Usta kimlik onaylandıktan sonra kazan kismina girince tekrar dogrulama istiyor seninki de o sekildeydi dimi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
satış nasıl yapılıyor coinbase te, sadece takas çıkıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart bilgilerimi giriyorum fakat bir hata meydana geldi diyor olmuyor ön ödemeli kartta değil :/
-
Bitci kampanyası bitti mi hesap onaylandı bakiye yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de ayni durumdayim
Kart bilgileri girdiniz mi?
Tc de yasiyorsaniz boyle bir kaygi tasimaniz baya komik. Senede 2 kez devlet kurumlarinin siteleri hackleniyor milyonlarca tc kimlik ve diger bilgiler ele geciriliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 24 Ekim 2021; 9:40:32 >
Bitci kampanyası bitmiş. Dünkü işlemimi de onaylamamışlar
kart eklemiş miydiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimlik ve foto yükledikten sonra kimlik dogrulanıyor diyo aradan 5 dk geçiyo derse basla diyo fakat yine kimlik istiyo sebebi ne bunun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bitci kampanyası bitmiş.
-
Bugün yapayim dedim şansa kampanya bitmiş beleşe sattık kartı
Shib coin şansıma atak yaptı. Bitçiden gelen 100 lira oldu 150 lira 5 günü geçti, coinbase hala onay yok. O da gelmiş olsaydı, onda da kazanacaktım %50 şansızlık oldu
Coinbase 5. güne giriyoruz hala onay yok çok yavaş işliyor sistem
-
2015 yılında oy kullananların veritabanı internnette mevcut zaten. isim soyisimden yaşadağınız adrese kadar apartmanda kim oturuyor kımlık bılgılerı ıle tum bılgılerı cıkıyor :D kmilik seri no'ları yok sadece
-
5. Gün coinbasede tık yok hala sıradasınız diyor
Coinbase ci arkadaşlar, ana konuya gelebilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/coinbase-kimlik-dogrulamasi-yapanlara-32-veriyor--150875602-4#150928057
Bu konuyu borsaların KYC ve diğer kampanyaları için bir ana konuya çevirelim. Fazlasıyla talep gördü. 30 tane konu açmaya gerek yok şimdilik.
-
Girdim
coinbase bugün 6.gün. yarın bir hafta olacak ve hala onay yok. çok uzadı benim süreç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 25 Ekim 2021; 8:59:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X