Yeni gördüm dostum ama neyse ki halletmişsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yeni gördüm dostum ama neyse ki halletmişsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İsim hiç güven vermiyor hocam. Twitter'a baya para gömmüşler her yerde reklamları var. Onaylanırsa yazın lütfen. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Özel mesaj ile gönderilen referanslı linkleri şikayet edebilirsiniz. |
Coinbase 7 gündür bekleme listesindeyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bir Hafta uzun değilmiş. Arkadaşın bir hafta sürmüş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sizin coinbase onayı kaç gün sürdü acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir haftadır böyle. Beklemeye devam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zamanında hydro token airdrobuna girmiştim. Bir yıl sonra şansa baktığımda 0.22 btc etmişti onuda 7 bin tl civarına bozmuştum. Kalsaydı kenarda şimdi 100k dan fazla edermiş. Üşenmeyip 10 20 tane hesap açsaydık zenginmişiz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatron2907 -- 23 Ekim 2021; 23:34:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |