Şimdi Ara

krem rengi döşeme HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ghia siyah hb araca siyah döşeme mi gider yoksa kremmi? krem döşemeli araç kullanan arkadaşlarım döşeme korumanın illaki faydası vardır ancak içinize sine sine temiz kulanılıyormu. bu arada 37000 ytl ye 0 2007 tdci hb ghia. araba buldum bilginize ( ancak döşemesi siyah )

• krem yada bej rengi döşeme çok güzel duruyor araçlarda. Bir dezavantajı çabuk kirlenebilmesi. Ama temiz kullandıktan sonra aydınlık iç hava yaratması bakımından çok şık duruyor. Ama dersinki spor araba yapacam cool değil bıçkın olucam, o zamanda bence siyah döşeme daha iyi bir tercih olur.

Bence bej renk şık bir hava katıyor aracın iç görünümüne.
  • kardeş küçük çocuk falan yada bodozlamasına binen yoksa mutlaka krem rengi al çok güsel bi hava yaratıyor arabada ve arabadakilerde daha bir rahat oluyor ruhenbnce hem kosla oxi diye bişey var onla silersen kirlenince 0 gibi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 12 Şubat 2007; 14:11:31 >
  • Arabanın fiyatı gerçekten çok uygun. Benimde siyah ghia tdci sedan arabam var 1 aylık. Döşemesi krem, Alırken verilen hediye koltuk korumasını yaptırdım. Çok iyi bir şekilde korumaya çalışıyorum ama yinede bazı lekeleri önleyemedim. bende bir başlık açıp nasıl koruyabilirm diye soracaktım. Gerçekten açık renk arabanın havasını değiştiryor ve çok şık duruyor ama koruması çok zor.
  • Siyah C-max'imizi içi krem.

18 aylık bir oğlumuz var ki arabayı güzel kirletiyor.

Bizde çok özen göstermiyoruz.

Ama silince lekelerin %90'ı çıkıyor.(Herhangi bir koltuk koruma yok)
    Geri kalan %10'u da görmezden geliyoruz.

Gerçekten krem rengi iç açıcı bir ferahlık veriyor iç mekana.
  • bej döşeme iyidir... kirlenmesini de çok büyütmeyin ekimde 2 sene olacak aracı alalı öyle leke falan yok hiçbir yerinde...hem ferah oluyor hem de şık görünüyor...tavsiye ederim... koltuk korumanın falan da işe yaradığını düşünmüyorum... bedava verilmedikçe para vermenize gerek yok...
  • madem öle dediniz verdik siparişi krem iç döşemli olarak. elimizde ıslak bez gezicez anlaşılan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim iç döşeme de krem rengi. çok zor bir karar oldu krem rengi kabul etmek. siyah istersen bir ay bekleyeceksin demişlerdi.

hediye verilen koltuk korumasını yaptırdım. birkaç gün sonra elini çizdiren eşim kanadığını fark etmeyip arka koltuğun tam ortasına pul büyüklüğünde bir kan lekesi kondurdu. ıslak mendil ile anında müdahale sonucu hiçbir leke kalmadı.

arabaya aldığım arkadaşları özenle seçiyorum. buna rağmen sakınan göze çöp batar misali geçen gün yıkarken eski fırça nedeniyle hafiften çizmişim moralim bozuldu.
  • koltuk kılıfı diktirip taksak çok mu maganda oluruz acaba Hani silikonlu ortopedik olan tipinden
  • Bende açık renk bir kılıf takmak istioyorum, acaba yeni Focuslara uygun kılıf bilen veya takan varmı?
  • Merhaba,
    Yeni aldığım ikinci el Focusun koltuklarını kendim temizlemek istiyorum.
    Bunun için temizlik maddesi ne önerirsiniz.
  • Tavan için bira öneririm.(Şaka değil)
  • oxi filan olabilirmi
  • arkadaşlar yeni aldıgım (afacan çocuklu bayandan bütün döşemeler süt ve çikolata lekeliydi o kadar leke vardı ki abartmıyorum kimse arabaya binmek istemiyordu.) krem iç renkli focus umu geçen hafta kendim kos.. vanish halı şampuanı ve halı yıkama makinası ile kendim temizledim.önce bulaşık süngeri ile direk lekenin üzerine döküp sildim sonra halı yıkama makinası ile temizledim .koltuklar kuruduktan sonra sonuç mükemmeldi sanki o koltuklara kimse oturmamıştı.hanım bile şaşırdı .Duyurulur
  • baran bende bu kılıf konusunu araştırdım epey bi ama hb.focuslarda arka koltuklar ayrı ayrı yatıyor en iyisi 4 tane koltuk minderi herhalde
  • ''arkadaşlar yeni aldıgım (afacan çocuklu bayandan bütün döşemeler süt ve çikolata lekeliydi o kadar leke vardı ki abartmıyorum kimse arabaya binmek istemiyordu.) krem iç renkli focus umu geçen hafta kendim kos.. vanish halı şampuanı ve halı yıkama makinası ile kendim temizledim.önce bulaşık süngeri ile direk lekenin üzerine döküp sildim sonra halı yıkama makinası ile temizledim .koltuklar kuruduktan sonra sonuç mükemmeldi sanki o koltuklara kimse oturmamıştı.hanım bile şaşırdı .Duyurulur''

çabuk kuruyormu yoksa bir iki gün beklemen gerekiyormu. çünkü evdeki koltuk ve halıları yıkadıktan sonra beklemek zorunda kalıyorsun...?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bülent Şengönül

baran bende bu kılıf konusunu araştırdım epey bi ama hb.focuslarda arka koltuklar ayrı ayrı yatıyor en iyisi 4 tane koltuk minderi herhalde

Haklısın, birde koltuklarda airbag olayı var. O yüzden dediğin gibi en iyisi minder kullanmak.
  • Selam, Koltuk kılıfı tavsiye etmem...En iyisi aynı renk örtü (sadece oturma kısmına) ... İki ayda bir simsiyah oluyor, daha pratik ve görünümü bozmuyor..
  • arkadaşlar birde inerken ve binerken pantolonum kolduğun kenarını sıyırıyor. belli bir süre sonra buralarda tüylenme olabilirmi sürtünmeden. ( kadife kumaş )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.