Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
275
Favori
653.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sağol var ol. Hesap onaylandı ve 230 küsür Tl lik ödül oldu, sanırım ödüller değişmiş. Bu bakiyeyi nasıl aktaracağımızı da bir arkadaş veya siz açıklayabilir misiniz :) Coin özürlüsü biri olarak anlayamadım. Trbinance ye de üye oldum ama işlem yapamadan ekrana bakıyorum şu an :)

• 6 günde ancak onaylandı coinbase fakat 240 tl gibi rakama düşmüş, buradan parayı nasıl çekeceğiz?

• bitcoin testini de çözdüm.sorular ingilizceydi ama yanlış cevap vermek bişey değiştirmiyor doğru cevap verene kadar devam edin ödülü veriyor.bitcoin cevapları ilk soru bitcioin nedir cevap peer to peer olan şık.2.soruyu unuttum 3.sorunun cevabı 21 milyon

• SzolnoK kullanıcısına yanıt

tr binance cüzdan para yatırma kısmına gel xlm yaz sana MEMO kodu ve yatırma adresi verecek bu beklesin.coinbase takas kısmından önce herşeyi xlm ye çevir.yine takas kısmından gönder de ve çıkan yere binancenin verdiği adresi ve MEMO yu yapıştır. tüm xlm yi gönder bu kadar. binance ye xlm gelince xlm try alım satımından xlm yi sat.tr ye geçen parayı banka hesabına gönder

• BinanceTR'ye gönderirsek ne kadar sürüyor? Gün içinde mi transfer oluyor?

• rush10 R kullanıcısına yanıt

Bende Bitcoin testi bende yoktu sanırsam herkeste olmuyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 25 Ekim 2021; 23:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BTC testi yoktu bende hocam bu arada kaç saatte veya günde geçiyor BinanceTR'ye para bilginiz var mı?

• @simos35 @yasin3322 bütün coinleri xlm ye çevirin binance tr ye 5 dakkada gelir

Çevirdim hocam memo ve adresi kopyalayarak yolladım bekliyorum bakalım umarım sorunsuz gelir para.

Sen de sağol hocam. Adres ya da telefon yazınca oraya telefon yazıp durdum. Şu an kabul etti trbinance deki o kod gibi adresi kopyalayınca. İşlem başarılı dedi. Şu an bekliyorum trbinance ye geçmesini bakalım.

• Bende 1 hafta oldu tüm ödülleri aldım ancak Bouncetoken sorularına hala bekleme listesindesiniz diyor çok ilginç bir türlü yanıtlayamıyorum o soruları :)

• Bende de bitcoin ödülü yok, paribu'ya xlm yollanıyor mu?

Ben mesela Grt yi Binance TR ye aktarsam sıkıntı olur mu?Grt var Binance TR de.

• yasin3322 Y kullanıcısına yanıt

En uygun ve hızlı ağ XLM'in ağı. GRT'ın bir ağı yok ERC20 üzerinden gönderiyor. ERC20'de en tercih edilmeyecek ağ durumunda düşük miktarlar için.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.Deneyince görmüş oldum yüksek transfer ücreti istiyor.Xlm ye çevirip transfer ettim.

• 10$ veren XLM testini kaldırmışlar ne yazık ki.

Kazanılan tüm birimleri XLM'ye çevirip Binance hesabınızdan Yatırma kısmına gelip XLM adresi oluşturacaksınız

Adres ve memo'yu Coinbase'de Gönder XLM kısmına yapıştırıp tümünü gönder diyeceksiniz.

• Cuma yapmıstım bugün onaylanmış 235 tl çıkıyo hepsi paylaşan arkadas sağolsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rastgele Kafalarına Göre Onaylıyorlar Sanırım Hala Bekleme Listesindeyim 6 Gün Oldu.

Tekrardan Eklesem Resimleri Süreç Sıfırlanır mı Acaba Yoksa Bu Kadar Beklemişken Beklesem Dahamı İyi Olur?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.