Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
277
Favori
652.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Coinbaseye kart ekleyemiyorum Beyler garanti bonusa sanal kart tanımladim 1 TL limitli kartı kabul etmiyor garantiden mesaj geliyor 0.00 usd cb payments işlemi yapılmıştır diye ama kartı kabul etmiyor coinbase

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Teb varsa onu deneyin bende teb oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konu takip

• Konu Sahibine Teşekkürler Bitci Oldu Ama Coinbase Hala Bekletiyor.

• bitçi de token satış emri verdim ama hesaba para geçmedi bekliyorum kaç günde cüzdana yansır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drarter kullanıcısına yanıt
    Satış emri verdiğin fiyata gelirse satar gün ile alakası yok o an ki fiyata verirsen hemen satar umarım yanlış anlamadım soruyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 23 Ekim 2021; 16:25:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seikojuo kullanıcısına yanıt
    olmadı bi türlü hocam ne yi yanlış yapıyorum bilmiyorum tekrar emir verdim coin miktarı olarak yazdım yine olmadı

alıcı bitci adresine cüzdanda belirlenmiş uzun bir harf numaralar olan adresi kopyalayıp yapıştırdım satış miktarınada artıya basıp tüm bitci coin miktarını girdim sms onaylama ve mail doğrulama kodlarını girdim işleme alınıyor işlem kısmında tx kodu veriyor işlemlerde görüyorum ama be cüzdana yansıyor para nede bir onay veriyor öyle kalıyor

Bitciyi ilk defa kullandım bende, ben satış verirken o anki fiyatta yazmıyordu üstte onuda ben yazmıştım altına da adeti %100 yapıp öyle sattım

işlem geçmişinde iki emir de görünüyor falat aktif emirde hiç bişey görünmüyor cüzdana da bişey yansımıyor ios uygulamasındna yapıyorum

fotoğrafları attım hocam bir bakarmısınız
    Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU]

• 100 lira için sağa sola kimlik atmakta ne bileyim

cüzdana girip baktığımda ise 0 tl görünüyor fotosunu attım

Dostum sen çok yanlış yapmışsın. Senin yaptığın coin transferi. Bitçi coinler duruyor mu cüzdanda ? Umarım kaybolmamıştır. Duruyorsa satış yapacalık önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler. 100 TL aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    valla bi yanlışlık olduğunu anladım zaten cüzdanda duruyor gibi görünüyor ama nasıl düzeltebilirim dm den bana müsait olduğunuzda biraz bilgi verebilirmisiniz

Yanlış yapmışsın Alıcı bitci adresine ne yazdın nereye gönderdin acaba muhtemel bitci adresini ne yazsan anlamsız olacağı için bitciden destekten yardım iste

Ayrıca sen satmamışsın bu transfer ekranı ilkönce try ye çevirip bankana çekeceksen ona göre işlem yapacaktın. Başka bir borsaya atacaksanda farklı bir işlem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seikojuo -- 23 Ekim 2021; 17:11:28 >
    İlk önce ne yapmak istiyorsun onu söyle

hocam kripto cüzdanları sekmesi altında qr kodunun altındaki cüzdan adresi var üzerinde Bıtci cüzdan(ağ:BRC20 ) yazıyor ordaki kodu kopyalayıp alıcı adresine onu ekledim

satmak istedim direk tl ye çevirmek için karmaşık geldi anlamadım şimdi geri alamıyorumda bu işlemi bitci desteğe de yazdım ama bakalım

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.