Şimdi Ara

Kripto Borsalarının KYC(Kimlik Onayı) İçin Verdiği Ödüller [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
275
Favori
653.544
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk sorduğunda Enparanın sanal kartını tanımlamıştım kabul etti. Kimlik doğrulama ekranı gitti, işlemin tamamlandığını nasıl anlarım? Artık satın almaya hazırsınız diye başlıyor ana ekran.

Edit: Kimlik doğrulanmış. 20dk tüm adımları başarı ile geçmişim :)

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    bu ne hız biz günlerce bekledik sekiz gündür bekleyen var ben yanlış hatırlamıyorsam beş gün ilginç doğrusu o zaman soruları cevapla bakalım zaten oduysa soruları cevaplamana izin verecek olmadıysa cevaplayamazsın kimlik doğrula der

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    iyi olmuş ben bitçiden geleni nakte çevirdiğime pişmanım coinbase dekileri o yüzden ellemiyorum hatta bir saat içinde sekiz tl arttı hangisine çevireyim orda kararsızım birde her coin yok coinbase de mesela sizin ship coin yok mesela acaba bitci gibi bir sisteme transfer mi yapmak mantıklı yoksa coinbase de mi kalması mı daha güvenli gelecek zamanda yapılacak işlemler için

• drarter kullanıcısına yanıt

Haklısın hocam. Testlere izin vermedi ama uygulamayı kapatıp açmama rağmen kimlik onaylandı (tik) olarak görünüyor. Hatta uygulama Hazırsınız diye açılıyor :)

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    öyle görünüyor uygulamadan giriyorsan öğren kazan değilde sağ altta sizin çin kısmından girdiğinde ordan tıklayınca eğer bekleme listesindesiniz diye çıkıyorsa bekleyeceksin ne zaman o bekleme listesindesiniz kalkarsa yada sorulara cevap vermene izin verirse o zaman olmuştur en az bir dört beş gün bekle sonra ara ara bak

• zaten cebimde olmayan bir para olduğu için, ben çekmedim. ya dedim batar, daha da arttırırız. ben binance kullanıyorum. türk borsalarından daha güvenli bence. para çekimi yapacaksan bitçiye çekip yapabilirsin.

• raziel82 kullanıcısına yanıt
    binance binance tr var bide millet binance tr kullanıyor farkı ne neden tr olan kullanılıyor çok anlamış değilim binance daha güvenilir değil mi acaba çekim işlerinde dolar tl çevirim işinde mi sıkıntı oluyor çözemedim coinbase den direk binance hesabınıza coinleri gönderebiliyor musunuz peki

• beyler 3. günde onaylandı çektim parayı. webden üye oldum ayarlar kısmına geldim orda sonradan başka bilgiler dolduruluyor kişisil bilgileri birdaha istiyor. kimlik ve fotoğrafıda telefondan uygulamadan yaptım 3 günde oldu

• 8 gün oldu.Bekliyorum hala onaylanmasını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hem bitci hem de coinbase den aldım binance a gönderdim darısı alamayanların başına

• drarter kullanıcısına yanıt

Binance ve Coinbase dışında yatırımlarımı tutmuyorum şahsen. Bitci promosyon verdi fakat sistemleri henüz çok ilkel. Binance'de tutmanızı tavsiye ederim. Hacim ve coin çiftleri bakımından Binance bir hayli zengin.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar kyc dogrulamasını yaptım ödül doğrulamasında kimlik fotoğraf yükledim webcam de resim yükledim kagıda isim v.s yazıp öylemi yapmam gerekiyordu onay v.s oldugunu nasıl anlarım teşekkür ederim

• ikoylmz kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba coinbase den aldim bende bitci de benzer kampanya var mi suan devam eden nasil dahil oluruz

• The Mühendis kullanıcısına yanıt

ayarlardan nereden bakıyoruz ödül onayına

• Arvelo kullanıcısına yanıt

ödül onayında kimlik resimlerini yükledim webcamdan resim yükledim yine onay istiyor normalmi kagıda yazmam gerekiyormuydu

• Coinbase 1 ay oldu hala bekleme listesindeyim nasıl 1 günde onaylıyor sizinkini anlamadım gitti

• Bu rain denilen yerden doğrulama yapıp parasını alabilen var mı?

• Coinbase onaylamıyor, nasıl çözeriz

• Onaylandığını nasıl anlıyoruz?

• 6 gün oldu hala onaylanmadi..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.