

• yorgun şair kullanıcısına yanıt

Erken kredi kapatmanın karından çok zararını görebilirsin. Fakat kredi kartı borcunu azaltmak özelliklede borç limit oranı %50 üzerindeyse ve sen bunu 50 hatta 20nin altına düşürüyorsan kredi puanı için bulunmaz bir nimet. Hatta 2 yıllık findeks kredi takip tecrübeme göre de puanı etkileyen en önemli ve en hızlı kriter kredi kartı borç limit oranıdır. Sürekli asgariyi ödeyenin puanı düşer tezide burdan geliyor. Sürekli asgari ödendiğinde borç limit oranın arttığından dolayı puanı düşürür.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Hocam limiti minumum 10bine yükseltinki aylık 1000-2000 tl gibi harcamalarda borç limit oranınız %20 üzerine çıkmasın. Ayrıca eğer internetten çalıntı/kopyalama gibi dolandırıcılık sebepli düşük limitli kart kullanıyorsanız, bunun yerine sanal kart kullanabilirsiniz. size tavsiyem bahsettiğiniz kartın limitini 10bine çıkarıp. İnternet alışverişleri için 2000tl limit belirleyerek sanal kart kullanmanız olacaktır.

• Transis-Thor kullanıcısına yanıt
    Başka bankalarda zaten yüksek limitim var hocam. Yazıda bahsettiğim bankaya sinir olduğum için kartı kapatacaktım. Vazgeçtim belki günün birinde ihtiyacım olur diye limiti düşürdüm bıraktım. Sadece internet alışverişlerinde kolaylık olsun diye kullanıyordum artık onu da yapmıyorum. Kolaylığı ne derseniz bahsettiğim banka yapı kredi. Diyelim ki hemen bakiye yüklemem gereken bir servis oldu. Kart bilgilerini giriyorum (kart bilgileri bilgisayara kayıtlı), 3d secure ekranında sanal kartınızın limiti yok yükseltelim mi diye bir SMSle beraber kod geliyor. Bu kodu girince sanal kart limiti yaptığım alışveriş kadar yükseltiliyor ve hemen ardından yaptığım alışverişin 3dsini onaylıyorum işlem tamam. Güzel bir özellik ama bunu çok kullanınca kart limiti az olduğundan boşluk azalıyor, o azalınca not düşüyor (ay sonunda ödeme yapınca yükseliyor geri) derken vazgeçtim artık ayda 1-2 kere kullanırım. Diğer bankalardan devam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Saiph kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi bu ay notum yükselmedi

Kart 5 aylık henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 1 Ocak 2025; 9:59:26 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Hocam kartın yıllandığında birazcık daha artış gösterir. Bu sürede kapattığın kredin ve başka kartın yoksa borç limit oranın düşükse uzun süre aynı puanda kalabilir durağanlaşır.

Benim findeks notumda durağanlaştı. Hepsijet firmasında kurye olarak çalışıyordum aynı zamanda vergi dairesi kaydım var. Montaj ve kurulum yapıyorum. Güvenlik sistemleri, Bilgisayar bakım onarım vs. İşten ayrılınca kendi işimi yapmaya başladım.

Alabildiğim kadar bireysel limitleri aldım ticari kartlara geçiş yaptım.

Bireysel kartlarımı uzun süre rafa kaldıracağım.

QNB kartımı Fix olana devir yaptırdım aidat ödemeye gerek yok dedim. Limiti 756.400 TL iken 200.000 TL düşürüp zor bela 400.000 TL çıkarttım. 3 ay ekstre 250 TL kampanyası olmadan kullanmam.

Akbank platin kartım ve bağlı ek kartımı fatura ve market alışverişleri için kullanacağım. Borcu şubatta bitiyor.

Akbank Business kredi kartım bireysel ile ortak limitte olduğu için borcunu ödeyip rafa kaldırıyorum.

Akbank 100.000 Kmh kullanmıyorum boşta duracak. Deniz ticari kmh daha fazla gün kullandığım halde az faiz ödedim şaşırtıcı.

İş bank 100.000 TL limitli ticari kartım var 55.000 borcu var taksitleri ödeyerek rafa kaldıracağım.

İş bank bireysel 0 TL limitli kredi kartım var findeks notumu koruyor inşallah kendisi kapanmaz.

Denizbank 438300 TL bireysel kredi kartım var borcu yok rafa kaldırıyorum. Ticari limitlerle bağımsız.

Denizbank işletme kart bağlı Ticari KMH var. düşük faiz oranıyla 36 aya kadar hem kmh hemde karttan kredi çekebiliyorsun. Sigortalı açıyorlar sigortayı iptal etmeseydim çöp kart olacaktı. 12 ay kmh kredi kullanmak zorunda kaldım.

Yine denizbank Business kart var bireysel ve işletme karttan bağımsız 350.000 TL limitle onaylandı. Bireysel bonus kampanyaları gibi kullanabiliyor kart limiti kadar 12 ay taksitli avans çekebiliyorsun. Asgari ödemesi %25 miş.

Bireysel ve ticari kartlarımda risk yok. Yüksek limit varken risk her zaman vardır. 2025 de toparlanabilirsem riski yönetebilirim.

Tek ürüne bağlı kalmak yerine 3 kredi kartı 1 adette kmh olsun. Ücretli ücretsiz sizin tercihine göre değişiklik gösterir. Ticari kartlara bile aidat ödemiyorum.

Her bireysel kart için %50 borç oranını geçmemek ve gününde ödemek şartıyla findeks notunuzu sabit tutabilir ve arttırabilirsiniz. Çok ürünleri yönetebilirseniz ihtiyacınız olduğunda bankalar sizi geri çevirmez.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler.

• Hocam şu anda limit artış taleplerim 10 saniye olmadan onaylanıyor yani istediğimi aldım gibi zaten krediyle bir işim yok orta riskliye falan düşmediği sürece sorun yok benim için. İkinci kart düşünmüyorum şu an tam bir finansal köleye dönüşmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 2 Ocak 2025; 15:6:50 >

Hocam akbank kmhı bir araştırın ve kapatın derim. Yaşadığım olayı anlatayım. Sadece 1 günlüğüne Akbank 50.000 tl artı para kullandım. Ve 500tlye yakın para kestiler. Müşteri hizmetlerine aradığımda fazla faiz kestiklerini aylık %4-5 civarında olduğunu söylediğimde bahsettikleri %4-5 olan faiz tutarının aylık değil günlük olduğunu söylediler. Bende hemen o an kapattım artı para hesabını. Bildiğin tefeci faizi günlük %5

• quote:

Orijinalden alıntı: Transis-Thor

Hocam akbank kmhı bir araştırın ve kapatın derim. Yaşadığım olayı anlatayım. Sadece 1 günlüğüne Akbank 50.000 tl artı para kullandım. Ve 500tlye yakın para kestiler. Müşteri hizmetlerine aradığımda fazla faiz kestiklerini aylık %4-5 civarında olduğunu söylediğimde bahsettikleri %4-5 olan faiz tutarının aylık değil günlük olduğunu söylediler. Bende hemen o an kapattım artı para hesabını. Bildiğin tefeci faizi günlük %5

50 bin TL kullandım cuma dan pazartesiye kadar 460 TL kesmiş.
    Denizbanktan kullandım 20 güne yakın 1080 TL kesmiş.

Müşteri Hizmetlerini arayın derim. Büyük ihtimalle bana söylediklerini söylerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Transis-Thor

Müşteri Hizmetlerini arayın derim. Büyük ihtimalle bana söylediklerini söylerler

Kapatırım gider tekrar kullanmam.

• wksj W kullanıcısına yanıt

Kredi çekip düzenli ödemen lazım...12 tane yeşil çentik findeks'te görününce,arkana yaslan ve rahatla...puan rokete bağlar😊

• Ever uzun emekler sonunda arkadaskn da yardımıyla 5 varlık yonetim sirketlerinden borcu kaldirip 21 yillik kredi kartını aktif edip 1429 puana ulaşmış bulunmaktayım emeklerine sağlık kardesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theflood -- 5 Ocak 2025; 0:51:56 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.